Blog Başlık

  • Haziran 26, 2022

    Moda Ala, yaz kreasyonunda birbirinden iddialı ve hareketli parçaları sizlerle buluşturuyor. Herkesin tarzına ve zevkine hitap edebilecek modeller sıra dışı bayram kombinleri oluşturulmasını sağlıyor.

    tesettür giyim
  • Haziran 19, 2022

    Yaz veya kış ayları fark etmeksizin kadınların asla vazgeçemediği parçalardan biri elbiseler olmuştur. Gündelik yaşamda, özel günlerde ve ofis şıklığında sıklıkla elbiseler tercih edilmiştir.

    tesettür giyim
  • Haziran 12, 2022

    Hem hüzünlü hem de duygusal geçen törenlerden biri hiç şüphesiz mezuniyet törenidir.

    tesettür giyim
  • Haziran 05, 2022

    Her kadının dolabında bulunması gereken parçalardan biri hiç şüphesiz pantolondur.

    tesettür giyim
  • Mayıs 26, 2022

    Her dolabın olmazsa olmaz parçaları vardır. Özel gün, gündelik yaşam veya ofis yaşamı için giyecek bir şey bulamadığınızda bu parçalar imdadınıza yetişebilir.

    tesettür giyim
  • Mayıs 19, 2022

    Kadınların estetik görünümünü etkileyen en önemli aksesuarlardan biri olan eşarplar, tesettür giyimin en güzel parçasıdır.

    tesettür giyim
  • Mayıs 12, 2022

    Tesettür giyimin tamamlayıcı parçasını oluşturan yelekler, yeni sezonda da ilgi çekmeyi başardı. Her mevsime hitap edebilecek kumaş, boy ve tasarımda üretilen yelekler oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir.

    tesettür giyim
  • Mayıs 05, 2022

    Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla beraber gardıroplarımızdaki kıyafetler değişmeye başladı.

    tesettür giyim
  • Nisan 26, 2022

    Tesettür elbise, şıklığı ve konforu bir arada yaşamak isteyen kadınlar için harika bir seçenektir.

    2022 Tesettür Elbise Modası
  • Nisan 19, 2022

    Özel gün veya ofis şıklığı için kolayca kombinlenen ceket ve pantolonlar, hayatımızı kolaylaştıran parçalardır.

    ceket pantolon kombini
  • Nisan 12, 2022

    Ferace, tesettürlü kadınların yaz ve kış aylarında kullandığı parçalardan biridir.

    ferace seçimi
  • Nisan 05, 2022

    Tesettür giyim de şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için çeşitli kıyafetler bulunuyor. Kıyafetler hem spor hem de klasik tarzı benimsemiş her kadının zevkine hitap ediyor.

    tesettür kombin önerileri
  • Mart 26, 2022

    Kadınlar özel günlerde şık ve ihtişamlı görünmek için elbise arayışına girerler. Özellikle özel gün kendilerinin veya çok yakınlarının ise daha sıra dışı kombinler yaparak tarzlarını yansıtırlar.

    kına gecesi elbisesi
  • Mart 19, 2022

    Her organizasyonun kurtarıcı parçalarından biri olan ikili takımlar, tesettürlü kadınları kombin derdinden kurtarıyor. Birbiriyle uyumlu kıyafetlerin bir araya getirilmesiyle oluşan bu takımlar; özel günlerde, gündelik yaşamda ya da ofis ortamında hem pratik hem de farklı kombinler yapmanıza olanak sağlıyor.

    ikili takım
  • Mart 12, 2022

    Tesettür giyimin tamamlayıcı parçasını oluşturan şallar birçok renk, kumaş ve modelde üretilebiliyor. Şallar kıyafete uygun tercih edilebildiği gibi; mevsime uygun olacak şekilde seçim yapmak da önem arz ediyor.

    tesettür şal
  • Mart 05, 2022

    En değerli varlıklarımız, annelerimize her zaman en güzel hediyeyi almak ve onları mutlu etmek isteriz. Her şeyin en iyisine layık olan annelerimiz için en doğru hediyeyi seçmek meşakkatli olsa da bu durumu keyifli bir aktivite haline getirebilirsiniz.

    tesettür giyim
  • Şubat 26, 2022

    Her geçen gün ürün skalasını biraz daha genişleten giyim sektöründe ceketlerin ve ceket kullanımının yeri oldukça ayrı ve dolduralamaz nitelikte. Yalnızca ofis şıklığı yaratmak isteyen kadınlar değil günlük hayatlarında da havalı ve farklı bir görüntüye ulaşmak isteyen kadınlar da kendi zevklerine uygun ceket modellerini gardıroplarından eksik etmiyor… Kadınların vazgeçilmez parçalarından biri olan ceket modelleri, rahatlığı ve ilgi çekici, şık tasarımlarıyla tesettür modasını benimseyen stil sahibi kadınların da ilk seçenekleri arasında.

    tesettür ceket
  • Şubat 19, 2022

    Tesettür giyim sektörünün vazgeçilmez parçalarından tesettür tunik modelleri her geçen gün birbirinden farklı seçeneklerle daha geniş kitlelere hitap ediyor. İsterseniz günlük kullanabileceğiniz, isterseniz göz alıcı desenleri ile şıklığınızı konuşturacağınız, her ortama uyum sağlayacak ve tarzınızı yansıtacak tunik modellerini kullanarak kolaylıkla dikkat çeken bir imaj oluşturabilirsiniz. Tunik modelleri zengin seçenekleriyle tesettür giyimi tercih eden kadınların en gözde seçenekleri arasında yer alıyor!

    tesettür tunik
  • Şubat 12, 2022

    Kadınlar ve erkekler arasında oldukça popüler olan ve her yaştan insanın rahatlıkla tercih edebileceği gömlekler, hayatın her alanında giyebileceğiniz ve çeşitli stillerde kullanabileceğiniz üst giyim ürünleridir. Tesettür gömlek modelleri de tesettür modasının son yıllarda çeşitlenmesiyle birbirinden güzel parçaları her yaştan kadına sunmakta ve kombinleri farklılaştırmaktadır.

    tesettür gömlek
  • Şubat 05, 2022

    Triko kumaş, özellikle kadın giyim sektöründe oldukça tercih edilen ve kullanılan bir kumaş türü. Yün ve pamuk ipliğinden elde edilen triko kumaş, ısı tutma özelliği nedeniyle kış aylarında daha çok tercih edilmektedir. Kadın modasına son yıllarda yön veren triko modelleri aynı zamanda tesettür modasını takip eden kadınlar için de trend ürünlerin başrolünde bulunmaktadır. Trikodan üretilen elbiseler, bluzlar, hırkalar, pantolonlar ve daha fazlası tesettür giyim sektöründe kadınların gardıroplarına alternatif oluşturmaktadır.

    Tesettür Triko
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR