Bayram için Tesettürlü Anneye Alınabilecek 10 Hediye

tesettürlü anneye alınabilecek hediye

En değerli varlıklarımız, annelerimize her zaman en güzel hediyeyi almak ve onları mutlu etmek isteriz. Her şeyin en iyisine layık olan annelerimiz için en doğru hediyeyi seçmek meşakkatli olsa da bu durumu keyifli bir aktivite haline getirebilirsiniz.  Bayram için tesettürlü annenize seçebileceğiniz pek çok ürün bulunur. Annenizin hoşuna gidecek, yıllarca kullanabileceği kıyafetlerin yanı sıra; güzelliğine güzellik katacak şal ya da eşarplardan da tercih edebilirsiniz. Kullandıkça sizi hatırlayacağı anlamlı hediyeleri seçerek onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz. İster ihtiyaç duyduğu bir kıyafeti ister bayram kombinini tamamlayacağı bir parçayı alarak ona olan minnettarlığınızı gösterebilirsiniz. İşte tesettürlü anne için alabileceğiniz 10 farklı hediye… 

Birbirinden Şık ve İddialı Elbiseler 

Her zaman şık olan tesettürlü anne için alabileceğiniz en güzel hediyelerin başında elbiseler yer alıyor. Zarif ve özgün tasarıma sahip olan elbiselerden alırken annenizin tarzını göz önünde bulundurmanız yeterli olacaktır. Kahverengi, bej, gül kurusu gibi renk seçenekleriyle ön plana çıkan elbiseler, annenizin bayramda kombin yapmasını oldukça kolaylaştıracaktır. Sadelikten yana olan anneniz için düz tasarıma sahip elbiselerden seçebileceğiniz gibi; şıklığından ödün vermeyenlere daha iddialı parçalara yönelebilirsiniz. İster spor ister klasik bir şekilde kombinlemesine yardımcı olacak bu elbiseleri anneniz hayatının diğer günlerinde de rahatlıkla kullanabilecektir. 

Hem Spor Hem de Şık İkili Takımlar 

Annelerimizin çok seveceği ve üzerinden çıkarmak istemeyeceği hediyelerden biri de ikili takımlardır. Kombin yapma derdine son veren ve sağladığı konforla anılan ikili takım ürünleri, pek çok seçeneğe sahiptir. Sadelikten yana olan tesettürlü anne için tek renge ve sıra dışı tasarıma sahip olan ikili takımlardan hediye edilebilir. Anneniz alt üst takımlar ile kolay bir şekilde kombin oluşturabilir. Üzerine ister sade ister desenli bir şal takabilir. Ayakkabı, çanta ve çeşitli aksesuarlar ile ikili takımlara hareketlilik kazandırabilir. Şıklığından ödün vermeyen ve iddialı giyinen anneler için saten desenli ikili takımlardan hediye edilebilir. Parlak ve dikkat çekici tasarıma sahip olan bu takımlar annenizin şıklığına şıklık katacaktır. 

Renkli ve Özgün Tasarıma Sahip Tunikler 

Tesettürlü annelerin en çok kullandığı ve sevdiği parçalardan olan tunikler, bayram için harika bir hediye olacaktır. İster pantolon ister elbise isterse de eteklerle kombin yapabileceği tunikler, çok kullanışlı hediyelerdir. Düz kesim, salaş kesim veya gömlek tasarımındaki tuniklerden annenizin zevkini göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Bu parçalar pek çok renge ve desene sahip olduğundan seçim yaparken annenizin ten rengini de düşünebilirsiniz. Koyu ten rengine sahip olan tesettürlü anne için gri, mavi, yeşil, pudra renk seçeneklerinden seçebileceğiniz gibi; açık cilt rengine sahip anneye bej, kahverengi, mavi, zümrüt yeşili tuniklere yönelebilirsiniz. Tesettür tunikler annenizin spor veya klasik bayram kombini oluşturmasına yardımcı olacak parçalardır. Aynı zamanda gündelik yaşamında da sıklıkla tercih edebileceği ve sizi anacağı bir parça olduğundan en doğru hediye olacaktır. 

Muhteşem Dokulu Şal ve Eşarplar

Annenize alabileceğiniz en güzel ve zarif hediyelerden biri de şal ve eşarplardır. Her tesettürlü anne dolabında çeşitli renk, desen ve kumaşta baş örtüsü bulunur. Günlük kullanılan sade eşarp ve şallar gibi bayram veya özel günler için tercih ettikleri örtülerde vardır. Bu bayramda annenize siz şal veya eşarp hediye ederek; onun sıra dışı kombininin bir parçasını oluşturabilirsiniz. Yumuşacık, rahat ve özgün tasarımlara sahip olan baş örtüleri ile annenizin hem şık hem de konforlu olmasını sağlayabilirsiniz. 

Şal veya eşarp seçiminde bulunurken annenizin yapacağı bayram kombinini göz önünde bulundurabilirsiniz. Sade ve şık olmak isteyen annenize daha düz desenlere sahip olan şallara yönelebileceğiniz gibi; daha iddialı ve klasik kombin yapan annenize gösterişli eşarplara bakabilirsiniz. Annenizi hem mutlu etmek hem de rahat ettirmek istiyorsanız yumuşak dokuya sahip olan penye şallardan hediye edebilirsiniz. Birçok renk seçeneğine sahip olan şallar hem bayram için hem de günlük kullanım için uygundur. Dolayısıyla hayatının her alanında tercih edebileceği bir hediyeyi alarak her an sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. 

Hem Kullanışlı Hem de Şık Pantolonlar 

Annenize kullanışlı ve farklı bir hediye almak istiyorsanız; pantolonlara yönelebilirsiniz. Her tesettürlü anne gardırobunda birçok tunik, elbise ve etek bulunur ancak siz annenize bayram hediyesi olarak pantolon hediye edebilirsiniz. Annenizin gömlek, bluz veya tuniklerle kombin yapabilmesine olanak tanıyacak şık ve kaliteli pantolonlardan alarak, onu çok mutlu edebilirsiniz. Kahverengi, siyah, bej, kot gibi renk seçeneklerinin yanı sıra; mavi, pembe, pudra gibi seçeneklerde mevcuttur. Annenizin sıra dışı bayram kombini oluşturabilmesi için farklı renklere şans verebilirsiniz. 

Birbirinden Havalı Gömlek ve Bluzlar 

Bayram için alınabilecek en güzel ve değerli hediyelerden biri de gömlek ve bluzdur. Pantolon, etek, elbise gibi parçaları tamamlayan bu ürünler, annenizin en sevdiği kıyafeti haline gelebilir. Tesettürlü anne bayramda şık gömleği veya bluzu ile sıra dışı kombinler oluşturabilir. En kıymetlinizin bayram kombinine şık parçalar ekleyerek, onları giyecek bir şeyim yok derdinden kurtarabilirsiniz. Şık ve klasik giyinmeyi seven annenize gömlekte alabilirsiniz. Renk seçeneği oldukça geniş olan bu gömlekleri anneniz pantolon veya eteklerle kombinleyebilir. Şık bir topuklu ayakkabı veya casual ayakkabı ile tamamlayarak, bayramın en gözde kadını olabilir. 

Şık ve Konforlu Etekler 

Annelerin sıklıkla tercih ettiği ve kullanmayı çok sevdiği parçalardan biri de eteklerdir. Dolaplarında çeşitli renk ve desenlerde etek bulunsa da onlar daha farklı modellerini isteyebilirler. Düz ve pileli seçeneklere sahip olan etekler her tesettürlü anne tarzına uyacak tasarıma sahiptir. Vizon, bej, mor, gri, haki, çağla yeşili gibi renklerle öne çıkan eteklerden annenize hediye alarak, bayramda şık bir kombin oluşturmasını sağlayabilirsiniz.  

Hem Rahat Hem de Modern Sweat 

Spor giyinen ve her daim rahat olmayı benimseyen annenize bayram hediyesi olarak sweatte alabilirsiniz. Birçok renk, desen ve tasarımdaki sweatler annenize çok yakışacaktır. Daha modern ve sade giyinen tesettürlü anne için sweatler oldukça doğru tercih olacaktır. Renk skalası oldukça fazla olan sweatler çeşitli boylarda üretilebiliyor. Annenizin giyim tarzını ve kombin yapabileceği diğer parçaları göz önünde bulundurduğunuzda bu sweatler arasından doğru seçimi yapabileceksiniz. 

Zarif ve İnce Yapıları ile Trençkot ve Ceket 

Tesettür annelerin kullanım rahatlığı ve yapısından dolayı tercih ettiği dış giyim ürünleri vardır. Trençkot ve ceket bu dış giyim ürünlerinden bazılarıdır. Vücut hatlarını belli etmemesi ve konforlu kullanım sunmasından dolayı tesettürlü anne her kombinin üzerine bu parçalarından birini tercih eder. Tasarımı ve renk seçenekleri geniş olan dış giyim ürünleri, bayram hediyesi olabilecek muhteşem parçalardır.

Yazlık Feraceler 

Annenizin vücut hatlarını belli etmeyecek ve kullanım rahatlığı sunacak feracelerden de tercih edebilirsiniz. Yazlık feraceler şık ve zarif tasarımları ile annenizin beğeneceği hediyelerden biri olabilir. Renk seçeneği oldukça fazla olup, her mevsime ve alana yakışacak şekilde üretiliyor. Kemerli, kemersiz, kuşaklı ve düğmeli modellerden annenizin tarzına uygun parçayı seçerek, onu mutlu edebilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/sikliginizi-ceketler-ile-tamamlayin linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Mart 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR