Tesettür Yelek Trendi Geri Döndü! Yelek ile Yapabileceğiniz Kombinler

Yelekler dört mevsim boyunca kombinlerinizde yer vereceğiniz harika parçalardır. Özellikle bahar ve yaz mevsimlerinin sıcak havasında hem kombinlerinizi süslüyor hem de kurtarıcı bir parça haline geliyor.

Tesettür giyimin tamamlayıcı parçasını oluşturan yelekler, yeni sezonda da ilgi çekmeyi başardı. Her mevsime hitap edebilecek kumaş, boy ve tasarımda üretilen yelekler oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Gündelik yaşamda, özel günlerde ve hatta ofis şıklığında oluşturduğunuz kombinleri tamamlayacak yeleklerle şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Sezonun önde gelen renkleri arasında yeşil, füme, gri, kahverengi gibi son derece gösterişli ve özgün renkler yer alıyor. Tasarımları ise düğmeli, fermuarlı ve cepli detayların yanı sıra belden büzgülü iplere de sahiptir. Her tarza ve her zevke hitap edebilecek yelek modelleri ile harika kombinler oluşturabilirsiniz. Sözü uzatmadan yelekler ile yapabileceğiniz kombinlere geçelim… 

Yelek ile Hem spor Hem de Konforlu Kombinler 

Yelekler dört mevsim boyunca kombinlerinizde yer vereceğiniz harika parçalardır. Özellikle bahar ve yaz mevsimlerinin sıcak havasında hem kombinlerinizi süslüyor hem de kurtarıcı bir parça haline geliyor. Çeşitli renk, desen ve tasarımlara sahip olan yelekleri tarzınıza ve zevkinize göre seçebilirsiniz. Spor bir kombin oluşturmak için renkli yeleklerin gücünden yararlanabilirsiniz. Pembe, sarı, yeşil, kırmızı, mor, kahverengi, gri vb. renk seçeneklerine sahip olan yeleklerle çok çeşitli kombinler yapabilirsiniz. 

Tarzınıza ve zevkinize uygun renkteki yeleği seçtikten sonra kombini oluşturmaya başlayabiliriz. Yeleğin içerisine beyaz düz kesim gömlek, buz mavisi bir Jean ve spor çanta takarak son derece stil sahibi bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu kombinin üzerine pembe, sarı, yeşil, gri renkteki spor yelekler çok yakışacaktır. 

Renkli yeleklerle daha sofistike bir tarz yaratmak isterseniz; içerisine renkli bir parçada giyebilirsiniz. Mesela, zebra desen bir bluz veya gömlek ile kombinlediğiniz zaman harika bir görünüme sahip olacaksınız. Siyah Jean, zebra desen bluz ve kahverengi yelek kombini her zevke hitap edebilecek niteliktedir. Bahsi geçen kombini oluşturarak stilinize stil katabilirsiniz. 

Oversize Yelek ile Bohem Kombinler 

Bohem bir kombin oluşturmak için tesettür yelek çok kullanışlı olacaktır. Özellikle bahar ve yaz aylarında üzerinize yapışacak parçaların yerine oversize kesim yelekler ile kendinizi konforlu hissetmeniz mümkün. Bej, ekru, kahve tonları, gri gibi birbirinden şık ve gösterişli yelekleri Jean veya beyaz pantolonla günün her saatinde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Maksi boy ekru elbisenin üzerine istediğiniz renkteki yeleği giyebilirsiniz. Spor ayakkabı, pamuklu bir şal ve çanta ile oldukça tarz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Aynı şekilde birbirine yakın renkleri tercih ederek ton sür ton uyumda yakalayabilirsiniz. Kombininize uygun takı ve aksesuarların gücünden faydalanarak şık ve zarif bir görünüme ulaşabilirsiniz. 

Oversize yelekler bu sezonda gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Pek çok kumaştan elde edilen bu yelekler hem kullanım rahatlığıyla hem de yarattığı estetik görünümle dikkat çekiyor. Yelekleri ister tuniklerle ister ikili takımlarla isterseniz maksi boy elbiselerle kombin yaparak bohem bir tarz elde edebilirsiniz. Moda Ala yeni sezon yelek koleksiyonun geniş ürün skalasına bakarak giyiminize farklı bir hava katabilirsiniz. 

Yelekler ile Şık ve Gösterişli kombinler 

Şıklığınızdan ve zarafetinizden ödün vermeyen biriyseniz; yelekler ile yapabileceğiniz en şık kombinleri sizlere sunuyoruz. Özel akşam yemeği, düğün, nişan, söz veya ofis şıklığı için yelekler ile birbirinden gösterişli kombinler oluşturmanız mümkün. Dolabınızda böyle anlamlı ve önemli günler için mutlaka bir yeleğe yer vermelisiniz. Mesela, ofis şıklığı elde etmek için gri veya siyah yeleklerin zarafetinden faydalanabilirsiniz. Bahsi geçen yeleklerin içerisine siyah tunik veya gömlek, siyah pantolon ve üzerine siyah şal takarak yeleği ön plana çıkarabilirsiniz. Elinize alacağınız zincirli ve minimal çanta, minimal desenli takılar şıklığınıza şıklık katacaktır. 

Yelekleri akşam yemekleri içinde tercih edebilirsiniz. İster sevdiğiniz insanla isterseniz arkadaş grubunuzla çıkın son derece şık ve gösterişli bir yelek kombinimiz var. Kahve tonlarında giydiğiniz yeleğin içerisine ekru bir takım, toprak tonlarında gösterişli bir şal ve zincirli bir çanta taktığınızda oldukça ilgi çekici bir kombin elde etmiş olacaksınız. Bu sayede, hem girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekecek hem de kombinin konforundan dolayı gün boyu rahat edebileceksiniz. 

Her Ortama Uygun Yelek Kombinleri 

Her ortamda rahatlığından ve şıklığından vazgeçmek istemeyenler için yelekler çok kullanışlıdır. İster gündelik yaşamınızda isterseniz ofis hayatınızda isterseniz de özel günlerinizde yelekler ile oluşturabileceğiniz kombinler ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Mesela, yaz ve bahar ayı akşamlarında ince kıyafetlerinizin üzerini yelekler ile tamamlayabilirsiniz. Bej veya beyaz renginde giydiğiniz takımların üzerine istediğiniz renkteki yeleği tercih edebilirsiniz. 

Yelekler hem klasik hem de spor kombinler yapmak için uygun parçalardır. Bu sebeple, yelek seçimi yaptığınızda çok çeşitli kombinler oluşturabilirsiniz. Mesela, yürüyüşe, pikniğe, alışverişe, arkadaşlarla takılmaya giderken spor bir şekilde kombinlediğiniz yelekleri takılarla zenginleştirerek klasik bir kombin haline de getirebilirsiniz. Şık gömlek, İspanyol paça pantolon üzerine gösterişli bir yelek giyebilir; kolye, saat, yüzük ve zincirli bir çanta ile kombini gösterişli hale getirebilirsiniz. 

Yelekler ofis şıklığı elde etmek içinde son derece iddialı parçalardır. Daha rahat kuralların hakim olduğu işyerlerinde tarzınızı konuşturmak için yeleklerden faydalanabilirsiniz. Siyah, gri, füme, lacivert renkleri başta olmak üzere pembe, yeşil, kırmızı gibi iddialı renklerle de birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz. Yeleklerin içerisine tunikten pantolona, ayakkabıdan şala kadar aynı renk parçaları tercih edebileceğiniz gibi; birbirine yakın tonları da tercih edebilirsiniz. Böylece hem şık hem de iddialı bir ofis şıklığı elde etmiş olursunuz. 

İddialı ve Sıra Dışı Yelek Kombini

Yelekler her tarza, her zevke ve her yaş grubuna hitap edebilecek modelde üretildiği için tesettürlü kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Aynı zamanda yelekler hiçbir zaman modası kaçmayan ve ağırlığını koruyabilen parçalar olduğu için severek kullanılıyor. Üstelik her alana uyumlu olabilecek şekilde kombinleniyor. Bu sayede, tesettürlü kadınların birbirinden şık ve iddialı kombinler oluşturmasına olanak sağlıyor. 

Yeleklerle oluşturabileceğiniz dikkat çekici kombinler arasında ton sür ton uyum vardır. Pek çok renk seçeneğine sahip olan yelekleri yakın tonlardaki parçalarla kombinleyerek ton sür ton uyum yakalayabilirsiniz. Ton sür ton tarz hem özel günler hem de gündelik yaşam için tercih edebileceğiniz kombinleri içerir. Dolayısıyla hayatınızın her alanında iddialı ve sıra dışı görünüme sahip olmak isterseniz; ton sür ton uyuma başvurabilirsiniz. 

Yelekleri elbise veya eteklerle kombinleyerek de son derece iddialı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Özellikle saten etekle yapacağınız yelek kombinleri çok şık görünmenize yardımcı olacaktır. Beyaz gömlek, renkli saten etek ve üzerine giyeceğiniz yelek oldukça farklı duracaktır. Aynı şekilde çiçekli veya tek renk elbiselerin üzerine yelek tercih edebilirsiniz. Mesela, çiçekli veya desenli elbisenin üzerine elbise içerisinde bulunan bir renkte yelek giyebilirsiniz. Üzerine beyaz şal ve beyaz spor ayakkabı giydiğiniz zaman kombininiz şahane olacaktır. 

Moda Ala, yeni sezon yelek koleksiyonun geniş ürün skalasında her tarza ve her zevke hitap edebilecek yelekler bulunuyor. Yelekler, birbirinden şık ve özgün tasarımlara sahip olduğu için her alanda ilgi çekmenizi sağlıyor. Sizde Moda Ala yeleklerine göz gezdirerek tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/sicak-havada-gardirobunun-vazgecilmezleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Mayıs 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR