Bayramda Şık Gözükme Rehberi

bayramda sik gozukme rehberi

Kurban bayramının yaklaşmasıyla beraber kadınları ne giyeceğim telaşı sarmaya başladı. Özellikle bayramın yaz günlerine denk gelmesi kadınları daha çok heyecanlandırdı. Elbiselerden kimonolara, takımlardan tuniklere, gömleklerden pantolonlara kadar pek çok seçenek sıralandı. Rengarenk, cıvıl cıvıl ve hareketli tasarımların hakim olduğu sezonda birbirinden güzel modeller arasından seçim yapmakta zorlaştı. Çünkü hepsi birbirinden güzel ve şık! 

Moda Ala, yaz kreasyonunda birbirinden iddialı ve hareketli parçaları sizlerle buluşturuyor. Turuncu, pembe, yeşil, sarı, mavi gibi canlı renklerin yanı sıra, daha soft ve pastel tonlarda tasarımlar sunuyor. Herkesin tarzına ve zevkine hitap edebilecek modeller sıra dışı bayram kombinleri oluşturulmasını sağlıyor. Sizde sıra dışı ve ihtişamlı kurban bayramı kombini oluşturmak isterseniz, yazımızı tüm detayları ile okuyabilirsiniz. 

Renkli Takımlar ile İhtişamlı Kombinler 

Kurban bayramında hem şık hem de sıra dışı kombin oluşturmaya ne dersiniz? Turuncu, pembe, sarı, mavi, bej, ekru gibi daha pek çok renk seçeneğindeki takımlar bayramınıza enerji katmak için muhteşem parçalardır. Gol düğmeli, cepli ve gömlek yakalı takımlar yeni sezonda bir hayli dikkat çekiyor. Kurban bayramında özgün bir tarz yaratmak içinde harika seçenek oluyor. 

İster spor ister klasik giyim tarzına sahip olun takımlar her stile hitap ediyor. Topuklu terlik, spor ayakkabı, sandalet ve topuklu ayakkabı ile giyilebiliyor. Renklerin gücünden ve ihtişamından yararlanmak için kombininizde birkaç farklı tona yer vermelisiniz. Örneğin pembe takımı ister önü açık ister önü kapalı şekilde kombin yapabilirsiniz. Önü açık ise içerisine beyaz tişört giyebilir, üzerine beyaz şal takabilir ve yeşil topuklu terlik ile kombini tamamlayabilirsiniz. Önü kapalı tercih ettiğinizde yeşil, turuncu topuklu terlik giyebilir, desenli eşarplardan takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Sezonun gözde renklerinden olan mint yeşili, takım tasarımlarıyla birleştiğinde ortaya muhteşem bir model çıkmıştır. Teninize ve zevkinize hitap ediyorsa mint yeşili takımı bayramda tercih edebilirsiniz. Zincirli mini çanta takabilir, desenli şal takabilir ve topuklu terlik ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Uçuş Uçuş Elbiseler ile Tarzınızı Ortaya Koyun 

Yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan tesettür elbiseler, kurban bayramında eşsiz şıklık yaratıyor. Birbirinden şık ve ihtişamlı görünüme sahip olan parçalar ile bayramın gözde kadını siz olabilirsiniz. Yeşil, beyaz, pembe, sarı, siyah, mavi gibi tek renklerin yanı sıra, çiçekli, geometri desenli, yelpazeli, kaktüs desenli gibi modeller bulunuyor. Tasarımları ise fırfırlı, pileli, düğmeli, kuşaklı ve cepli olmak üzere pek çok seçeneğe sahiptir. 

Hem konforlu hem de şık olmak istiyorsanız elbise modellerine yönelebilirsiniz. Renkli ve hareketli elbiseler her bedene ve cilt tonuna hitap edecek tasarımdadır. Bu sebeple, zevkinizi göz önünde bulundurarak kolayca seçim yapabilirsiniz. Elbiseleri isterseniz spor isterseniz klasik stile uyarlayarak kombinleyebilirsiniz. 

Sezonun gözde rengi olan yeşili daha da hareketli kılmak için diğer parçaları pembe, turuncu veya sarı seçebilirsiniz. Örneğin yeşil elbisenin üzerine pembe çanta takabilir, beyaz topuklu ayakkabı giyebilir ve üzerine desenli şal takabilirsiniz. Desenli elbiselerde bayrama yakışacak harika parçalar arasında yer alıyor. Bu elbiseler yeterince hareketli olduğu için diğer parçaları sade seçmeniz gerekiyor. Mesela, elbisenin içerisinde bulunan bir renkte şal veya eşarp takabilirsiniz. Elbiseyi ön plana çıkarmak için ten rengi ayakkabı giyebilir ve tek renk çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Her Kombini Süsleyen Renkli Gömlekler 

Yaz ve kış aylarının vazgeçilmez parçası olan tesettür gömlekler kurban bayramınızı taçlandırmaya geliyor. Sarı, pembe, yeşil, kırmızı, mor, lila, beyaz, bej gibi daha pek çok gömleğin yer aldığı Moda Ala, bu bayramda kombinlerinizi süslüyor. Bayramın ilk günleri şık ve ihtişamlı olup; diğer günler konforlu ve gösterişli olmak isterseniz gömlekler size göre. 

İster eteklerle ister pantolonlarla kombinleyin gömlekler şahane seçenek olacaktır. Turuncu gömleği ön plana çıkarmak adına içerisine beyaz pantolon ve beyaz tişört giyebilirsiniz. Altına spor ayakkabı ve renkli bir çanta takabilirsiniz. Üzerine ise desenli veya tek renk şallardan takarak kombini tamamlayabilirsiniz.

Buz mavisi jeanın üzerine renkli gömleklerden tercih edebilirsiniz. Üzerine gömleğin rengine yakın şal takabilir, altına babet giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. Böylece hem modern hem de spor bir bayram kombini oluşturmuş olursunuz. 

Jeanlar bej, beyaz, ekru, krem ve toprak tonlarından oluştuğu için pek çok gömlekle farklı bir tarz oluşturur. Bahsi geçen renkler dolapların olmazsa olmaz ve kurtarıcı renkleridir. Bu sebeple bayramdan sonra da pek çok kombininizi süsler. Bej pantolonun üzere soft renklerde turuncu, yeşil, lila, kahve tonlarında gömlek tercih edebilirsiniz. 

Ceketler ile Modern Tarz Oluşturun 

Yaz sezonunun gözde ürünlerinden olan ince ceketler, bayramda modern kombinler oluşturmak için şahane parçalardır. Tiril tiril yapıda olan ceketler terletmeyecek ve yapışmayacak kumaşa sahip olduğu için bayramda üstün konfor sunar. Mavi, yeşil, turuncu, sarı, beyaz, bej gibi daha birçok rengin bulunduğu ceketler şahane tasarıma sahiptir. 

Renkli ceketleri dilerseniz pantolon dilerseniz saten etekler ile eşleştirebilirsiniz. Oversize ceketin içerisine beyaz tişört ve saten etek giyebilirsiniz. Altına renkli topuklu terliklerden tercih edebilir ve beyaz şal yaparak kombini tamamlayabilirsiniz. Blazer ceketler daha klasik ve şık olmak isteyenlerin tercihleri arasındadır. Havuç paça pantolonlarla harika durduğu için ortaya farklı bir stil çıkar. 

Kombin derdinden kurtulmak için ceketli takımlardan da tercih edebilirsiniz. Sarı ve turuncu renklere sahip olan takımlar oldukça gösterişlidir. Üzerine desenli eşarp, zincirli çanta ve topuklu terlik giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. 

Renkli ve Desenli Kimonolar ile Kombin 

Sıradanlığa yüz çeviren ve cesur tasarımlardan olan kimonolar, modelleri ile kombinleri süslüyor. Her tarza ve her zevke hitap edecek modelleri üstün konforuyla da seviliyor. Bayram da kendinize özgü bir stile sahip olmak isterseniz kimonolara yönelebilirsiniz. 

Yaz sezonunda öne çıkan renkleri seçerek tarzınıza tarz katabilirsiniz. Mesela, turuncu, sarı, pembe, yeşil başta olmak üzere kahve tonları, bej, ekru gibi renkler harikadır. Bej, ekru ve kahve tonlarında bir kombin oluşturarak ton sür ton uyum yakalayabilirsiniz. Bunun dışında ekru kimonolu takım içerisine renkli bir tişört, altına topuklu terlik giyebilirsiniz. Üzerine desenli şal ve elinize çanta alarak muhteşem bir stile sahip olabilirsiniz. 

Tek renk kimonoların yanı sıra renk geçişli, çiçekli ve desenli kimonolara da yönelebilirsiniz. Farklı stile sahip olmak isteyenlerin bayılacağı modeldeki kimonolar, bayramda göz kamaştırmanızı sağlayacaktır. 

Olmazsa Olmaz: Şal ve Eşarp 

Her kombinin tamamlayıcı parçası olan şal ve eşarplar, bayram kombinlerini de muhteşem bir şekilde tamamlıyor. İster klasik ister spor bir stiline sahip olun size hitap edecek modeli bulabileceksiniz. Çiçekli, desenli, çizgili olan şal ve eşarplar kıyafetlerin üzerine çok yakışıyor. 

Çiçekli ve desenli tasarıma sahip olan ürünleri tek renk kıyafetlerin üzerine takabilirsiniz. Mesela, elbise ve kimono üzerine takılan desenli parçalar çok şık duracaktır. Tek renk ve düz tasarıma sahip olan şal ve eşarpları da desenli kıyafetlerin üzerine tercih edebilirsiniz. Lila, benetton yeşili, fuşya, mavi gibi renklerin ön plana çıktığı sezonda ten renginize hitap edeni seçebilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/etkinlige-gore-tesettur-elbise-secimi linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: tesettür giyim
Haziran 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR