Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri

Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri

Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla beraber gardıroplarımızdaki kıyafetler değişmeye başladı. Koyu renklerden açık renklere, kalın giysilerden daha ince ve pamuklu kumaş türündeki kıyafetlere geçiş yapıldı. Sıcaktan bunaltmayacak, terletmeyecek ve konforumuzu en üst seviyede tutacak kıyafetlerden tercih etmek her zaman önemlidir. Özellikle yaz aylarında tesettürlü kadınların sıcaktan muhafaza olabilecekleri kıyafetleri kullanmaları gereklidir. İşte bu noktada Moda Ala, sıcak havada gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarını sizlere sunuyor. 

Moda Ala’da elbise, tunik, pantolon, ikili takım, şal, tişört ve daha pek çok parça sıcak havanın koşullarına uygun olacak şekilde üretiliyor. Kıyafetler son derece ferah ve nefes alan kumaş yapılarından dolayı sıcak havalarda konforlu hissetmenize olanak sağlıyor. Evde, yürüyüşte, iş yerinde, okulda, özel günlerde ve daha pek çok alanda rahat ve ferah hissetmeniz için tasarlanıyor. Hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayacak, kesiminden dolayı üzerinize yapışmayacak ve estetik görünüm sunacak kıyafetler ile yaz kombini oluşturabilirsiniz. Birbirinden şık ve gösterişli parçalar ile gardırobunuzu doldurabilirsiniz. Aynı şekilde, sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezleri ile renkli ve enerjik anlar yaşayabilirsiniz. 

Uçuş Uçuş Elbiseler ile Serin Kalın 

Sıcak havaların olmazsa olmaz parçasını oluşturan elbiseler hem konforlu hem de şık gözükmenizi sağlayacak niteliktedir. Üstelik tek parça olduğu için kolayca kombin yapılan elbiseler zahmetsiz şıklığa kavuşmanızı da sağlayacaktır. Farklı renk, desen ve tasarımda üretilen elbiseleri yaz aylarında istediğiniz alana giyebilirsiniz. Yürüyüş, piknik, ofis şıklığı, alışveriş, aile ziyaretleri gibi daha pek çok alana uyum sağlar. 

Yeşil, sarı, bej, pembe, turuncu, kırmızı, mavi, gri, mor, beyaz gibi birbirinden güzel ve hareketli renklere sahip olan elbiseler vardır. Aynı şekilde çiçekli, benekli, çizgili, meyveli, yazılı ve daha pek çok desene sahip olan elbiselerle yazın tadını çıkarabilirsiniz. Uçuş uçuş olan elbiseler üzerinize yapışmaz ve sizi terletmeyerek gün boyu konforlu kalmanıza olanak sağlar. Sade ve şık elbiseler ile gardırobunuzu doldurarak üstün konfor elde edebilirsiniz. 

Uçuş uçuş elbiselerin kombini de son derece kolaydır. Tek parça kolaylığı yarattığı için üzerine pamuklu ve gösterişli bir şal, açık ayakkabı ve minik bir çanta taktığınızda kombininiz tamam demektir. Gündelik yaşam için tercih edecekseniz daha sade ve tek renge sahip olan elbiselerin konforundan yararlanabilirsiniz. Aynı şekilde özel günleriniz için daha gösterişli ve şık parçalara yönelebilirsiniz. 

Pamuklu İkili Takımlar ile Üstün Rahatlık 

Yaz aylarında gardırobunuzda yer vermeniz gereken bir parçada ikili takımlardır. İnce ve pamuklu kumaştan elde edilen ikili takımlar size hem zahmetsiz bir kombin hem de konforlu bir gün vadediyor. Keten, pamuk, penye, muslin gibi kumaşlardan elde edilen takımlar son derece kullanışlıdır. Pembe, mavi, bej, kırmızı, sarı, yeşil, beyaz, ekru ve daha pek çok renk seçeneğine sahip olan ürünlere gardırobunuzda yer verebilirsiniz. 

Pamuklu ve terletmeyen kumaştaki tesettür ikili takımlar pek çok modele sahiptir. Gömlek pantolon, ceket pantolon, kapüşonlu ve düz tunik gibi modeller yalnızca bazılarıdır. Aynı şekilde takımlar kuşaklı, fermuarlı, cepli, düğmeli detaylara sahip olduğu gibi salaş veya düz kesim tasarımlarda içeriyor. Özellikle salaş modeller sıcak yaz havalarına uygun tasarımlardır. Üzerinizde yokmuş gibi hissedeceğiniz salaş modeller ile hem konforlu hem de estetik görünüme sahip olabileceksiniz.

Sıcacık yaz aylarında renkli ve konforlu takımlarla enerjik kombinler yapabilirsiniz. İster özel günlerinizde isterseniz gündelik yaşamınızda kolaylık sağlayacak takımların kombini son derece basittir. Üzerine terletmeyen ve kolay model alan şal, açık ayakkabı ve renkli bir çanta ile konforlu kombininiz hazır demektir. 

Açık Renk Tunikler ile Konforlu Olun 

Yaz aylarında serin ve ferah hissetmek için gardırobunuzda yer vermeniz gereken bir diğer husus tuniklerdir. Tunikler bahar ve yaz aylarında vazgeçilmezimiz olan parçalar olarak üstün kolaylık sağlıyor. Her zevke ve her tarza hitap eden tunik modelleriyle dolabınızı taçlandırabilirsiniz. Sarı, kırmızı, yeşil, mor, lila, bej, ekru renkleri başta olmak üzere daha pek çok renkte üretilen tuniklere şans verebilirsiniz. 

Açık renk ve nefes alan kumaştan üretilen tesettür tunikler yaz sıcaklarında sizi terletmeyecektir. Üzerinizde yokmuş gibi his veren tunikler ile kendinizi hem konforlu hem de şık hissedeceksiniz. Sıcaklarla baş edebilmek için gardırobunuzu birbirinden şık ve özgün tasarımlara sahip olan tuniklerle doldurmalısınız. Üstelik tunikleri kolay bir şekilde kombinleyerek zahmetsiz şıklığa da ulaşmanız mümkün. 

Sade veya şık bir tuniği isterseniz aynı renk pantolonla isterseniz buz mavisi Jean ile kombin yapabilirsiniz. Üzerine açık tonlarda, terletmeyen ve kolay şekil alan bir şal takabilirsiniz. Terlik, sandalet veya spor ayakkabı giyebilir, sırt veya kol çantası takarak muhteşem bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Yumuşak ve Konforlu Pantolonlar 

Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezleri arasına yumuşak ve rahat kesime sahip olan pantolonları da eklemelisiniz. Nude tonlara ve canlı yaz renklerine sahip olan bu pantolonlar üzerinize yapışmaz. Aynı zamanda yokmuş hissi vererek üstün konfor sağlamanıza olanak verir. Yazlık tesettür pantolonlar hem konforlu olmak hem de zamansız şıklık yaratmak isteyenler için tasarlanmıştır. Bol, dar ve havuç kesime sahip olan pantolonlardan zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. 

Spor ya da klasik görünüme kolaylıkla uyum sağlayabilen pantolonlarla yaz aylarında mükemmel gözükebilirsiniz. Keten, scuba, kumaş, denim gibi kumaşlara sahip olan pantolonlar oldukça rahat ve şık görünüme sahiptir. Üstelik pantolonlar bol paça, İspanyol paça, havuç paça gibi pantolonların bazıları önden ve yandan yırtmaçlıdır. Üzerinizde yokmuş gibi hissedeceğiniz pantolonlar ile terlemez ve hareketlerinizi kısıtlamak zorunda kalmazsınız. 

Yaz denildiğinde akla gelen pantolonlardan biri ketendir. Sıcak havada dolabınızın olmazsa olmaz parçasını oluşturacak keten pantolonları ister takım ister ayrı şekilde giyebilirsiniz. Nefes alan kumaşından dolayı gün boyu rahat etmenizi sağlayacak bu parçalar üzerinize asla yapışmaz. Dolayısıyla yaz sıcaklarında üstün konfor elde etmenizi sağlar. Üzerine gömlek, tunik veya kimono giyerek yaz aylarında ortaya muhteşem kombinler çıkarabilirsiniz. 

Nefes Alan ve Terletmeyen Şallar 

Tesettürlü kadınların kombinlerinin olmazsa olmaz parçasını oluşturan şallar, çeşitli kumaşlardan üretiliyor. Penye, pamuklu, krep gibi şal kumaşları nefes alan ve terletmeyen kumaşlar arasında yer alıyor. Ağırlık yapmayan ve kolayca şekil alan bu kumaşlar, yaz aylarında adeta kurtarıcı parça haline gelebiliyor. İster özel günlerinizde isterseniz gündelik yaşamınızda bu şallara yer verebilirsiniz. 

Pamuklu kumaşlar teninizin en üst düzeyde nefes almasına yardımcı olur. Dökümlü ve hafif yapıya sahip oldukları içinde başınızda hiçbir baskı hissetmezsiniz. Üstelik bu şal kumaşları her zevke ve her tarza hitap edebilecek renk ve tasarım çeşitliliğine sahiptir. Dolayısıyla istediğiniz kombinin üzerine kolaylıkla şal seçebilirsiniz. 

Terletmeyen ve nefes alan şallar ile hem spor hem de klasik bir tarz oluşturabilirsiniz. Gündelik yaşamınızda yürüyüşe giderken, piknik yaparken veya alışverişe çıkarken daha düz ve sade tasarıma sahip olan şalları takabilirsiniz. Aynı şekilde özel günlerinizde keten veya krepten üretilen şalları tercih ederek gösterişli ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Moda Ala’daki yumuşak yapıya sahip olan kaliteli ve gösterişli şalları sıcak havalarda gardırobunuzdan eksik etmemelisiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/2022-tesettur-elbise-modasi-ile-dolabinizi-renklendirin linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Mayıs 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR