Blog Başlık

  • Şubat 05, 2022

    Triko kumaş, özellikle kadın giyim sektöründe oldukça tercih edilen ve kullanılan bir kumaş türü. Yün ve pamuk ipliğinden elde edilen triko kumaş, ısı tutma özelliği nedeniyle kış aylarında daha çok tercih edilmektedir. Kadın modasına son yıllarda yön veren triko modelleri aynı zamanda tesettür modasını takip eden kadınlar için de trend ürünlerin başrolünde bulunmaktadır. Trikodan üretilen elbiseler, bluzlar, hırkalar, pantolonlar ve daha fazlası tesettür giyim sektöründe kadınların gardıroplarına alternatif oluşturmaktadır.

    Tesettür Triko
  • Ocak 26, 2022

    Kış mevsimin vazgeçilmez parçalarından olan tesettür kaban, birçok çeşidi ile kadınların hem şık hem de spor kombinlerinin tamamlayıcısı olarak en çok tercih edilen dış giyim ürünlerinden biridir. Tesettür kaban modelleri sonbahar ve kış mevsimlerine göre çeşitlere ayrılarak kombinlerin bütünleyicisi olur. Gömlek ve kumaş pantolonla yaptığınız kombinlerin şık bir tamamlayıcısı olarak, eşofman ve sweatshirtlerinizin rahatlığını koruyarak, kot pantolon ve bodylerle yaptığınız kombinlerin günlük havasını yakalayarak her tarzda kıyafetinize uyum sağlar.

    tesettür kaban
  • Ocak 19, 2022

    Tesettür mont, kış denildiğinde ilk aklımıza gelen ve klasik tasarımlardan modern çizgilere kadar uzanan geniş seçenekleri ile her yaş ve tarzda kadının gardırobunda olması gereken önemli bir dış giyim parçasıdır. Tesettür mont ürünleri çok çeşitli ve her tarza hitap ettiği için özellikle uzun ve vücut hatlarını kapatan montlar, muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınların hem stilini yansıtabildiği hem de konforla giyebileceği tesettür mont modelleri arasına girer.

    tesettur mont modelleri
  • Ocak 12, 2022

    Tesettür Eşarp Modelleri ve Fiyatları – Şık Kombinlerin Bütünleyicisi Eşarplar İle Göz Kamaştırın!

    Tesettür eşarp modelleri, renkleri ve kesimleriyle tesettür giyim sektörünün pek çok seçeneğe sahip parçalarından biridir. Kumaşların türüne, desenlerine ve her sezon kullanılabiliyor olmasına göre trendleri takip eden kadınların kombinlerini tamamlamak için en çok tercih ettiği ürünlerdendir.

    tesettür eşarp
  • Ocak 05, 2022

    Tesettür Şal Modelleri ve Fiyatları Birbirinden Rahat ve Şık Şallar İle Tarzınızı Konuşturun!

    Tesettür şal modelleri hem saçını örtmek isteyen kadınların hem de omzuna atıp kombinlerine havalı bir görünüm kazandırmak isteyen kadınların sıklıkla tercih ettiği bir örtü çeşididir. Birbirinden çeşitli şifon, krep, pamuk, keten, ipek ve saten gibi kumaşlardan tasarlanan tesettür şal modelleri stil sahibi kadınların kombinlerinin yıldızı haline gelir.

    tesettür şal
  • Aralık 26, 2021

    90’lı yılların başından beri modası geçmeyen tulumlar tesettür giyimin de son yıllarda trend parçalarından biri haline gelmiştir. Rahat kesimleri ve kolay kombinlenmeleriyle hem günlük yaşamda hem işte hem de özel davetlerde kullanılabilen tesettür tulum modelleri, sade ve gösterişli seçenekleriyle dış görüntüsüne özen gösterenlerin tercihi olmaktadır.

    tesettür tulum
  • Aralık 19, 2021

    Son dönemde kadın günlük giyim hem rahat hem de şık parçaları içermesi ile en rahat eşofman modelleri ve tişörtlerle bile şık kombinler yapabilme imkanı sunuyor. Birçok kadın, şık olmak isterken konforundan vazgeçmek gerektiğini düşünüyordu ancak bu durum değişti! Kadın günlük giyim imkanları her yaştan kadının günlük hayatlarında en rahat hallerinde bile güzel görünmelerini sağlıyor. Tesettür günlük giyim modasını modern bir çizgide takip eden kadınların da kullanmaktan mutluluk duyduğu birçok günlük kadın kıyafetleri bulunuyor ve her kadın günlük giyim kombinleri yaparken şık olmayı başarıyor!

    tesettür günlük giyim
  • Aralık 12, 2021

    Erkekler kadar kadınların da severek kullandığı giyim ürünlerinden biri olan pantolonlar; rahat ve kullanışlı oldukları kadar, doğru kombinler birlikte kullanıldıklarında ortaya harika bir görünüm çıkarabiliyorlar. Tesettür modasının da olmazsa olmaz parçalarından biri olan tesettür pantolon hem genç kadınlar hem de yetişkin kadınlar tarafından farklı şekillerde kombinlenebiliyor.

    tesettur pantolon
  • Aralık 05, 2021

    Kadın giyim sektöründe vazgeçilmez bir yere sahip etekler, tesettür giyim özelinde de gözde ürünlerden ve son trendlerden ayrılmaz bir parça. Özel tasarımları ve her zaman giyilebilecek tesettür etek modelleri ile tesettür etek kombinleri yapmak isteyen genç kadınların önünde birbirinden güzel ve kullanışlı seçenekler bulunuyor.

    tesettür etek
  • Kasım 26, 2021

    Stilinizi tamamlayacak ve tarzınızla öne çıkmanızı sağlayacak giyim modasın en önemli ürünlerini oluşturan alt giyim parçaları tesettür modasında da önemli bir yere sahip. Son yıllarda gittikçe farklı çeşitlerin üretildiği görülen tekstil sektöründe, modanın etkisiyle en farklı parçalar özellikle etek ve pantolon çeşitlerinde ortaya çıkmakta. tesettür alt giyim parçaları da her gün son trendlerin etkisiyle yenileniyor ve dikkat çeken stilleriyle öne çıkmak isteyen kadınların her ihtiyacına cevap bulunuyor.

    Tesettür Giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR