Tesettür Giyimde Şıklık İçin Kombin Önerileri

tesettür kombin önerileri

Tesettür giyimde şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için çeşitli kıyafetler bulunuyor. Kıyafetler hem spor hem de klasik tarzı benimsemiş her kadının zevkine hitap ediyor. İkili takım, maksi boy elbise, tunik, gömlek, etek, pantolon ve trençkot gibi kıyafetler bu parçalardan yalnızca bir kısmıdır.  Şıklığıyla göz kamaştırmak ve her alanda tarzını ortaya koymak isteyen tesettürlü kadınlar için her tarza hitap eden bu kıyafetler kombinlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. 

Spor veya klasik giyim fark etmeksizin şıklığını her tarzda konuşturmak ve farklı kombinler oluşturmak istiyorsanız; sizin için harika önerilerimiz var. Sözü fazla uzatmadan sizler için hazırladığımız kombin önerilerine geçelim… 

İkili Takımlar ile Zahmetsiz ve Konforlu Şıklık 

İkili takımlar tesettür giyim için sıklıkla tercih edilen parçalardır. Hem kombinin kolay yapılması hem de üstün konfor sağlaması sebebiyle her kadının gardırobunda bulunuyor. Üstelik spor, klasik, modern ve abiye tarzında ikili takımlar bulunuyor. İkili takımlar etek gömlek, etek bluz, pantolon gömlek ve pantolon tunik gibi farklı modellerde ve seçeneklerde üretiliyor. Renklerin ve tasarımların ön plana çıktığı ikili takımlarda her sezon minimal farklılıklar yapılıyor. Böylece ortaya daha modern ve şık tasarımda parçalar çıkıyor. 

İkili takımlarda nude, bej, gül kurusu, kahve, gri gibi renk tonları ön plana çıkıyor. Tek renk takımlar olduğu gibi; iki, üç ve tamamı desenli takımlarda bulunuyor. Zevkiniz doğrultusunda seçim yaptığınız zaman ikili takımları kombinlemek çok basit. Mesela, tek renk tercih ettiğiniz ikili takımın üzerine minimal desenli aksesuarlar takarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Salaş tasarıma sahip ikili takımları, aynı tonda bir şal, topuklu ayakkabı ve zincirli çanta ile bütünleştirebilirsiniz. Ton sür ton bir uyum yakalamak için kahvenin o eşsiz güzellikteki tonlarından faydalanabilirsiniz. Toprak tonlarında ikili takım, bej krep şal, topuklu ayakkabı ve zincirli el çantası ile tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

Moda Ala ikili takımlarımız, bu tarz kombinleri oluşturmak ve tarzınızı konuşturmak için pek çok seçenek sunuyor. İster mezuniyet töreni ister nişan düğün organizasyonlarında isterseniz gündelik yaşamanızda ikili takımlar ile pratik kombinler oluşturabilirsiniz. 

Renkli ve Enerjik Elbiseler ile Kombinler 

Tesettür giyim için harika parçalardan biri de renkli elbiselerdir. Gardırobunuzda özel günler, ofis şıklığı ve gündelik yaşam için elbise bulundurmaya özen göstermelisiniz. Mesela, özel günleriniz veya ofis toplantılarınız için mutlaka siyah bir elbise dolabınızda bulunmalı. Gündelik yaşamınızda tercih etmeniz için pastel tonlarda, maksi boyda ve salaş kesimde bir elbise bulundurmalısınız. Salaş elbiseleri gündelik kombinleriniz de ister spor ayakkabılarla ister babetlerle isterseniz açık ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz. Aynı şekilde özel gün veya akşam yemeklerinde topuklu ayakkabılar ile eşleştirebilirsiniz. 

Moda Ala da her tarza ve her zevke hitap edebilecek çeşitlilikte elbise bulunuyor. Bej, kahverengi, ekru, kiremit ve yağ yeşili gibi tek renklerle ön plana çıkan elbiselerin yanı sıra; çiçekli, noktalı ve desenli elbiseler de bulunuyor. Bunun yanı sıra, gri, mavi ve mavinin tonlarında kot elbiseler bulunuyor. Bu elbiseler özellikle gündelik yaşamınızda kombin oluşturmanız için harika parçalardır. 

Özel günlerinde kombin oluşturmak isteyenler içinde pek çok çeşit bulunuyor. Bej, kahverengi, siyah gibi renklerle ön plana çıkan klasik elbiseler şıklığınıza şıklık katacaktır. Mezuniyet töreni, nişan, düğün veya özel yemeklerde tercih edeceğiniz bu elbiseleri topuklu ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz. Bileklik, kolye ve yüzük gibi takılarla zenginleştirebilir ve zincirli bir çanta ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Tunik ve Pantolonlar ile Kombinler 

Rahatlığı ve şıklığı bir arada isteyen tesettürlü kadınlar için tunik ve pantolon kombinleri oldukça kullanışlı. Tesettür giyim de vazgeçilmez parça olan tunikleri ister bol paça ister dar paça pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz. Mesela, beyaz ve bej rengindeki tuniklerle stilinizi yansıtabilirsiniz. Altına buz mavisi bir Jean veya beyaz pantolon giyerek harika bir kombine erişebilirsiniz. 

Tunik ve pantolonlar her sezonda olduğu gibi bu sezonda da spor ve klasik modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Çeşitli kumaşlardan üretilen bu parçalar, oversize veya düz kesime sahip olabiliyor. Aynı şekilde renk ve tasarım çeşitliliği ile de fark yaratıyor. Spor görünümlü tuniklerden oversize kesim tuniklere, çiçekli tuniklerden gömlek tuniklere kadar pek çok seçenek bulunuyor. 

Moda Ala yeni sezon tunik ve tesettür pantolon koleksiyonunun geniş ürün skalasında sizde kendi tarzınıza renk katabilirsiniz. Yeşil, bej, sarı, turuncu, ekru, siyah, lacivert gibi tek renk parçaların yanı sıra; çizgili penye tunikler, jakarlı tasarımlar ve dijital baskılı tunikler bulunuyor. Daha özel günlerde tercih edebileceğiniz tek renk ve salaş görünüme sahip olan kuşaklı tunikler de vardır. İster aynı renk pantolonlarla isterseniz Jean veya farklı renkteki pantolonlarla kombinleyebileceğiniz tunikler şıklığınıza şıklık katacaktır.  

Doğru parçaları eşleştirmek, parçaların ön plana çıkması ve kendini belli etmesi son derece önemlidir. Bu noktada beğendiğiniz tunikleri uygun pantolonlarla kombinlemeniz gerekecektir. Aynı şekilde aksesuarlarınızı ve ayakkabınızı doğru seçmeniz sizi şıklığa götürecektir. Bu yüzden kombininizi oluştururken parçaların tasarımının ve renginin birbiriyle uyumuna özen göstermelisiniz. 

Oversize Trençkotlar ile İddialı Kombinler 

Hem spor hem de klasik tarzı benimseyen her kadının dolabında bulunması gereken bir parça da trençkottur. Trençkotlar tesettür giyim için vazgeçilmez bir ürün olup, kombininizin iddialı gözükmesini sağlamaktadır. Oversize kesimi ve uzun yapısından dolayı vücudunuzu kavrayan ve sıra dışı bir görünüm sunan trençkotlar ile tarzınıza tarz katabilirsiniz. Bahar aylarında oluşturduğunuz kombinlerin üzerine beğeninize sunulan trençkotlardan tercih edebilirsiniz. 

Bahar ve yaz aylarında terlemenizi önleyen trençkotlar, ince ve nefes alan kumaş yapısı ile size ekstra konfor sağlar. Etek, elbise, ikili takım, tulum ve tunik gibi parçaların üzerine modern kesime sahip olan trençkotlardan alabilirsiniz. Üstelik yalnızca gündelik yaşamınızda değil; özel günlerinizde ve ofis şıklığınızda trençkotlar ile özgün kombinler oluşturabilirsiniz. 

Sıra dışı tasarımların ve farklı renklerin bulunduğu trençkot modelleri ile özgün kombinler yapabilirsiniz. Moda Ala da renk, tasarım ve boy olarak pek çok seçenek bulunuyor. Öncelikle giyeceğiniz kıyafetinizi göz önünde bulundurarak ona uygun trençkot modeline yönelebilirsiniz. 

İkili takımların, elbiselerin ve tunik pantolon kombinlerinin üzerine trençkot giyebilirsiniz. Mesela, bej ve kahve tonlarında oluşturduğunuz kombininizin üzerine ister haki ister kahve tonlarında bir trençkot giyebilirsiniz. Tesettür giyim için bej, camel, taba, ekru ve daha pek çok renk seçeneğinde trençkotlar bulunuyor. Aynı zamanda düz ve oversize kesime sahip olan trençkotlar her kombininize eşlik etmek için Moda Ala da sizleri bekliyor. 

Eşarp ve Şallar ile Göz Kamaştıran Kombinler 

Tesettür giyim için en önemli parçalardan olan şal ve eşarplar, şıklığı ve zarafeti ile kombinlerinizi tamamlıyor. Her cilt tonuna, her zevke hitap eden çeşitleriyle göz kamaştıran şal ve eşarplar, her giyim tarzına hitap ediyor. 

Pamuklu, Jazz, penye kumaşlara sahip olan şalları ister spor isterseniz klasik kombinlerinizin üzerine tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde sade ve desenli renklere sahip olan eşarpları hemen hemen her kıyafetinizin üzerine takabilirsiniz. 

Moda Ala’da renk, desen ve tasarım olarak pek çok seçenek bulunuyor. Giyeceğiniz kıyafeti ve ten renginizi göz önünde bulundurarak seçim yapabilir, eşsiz ve zarafet dolu bir tarza sahip olabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/kina-gecesi-icin-elbise-secimi-nasil-yapilmali linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür kombin önerileri
Nisan 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR