2022 Tesettür Elbise Modası ile Dolabınızı Renklendirin

2022 Tesettür Elbise Modası ile Dolabınızı Renklendirin

Tesettür elbise, şıklığı ve konforu bir arada yaşamak isteyen kadınlar için harika bir seçenektir. İster bahar ister yaz aylarında tercih edebileceğiniz elbiseler ile gardırobunuzu renklendirebilirsiniz. Sade, renkli veya desenli elbiseler kadınların belirli bir karakteristik görünüme sahip olması içinde yardımcıdır. Neşeli, ciddi, enerjik ve hareketli gibi betimlemeler, seçtiğiniz elbisenin tasarımına ve rengine bağlı olarak gelişmektedir. Her zaman tarzınızı ortaya koymak ve özgün bir kombine sahip olmak için sportif, minimal desenli, noktalı ve parlak dokunuşlara sahip elbiselere şans verebilirsiniz. 

Etkileyici ve eşsiz bir tarza sahip olmanın yolu olan tesettür elbise, 2022 yılında belirgin farklarla beğeninize sunuluyor. Bu elbiseleri ister gündelik yaşamınızda ister özel günlerinizde isterseniz de ofis şıklığı elde etmek için tercih edebilirsiniz. Tek parçanın verdiği üstün konfor ve şıklıkla girdiğiniz her alanda fark edilebilirsiniz. Her ortamda tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız; gelin hep beraber bu yıl gardırobunuzu nasıl ve ne tarz elbiselerle dolduracağınıza karar verelim… 

Trend Elbiseler ile Göz Alıcı Şıklık 

Hemen hemen her günün kurtarıcı parçası olan tesettür elbise, hiç şüphesiz gardıropların olmazsa olmazıdır. Her zaman konforu ve şıklığı garanti eden modeller ile özel günlerinizi, gündelik yaşamınızı ve ofis kombinlerinizi taçlandırabilirsiniz. Tek renk üzerinden üretilen sade ve modern tasarımların yanı sıra; ikiden fazla renge sahip olan tesettür elbise modelleri vardır. Bu sezonda bej, toprak, yağ yeşili, kiremit, kırmızı, hardal ve ekru renklerini muhteşem tasarımlarla beğeninize sunuyoruz. 

Desenli maksi boy elbiseler ise çiçekli, çizgili, noktalı ve daha pek çok desene sahiptir. Tasarımları her ortama, her tarza ve her zevke hitap edebilecek çeşitliliktedir. Piliseli, kemerli, kuşaklı, düğmeli, fermuarlı ve cepli detaylar mevsim ayırt etmeksizin her zaman giyilmek için tasarlanmıştır. Tasarımsal olarak özgün ve eşsiz bir görüntüye neden olan tesettür elbise modelleri hayatınızın her alanında size eşlik edecektir. Özel günleriniz için işlemeli, çiçek desenli ve balon kollara sahip olan modellere yönelebilirsiniz. Aynı şekilde gündelik yaşamınız için piliseli, çiçekli veya tek renge sahip olan düz model elbiselerden tercih edebilirsiniz. 

Moda Ala tesettür elbise modelleri, kendi farkını ortaya koymak isteyen kadınları tepeden tırnağa değiştirmek için mükemmel bir tercihtir. Gideceğiniz alanı göz önünde bulundurduğunuzda elbiseleri ister spor ayakkabı ister babet isterseniz de topuklu ayakkabılarla kombinlemeniz mümkündür. Tesettür elbise çeşitlerine göz gezdirerek, tarzınız doğrultusunda tercih yapabilirsiniz. 

Renkli Elbiseler ile Çabasız ve Kolay Zarafet

Tek parça şıklığını ve konforunu sunan tesettür elbise, dolaplarımızın her zaman baş tacı olmuştur. Özellikle bahar ve yaz aylarında ani düzenlenen organizasyonlarda adeta kurtarıcı bir kıyafet olmuştur. Kolayca kombini yapılan ve zahmetsiz şıklık sağlayan elbiseler, acil durumlar için adeta biçilmiş kaftan görevi görmektedir. Sizde hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada yakalamak isterseniz; dolabınızda tarzınıza uygun renkli elbiseler bulundurmanız yeterli olacaktır.  

Moda Ala 2022 tesettür elbise koleksiyonu geniş ürün yelpazesinde her tarza hitap edebilecek elbiseler yer alıyor. Bej, ekru, kırmızı, kahverengi, taba, siyah, lacivert gibi öne çıkan renkler olduğu gibi; ananaslı, papatyalı, Hendy baskılı, yapraklı desenlere sahip elbiselerde vardır. Bu elbiseler yaz aylarında üstün konfor sağlamasının yanı sıra, şıklığı ve zarafeti de size sunar. 

Renkli elbiselere spor ve klasik kombinler oluşturmak için gardırobunuzda yer verebilirsiniz. Mesela, özel günleriniz için oluşturacağınız kombinler için tek renk elbiselere yönelebilirsiniz. Üzerine aynı tonlarda şal, kısa topuklu ayakkabı, zincirli çanta ve minimal desenli takılar takarak kombini tamamlayabilirsiniz. Aynı şekilde gündelik yaşamınızda sade ve tek renk elbiselere yönelebileceğiniz gibi; desenli elbiselerle kombin oluşturabilirsiniz. Desenli elbiselerin üzerine tek renk şal, altına beyaz spor ayakkabı ve spor bir çanta takarak eşsiz bir kombin yapabilirsiniz. 

Özel Günlerinizi İncili ve Organze Elbiseler ile Taçlandırın 

Özel günlerimizin vazgeçilmez parçalarından biri hiç şüphesiz elbiselerdir. Bir de bu elbiseleri incili ve organze tül ile düşünmenizi isteriz. Bu detaylar, elbisenin bir bölümünü ön plana çıkarır veya elbisenin tamamıyla bütünleşir. Moda Ala’da yakası incili, kolları organze tül elbiseler olduğu gibi; tamamı organze tül olarak elbiseler de vardır. Bu elbiselerin renkleri lacivert, kırmızı, gül kurusu, siyah gibi seçeneklerden oluşuyor. 

Özel günlerinizde şık ve zarafet dolu bir tarza sahip olmak istiyorsanız; siyah veya lacivert elbiseye şans verebilirsiniz. Elbiselerin tasarımına, inci ve organze tülün yoğunluğuna göre ayakkabınızı, çantanızı ve takılarınızı seçerek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Sade tasarımlarda tercih edilen incili detaylar, tesettür elbise ile bir bütünlük halindeyse canlı ve şık bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

Özel günlerinizde, nişan ve düğün gibi organizasyonlarda tercihinizi bu elbiselerden yana kullanabilirsiniz. Elbiselerin rengine karar verirken ten renginizi ve kombin yapacağınız diğer parçaları göz önünde bulundurmanız doğru olacaktır. Mesela, siyah organze tül ve yakası incili elbiseyi, siyah ince topuklu ayakkabı ve portföy çanta ile kombinleyebilirsiniz. Yalnızca yaka kısmında yer alan inci detayları zarafet dolu bir görünüm sağlarken; organze tül eşsiz bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Bahar ve yaz aylarında gardırobunuzda bu tarz elbiselere yer vererek tarzınızı her ortamda konuşturabilirsiniz. 

Eşsiz Konfor Sunan Desenli Elbiseler 

Sade ve düz tasarım elbiselere kıyasla desenlerle detaylandırılan tesettür elbise modelleri, her anınıza eşlik edebilecek tasarımdadır. Özel gün, gündelik yaşam, işyeri, düğün organizasyonları gibi daha pek çok alanda tercih edilebilir. İster düz bir ayakkabı isterseniz topuklu ayakkabılarla kombinleyeceğiniz elbiseleri çok seveceksiniz. Ayrıca bu elbiseler için ekstra bir zahmete girmenize bile gerek yoktur. Tek başına bile zarafeti ve şıklığı yansıtabilecek tasarımdadır. 

Özel günlerde tercih edeceğiniz desenli tesettür elbiseleri isterseniz aksesuarlar ile de zenginleştirebilirsiniz. Renklerin aksesuarla uyumu, elbisenin daha da ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Altına ince topuklu ayakkabı, mini bir çanta ve krep şal yaptığınız zaman kombininiz hazır olacaktır. 

Desenli elbiselerin renk seçimlerine yoğunlaşarak şal, çanta ve ayakkabı seçiminizi daha kolay yapabilirsiniz. Pembe, yeşil, mavi, kırmızı desenli elbiselerin içerisinde beyaz renk hakimdir. Sizde bu renkten esinlenerek beyaz spor ayakkabı, beyaz şal ve elbisenin içerisindeki diğer renkten bir çanta takabilirsiniz. 

Elbise desenlerinin zenginliği ve zarafeti her kombinin şık olmasını sağlayacaktır. Doğal parlaklığı nedeniyle daha dikkat çekici olan desenli tesettür elbise; bulunduğu alanında havasını değiştirmektedir. Bu yüzden dolabınızda mutlaka desenli elbiselere yer vermeli, eşsiz ve özgün tarza sahip olmalısınız. 

2022 Yılı Yeni Tasarımlar

Yeni yılda minimal detaylarla zenginleştirilmiş tesettür elbise modelleri, dolaplarınızı renklendirmeye hazır! Renk, desen, tasarım ve boyutları gereği farklılık gösteren bu modelleri üstün konfor ve şıklıkla buluşturduk. Her dönemde tarzını ortaya koymak isteyen kadınlar için pek çok seçeneğimiz Moda Ala’da bulunuyor. Sizler yalnızca tarzınızı ve ten renginize giden rengi belirledikten sonra en güzel elbiseyi seçeceksiniz. Üstelik bu elbiselerin kombinleri de oldukça kolaydır. Yalnızca elbiseye uygun bir şal, ayakkabı ve çanta ile hazırsınız demektir. Şimdi bu elbiselere göz gezdirebilir ve zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/ceket-pantolon-kombini-ile-sikliginiza-siklik-katin linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: 2022 Tesettür Elbise Modası
Nisan 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR