İçinizi Isıtacak Montlarla Tarzınızı Yansıtın!

tesettur-mont

Tesettür montlar; şişme, kapitone, peluş, kürklü modelleri ve kışa en uygun renklerden; siyah gri, lacivert, toprak tonları, bordo gibi geniş renk skalasında seçenekleri ile her renk tonuna ve tarza göre kombininizi tamamlayabileceğiniz giyim ürünlerindendir. Kapüşonlu uzun montlardan kapüşonlu kısa montlara, yakası kürklü gösterişli montlardan renkli ve göz alıcı peluş montlara kadar her çeşidini bulabileceğiniz tesettür mont modelleri, kışın üşüten soğuğunda hem içinizi ısıtacak hem de tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak.

Moda Ala kadın mont kreasyonu ve tesettür mont koleksiyonları arasından konforlu ve şık hissedeceğiniz en uygun tesettür mont modelini seçebilir ve içine giydiğiniz kıyafetlerin bütünleyici parçasını keşfedebilirsiniz. Kadın mont fiyatları için ekonomik seçeneklerden yararlanmak istiyorsanız kampanyalarımızı takip edin...

Kadın Mont Modelleri – Soğuk Havalarda Tarzınız İle Fark Yaratın!

Tesettür mont modelleri kışın soğuk havalarda her kombinize uyum sağlayacak çeşitleri ile sonbaharın en çok tercih edilen dış giyim ürünleridir. Her sezon farklı stillerde, tarzda ve renklerde karşımıza çıkar. İster gösterişli kombinlerinizi tamamlamak isteyin ister spor kombinlerinizin rahatlığına uyum sağlayacak tercihler yapın her tarza ve yaşa uygun kadın mont modelleri bulabilmeniz mümkündür. Tesettür mont kategorimizde de bulabileceğiniz gibi tesettür mont modelleri arasında; uzun şişme mont, kısa şişme mont, peluş mont, kapüşonlu mont, kürklü mont, kapitone mont, baklava desenli mont, oversize mont gibi bayan tesettür mont modelleri yer almaktadır.

Moda Ala olarak sunduğumuz geniş seçenekte bayan tesettür mont modelleri sayesinde okula giderken yaptığınız günlük ya da spor tarz kombinlere, işe giderken yaptığınız zarif ve şık kombinlere ya da özel günlerde giydiğiniz kışlık şık elbiselerin üstüne atabileceğiniz şekilde tasarlanmış tesettür mont modelleri ile girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Tesettür Şişme Mont Modelleri - Kadın Mont Seçenekleri

Kış sezonlarının vazgeçilmez ve en kullanışlı modellerinden biri olan şişme mont modelleri tesettür uzun şişme mont modelleri ve tesettür kısa şişme mont modelleri olarak kesimine ve kapüşonlu olup olmamasına göre kategorize edilir. Genel olarak su geçirmez polyester kumaştan üretilen şişme montlar sizi kışın soğuğunu en az hissedeceğiniz şekilde korur.

Tesettür kısa şişme mont modelleri genel olarak günlük ve spor tarzda kombinlerin üstünde iyi duracaktır. Günlük sayılabilecek kombinlerden kot pantolon, body ya da ince kazaklarla elde edilen görüntünün üstüne atabileceğiniz siyah, bej, bordo, kırmızı gibi kışın ruhunu yansıtan renklerde üretilen şişme mont modellerini dilerseniz kapüşonlu sweat ve eşofmanlarla yaptığınız kombinlerin üstüne de giyebilirsiniz.

Kışlık mont kadın koleksiyonlarında yer alan uzun şişme montları, tesettür kısa şişme montlara nazaran daha şık kombinlerinizde kullanabilirsiniz. İçinize giyeceğiniz gömlek ve kumaş pantolonlar, palazzo pantolonlar, kot pantolonlar, bodyler ve tişörtlerle kombinleyebilirsiniz. 

Tesettür Kapitone Mont Modelleri

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak, günlük ve spor kombinlerinizin imzasını atacak geniş renk skalasına sahip tesettür kapitone mont modelleri, muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınların, vücut hatlarını kapatan modelleri ile sıklıkla tercih ettiği bir tesettür mont modelidir.

Tesettür kapitone mont modelleri gideceğiniz her yere uygun ister şık ister günlük, salaş her tarz giyime uygun kesim, renk ve modelleri ile kombinlerinizin yıldızı haline getirebileceğiniz bir tesettür mont ürünüdür. Günlük ve salaş tarz kıyafetler giyinmeyi seven kadınların ince kazak, body ve mom jean kombinlerinin tamamlayıcısı olan tesettür kapitone mont modelleri, kumaş pantolon, kazak, gömlek ve elbiselerle yapacağınız kombinlere de rahatlıkla uyum sağlayacaktır.

Ayrıca kadın mont fiyatları açısıdan kapitone mont seçenekleri daha ekonomik olmasıyla her kadının gardırobunda yer alabilecek ürünlerdir. Moda Ala’nın zengin kışlık mont kadın koleksiyonundan yararlanarak siz de tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Tesettür Kürklü Mont Modelleri - Bayan Mont Koleksiyonu

Süslenmeyi ve gösterişi seven kadınların sıklıkla tercih ettiği tesettür kürklü mont modelleri; yakasında, kollarında ve kapüşonunda kürk detayı bulunduran tesettür mont modelleri arasına girer. Tesettür kürklü mont modelleri hem çok göz alıcı hem de kışın soğuğunda içinizi ısıtacak kumaşa sahiptir.

Günlük kombinlerinde fark yaratmayı seven kadınların tercihi olan kürklü montlar; siyah, beyaz, füme, gri, nude ve kahve tonlu yapay kürklerle süslenir, genellikle kaşe kumaştan üretilir. Pileli eteklerin altına giyeceğiniz topuklu çizmelerinizle ya da ispanyol paça pantolonlarınızla kürklü montlarınız havalı bir uyum yakalayacaktır.

Tesettür Mont Kombinleri Nasıl Yapılır?

Tesettür mont modelleri, kumaş yapıları itibariyle soğuktan koruması ve her yaştan, tarzdan kadına hitap etmesi nedeniyle kış sezonunun en çok rağbet gören parçalarındandır. Tesettür şişme mont, tesettür kapitone mont, tesettür kürklü mont, tesettür peluş mont gibi modelleri ile hem günlük ve spor hem de şık kıyafetlerinizle rahatça kombinleyebilirsiniz. Tesettür mont kombinleri nasıl yapılır diyorsanız önerilerimize göz gezdirebilir ve tesettür mont kombinleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Kadın mont modellerinden uzun montları mom jean, kot pantolon, palazzo pantolon, eşofman, gömlek, bluz, body, kazak gibi pek çok kıyafetin üstüne giyebilirsiniz. Şık bir görüntü elde etmek istiyorsanız boğazlı kazağın altına İspanyol paça bir kot pantolon giyip üzerine uzun şişme mont modellerinden birini atabilirsiniz.

Tesettür kısa mont kombinleri ise tesettür şişme mont, tesettür kapitone mont, tesettür kürklü mont şeklinde çeşitli modellere ayrılarak düşünülmelidir. Tesettür kısa şişme montlarınızı spor kombinlerinizden ince eşofman takımları ile yaptığınız görünümlerin tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz.

İşe giderken ne giyeceğim diye düşünüyorsanız ceket pantolon takımlarınızın üzerine uzun mont giyebilir, montunuzun rengiyle uyumlu ayakkabı ve çanta kullanabilirsiniz. Siyah bir ceket pantolon takım ile kahve tonlarında uzun kadın mont modelleri mükemmel bir uyum yakalar.

Tesettür Mont Fiyatları - Tek Parça İle Onlarca Şık Kombin Yapacaksınız!

Tesettür mont modelleri farklı zevklere ve bütçelere uygun seçenekleri ile kış sezonunun en trend parçalarındandır. Kadın mont fiyatları ilk olarak; tesettür uzun mont, tesettür kısa mont, tesettür kapüşonlu mont, tesettür kürklü mont, tesettür şişme mont, tesettür kapitone mont, tesettür peluş mont modelleri arasından hangisinin seçileceğine göre değişkenlik gösterir. Bunun yanında kadın mont modellerinde kullanılan kumaşın türüne, kalitesine, kemerine, düğmesine, kesim stiline ve modeline, uzunluğuna, ceplerine, işleme ya da baskı detaylarının olup olmamasına, taş ya da boncuk gibi aksesuarlar içerip içermemesine göre bayan tesettür mont fiyatları farklılaşacaktır.

Moda Ala olarak sizleri her zaman en iyi kadın mont modelleri ile bir araya getirirken bütçenizi zorlamayacak ödeme çözümleri de sunmaktayız. 300 TL ve üzeri ücretsiz kargo, kapıda ödeme imkanı, değişim garantisi ve telefonda sipariş desteğiyle dilediğiniz kadın mont modelini rahatlıkla satın alabilir, güzel günlerde kullanabilirsiniz.

Kadın mont kategorimizde; tesettür uzun mont, tesettür kısa mont, tesettür şişme mont, tesettür kapitone mont, tesettür kürklü mont, tesettür peluş mont, tesettür kapüşonlu mont, tesettür oversize şişme mont modelleri arasından tercihinizi yapabilir, dilerseniz sezon sonunda ve müşterilerimize özel düzenlediğimiz kampanya dönemlerinde tesettür mont fiyatları ve indirimlerini takip ederek almak istediğiniz ürüne ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tesettür mont modellerimizi yakından görmek isterseniz sizleri mağazalarımıza bekleriz. Instagram hesabımızdan bizi takip ederek kadın mont modellerimizle oluşturduğumuz kombinlerden ilham almayı unutmayın!

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/tesettur-esarp-kombini-nasil-yapilir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettur mont modelleri
Ocak 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR