Rahat Kombinlerin Vazgeçilmez Tulumları

tesettur-tulum

90’lı yılların başından beri modası geçmeyen tulumlar tesettür giyimin de son yıllarda trend parçalarından biri haline gelmiştir. Rahat kesimleri ve kolay kombinlenmeleriyle hem günlük yaşamda hem işte hem de özel davetlerde kullanılabilen tesettür tulum modelleri, sade ve gösterişli seçenekleriyle dış görüntüsüne özen gösterenlerin tercihi olmaktadır.

Tesettür tulum modelleri kesimleri ve kumaş yapılarına göre spor ve topuklu ayakkabılarla hatta sandalet ve terliklerle kullanılabildiği için dolabınızın vazgeçilmez parçalarından biri olacak. Moda Ala olarak hazırladığımız tesettür tulum koleksiyonu ile girdiğiniz her ortamda şıklığınızla dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Farklı vücut tiplerine özel tasarım kadın tulum çeşitleri sayesinde standart bedenlerin yanı sıra büyük beden tulum modellerini de sayfamızda bulabilirsiniz.

Tesettür Tulum ModelleriGünlük ve Ofis Şıklığında Tesettür Tulumlar Moda!

Tulum her mevsim giyilebilen bir kıyafet olduğu için zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Üretiminde de farklı birçok kumaş türü kullanılır. Kadın tulum modelleri ve tesettür tulum çeşitleri arasında; klasik tulum, Oxford tarzı tulum, romantik stil tulum, tesettür tulum kot, tesettür abiye tulum, spor tesettür tulum, bahçıvan tulum, siyah tulum, Jean tulum, salopet tulum, hamile tulum, bol kesim tulum gibi seçenekler bulunmaktadır.

Ayrıca tesettür tulum tasarımları arasında dar ya da bol paçalı tesettür tulum modelleri bulabilirsiniz. Belden bağlamalı ya da kemerli tulum, tüllü tulum, kolları işlemeli tulum, iki parçalı tulum gibi özgün stillerde tulum modelleriyle şıklığınızı oluşturabilirsiniz.

Tesettür tulum modelleri aynı zamanda yaz ve kış aylarında farklı kumaş ve desenlerle karşımıza çıkıyor. Yaz mevsiminde kadın tulum modelleri ince kumaşlardan üretiliyor ve daha dökümlü bir stile sahip oluyor. Kışlık tulum modelleri ise pamuklu ve kalın kumaşlardan üretiliyor. Özel günlerde ve günlük yaşamda konforlu bir kullanım sağlayan tulum modelleri ile yaz – kış dilediğiniz an kendinizi güzel ve özel hissedebilirsiniz.

Tesettür Spor Tulum

Tesettür spor tulum modelleri özellikle genç kadınların ilgisini çekiyor. Salaş tarzda kesimleri ile okul kombinlerinin ya da arkadaş buluşmalarının vazgeçilmez parçalarından biri oluyor. Spor tesettür tulum modellerinde cep ve fermuar detayları kullanılıyor, kapüşon ve belden lastikli tasarımlar tercih ediliyor.

Tesettür tulum spor tasarımları kot kumaşlarla da yapılıyor. Tesettür tulum kot modelleri spor görünümleriyle okula giderken, arkadaş buluşmalarında, pikniklerde ya da günlük aktivitelerde ideal bir seçim oluyor. Denimin kaliteli duruşu, spor ayakkabılarla hatta topuklularla rahat ve şık kombinlenebiliyor. Jean tulum modelleri sırt çantalarıyla yaşınızın da daha genç gözükmesini sağlıyor.

Spor tesettür tulum olarak bahçıvan tulum ve jile elbise tulumlar da sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Balıkçı yaka kazaklar ve sweatshirtlerle bahçıvan tulumlar çok güzel kombinlenebilir.

Salopet tulum tesettür giyim tarzı içinde geniş bir yere sahiptir. Babet, loafer, sneaker gibi ayakkabı seçenekleriyle salopet tulumları günlük yaşamın her alanında kullanabilirsiniz.

Klasik Tesettür Tulum

Tesettür tulum dendiğinde akla ilk gelen klasik tulum modelleridir. Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için bol kesimli, zarif görünümlü ve günlük kullanıma uygun kadın tulum modelleri her sezon üretilmektedir. Esnek ve bol kesimli tulumlar ofis şıklığı için uygun bir seçimdir. Ceketlerle kombinleyerek asil bir görüntü yaratılabilir. Akşam yemeklerinde ya da davetlerde siyah tulum ve klasik bol kesim tulum modelleriyle pratik bir şıklık oluşturabilirsiniz.

Klasik tesettür tulum modellerinde her yaştan kadın için ofis ve gece kullanımına uygun tasarımlar vardır. Düğme ve kemer detaylı modellerle birlikte beli lastikli olan tulum çeşitleri de sıklıkla kullanılır.

Abiye Tesettür Tulum - Kadın Tulum Modelleri

Tesettür abiye tulum modelleri ise daha havalı ve süslüdür. Pile ve volan detaylarına sahiptir. Gümüş ve gold işlemeler, kemerler, güpürler ve dikkat çekici detaylarla nişan, düğün ve davetlerin kurtarıcısı olmaktadır. İnce topuklu ayakkabılar ve deri çantalarla zarif bir kombin yapılarak kullanılabilir.

Tesettür Tulum Kombinleri – Zevkinize Göre Kombininizi Oluşturun!

Tesettür tulum modelleri zahmetsiz bir şekilde kombinlenebilir. Tek parçadan oluşan tesettür tulum çeşitleri, hazırlanmak için yeteri kadar vaktiniz olmadığı durumlarda en ideal seçenek olacaktır. Pratik kullanım imkanı ile ön plana çıkan tesettür tulum modellerini ister günlük yaşamda isterseniz de özel günlerde kullanabilirsiniz. Son yıllarda sokak stilinin de sevilen parçalarından olan tulumları kazaklar, gömlekler ve hırkalarla birlikte giyebilirsiniz.

Bahar mevsiminde spor tesettür tulum, bahçıvan tulum, Jean tulum, salopet tulum, hamile tulum, bol kesim tulum tercih ederek kombinlerinizi kot ceket ya da trençkotlarla tamamlayabilirsiniz. Kış aylarında ise asimetrik bağlamalı tulumlar, kemerli tesettür tulum modelleri ile klasik ve sade bir iş stili oluşturabilirsiniz.

Nişan, düğün ya da davetler için klasik tesettür abiye elbiseler yerine tesettür tulum modellerini tercih edebilir, çanta ve ayakkabılarla şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Eşarbınız ve takılarınızla klasik siyah tulum modellerini daha çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Tesettür tulum çeşitleri ve modellerini okulda, işyerinde, arkadaşlarınızla kahve içmeye giderken, piknik yaparken, turistik gezilerinizde, büyüklerinizi ziyaret ettiğinizde ya da özel davetlere giderken keyifle giyebilirsiniz. Siyah tulum dışında mor, lila, bordo, yeşil, mavi, su yeşili, indigo, vizon veya kırmızı gibi birbirinden güzel renk seçenekleriyle sunulan tulum modellerini Moda Ala’da bulabilirsiniz.

Tesettür Tulum Fiyatları Her Bütçeye Uygun Tesettür Şıklığı Mümkün!

Tesettür tulum fiyatları her bütçeye uygun seçenekler barındırmaktadır. Tesettür tulum fiyatları genel olarak; satın alacağınız tulumun pamuk, viskon, keten, polyester vb. kumaş türüne, kesim stiline ve modeline, uzunluğuna, işleme ve baskı detaylarının olup olmamasına, kemer ya da zincir gibi aksesuarlar içerip içermemesine göre değişmektedir. Kaliteli tesettür tulum modelleri daha yüksek rakamlarda karşımıza çıkarken uygun fiyatlı ancak uzun süreli kullanamayacağınız, kalitesiz tesettür tulumlar da vardır.

Moda Ala olarak sizleri her zaman en iyi tesettür tulum modelleri ile bir araya getirirken bütçenizi zorlamayacak ödeme çözümleri de sunmaktayız. 300 TL ve üzeri ücretsiz kargo, kapıda ödeme imkanı, değişim garantisi ve telefonda sipariş desteğiyle dilediğiniz tesettür tulum modelini rahatlıkla satın alabilir, güzel günlerde kullanabilirsiniz.

Kategorimizde hem klasik hem spor tarzda her zevke uygun tesettür tulum seçenekleri arasından tercihinizi yapabilir, dilerseniz sezon sonunda ve müşterilerimize özel düzenlediğimiz kampanya dönemlerinde tesettür tulum fiyatları ve indirimlerini takip ederek almak istediğiniz ürüne ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Tesettür tulum kot, tesettür abiye tulum, tesettür tulum spor, spor tesettür tulum, bahçıvan tulum, siyah tulum, Jean tulum, salopet tulum, hamile tulum, bol kesim tulum modellerimizi yakından görmek isterseniz sizleri mağazalarımıza bekleriz. Instagram hesabımızdan bizi takip ederek tesettür tulum kombin önerileri almayı unutmayın!

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/tesettur-giyimde-gunluk-takimlar-nasil-olmalidir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: tesettür tulum
Aralık 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR