Birbirinden Şık Tesettür Şal Modelleri

tesettur-sal-modelleri

Tesettür Şal Modelleri ve Fiyatları Birbirinden Rahat ve Şık Şallar İle Tarzınızı Konuşturun!

Tesettür şal modelleri hem saçını örtmek isteyen kadınların hem de omzuna atıp kombinlerine havalı bir görünüm kazandırmak isteyen kadınların sıklıkla tercih ettiği bir örtü çeşididir. Birbirinden çeşitli şifon, krep, pamuk, keten, ipek ve saten gibi kumaşlardan tasarlanan tesettür şal modelleri stil sahibi kadınların kombinlerinin yıldızı haline gelir.

Simli şal modelleri, dantelli şal modelleri, püsküllü şal modelleri, desenli şal modelleri ile her kombine uyarlanabilecek birçok seçeneği olan tesettür şal modelleri, her sezon farklı kesim ve kumaşlardan üretilerek tesettür giyim sektörünün en önemli parçalarından biri oluştur. Saten kumaşın pürüzsüz dokusu üzerine tasarlanmış harika desenler, krep kumaşın özellikle yaz sezonunun kurtarıcısı olması ve ipek kumaşın yumuşak dokusu ile tesettür şal modelleri, hem günlük yaşamınızda hem de özel günlerinizde şıklığınızı tamamlayacak.

Moda Ala olarak tesettür şal modelleri koleksiyonumuzu her yaştan kadına hitap edecek şekilde özel tasarımlarla hazırladık. Siz de aradığınız tesettür şal modelini kategorimiz üzerinden bulabilirsiniz. Tesettür şal fiyatları ve kampanyalı ürünlerimizi inceleyerek kolayca siparişinizi oluşturabilirsiniz. 

Kadın Şal Modelleri İle Kombininizin Havasını Değiştirin!

Kadın şal modelleri her sezona uygun tasarlanan kumaşlarda ve farklı modellerde üretilmektedir. Tesettür şal modelleri hangi kombinlerin üstüne giyileceği düşünülerek seçilmelidir. Kişinin giyim tarzı ve moda anlayışına göre farklı seçeneklerde sunulmaktadır. Tesettür şal modelleri; simli şal modelleri, desenli şal modelleri, dantelli şal modelleri ve püsküllü şal modelleri gibi birçok tarza uygun olarak tasarlanır.

Gündelik kıyafetlerinizin üzerine ve özel günlerde kombininize uygun şal modelleri bulmak Moda Ala ile oldukça kolaydır. Tesettür şal çeşitleri ile stil sahibi kadınların görünümlerine şıklık katacak birçok şal modeli sunmaktayız.

Simli Şal Modelleri

Tesettür abiye şal modelleri genel olarak simli şallardan oluşur. Simli şal modelleri kumaş yapılarında sim barındıran şal modelleri arasına girer. Simli şal modelleri nişan ve düğünlerde, mezuniyet balolarında, doğum günlerinde, özel bir akşam yemeğinde şık kombinlerinizin ya da abiyeleriniz üstüne rahatlıkla giyebileceğiniz bir şal modelidir.

Desenli Şal Modelleri

Tesettür desenli şal modelleri gündelik hayatta kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz şal modellerindendir. Desenli şal modelleri;  etnik desen, otantik desen, batik desen, ekose desen gibi birçok desen çeşidiyle tasarlanmış şal modellerindendir. Gömlek, bluz, body, blazer ceket,  kumaş pantolon, kot pantolon, palazzo pantolon, mom jean gibi hem şık görünen hem de günlük kombinlere uygun parçaların üstüne rahatlıkla uyum sağlayacak tesettür desenli şal modelleri stil sahibi kadınlar arasında rağbet gören kadın şal seçenekleri arasında sayılır.

Dantelli Şal Modelleri

Gösterişli kombinleri ve süslenmeyi seven kadınların sıklıkla tercih ettiği dantelli şal modelleri, özel günlerde ve günlük kombinlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalardandır. Şık elbiseleriniz üstüne atacağınız tesettür dantelli şallar elbiselerinizin zarafetini taçlandıracak ve görünümünüzü göz alıcı hale getirecek. Ayrıca günlük giyimde de dantelli şal modelleriyle spor şık kombinler yapabilirsiniz.

Püsküllü Şal Modelleri

Günlük kombinlerin kurtarıcı parçası püsküllü şal modelleri, sıradan bulduğunuz kombinlerinizin bile üzerine attığınızda görüntünüzü bambaşka bir noktaya taşır. Püsküllü şal modelleri; kırmızı, mor, mürdüm, sarı, beyaz, yeşil gibi birçok canlı renk seçeneğine sahiptir. Sade günlük kombinlerinizin üstüne rengarenk püsküllü şal modelleri atarsanız sade kombininiz hareket kazanır.

Tesettür Şal Kombinleri Nasıl Yapılır? – Tek Parçayla Tüm Kombininizin Ruhunu Değiştirin!

Kıyafetlerinizi hangi tesettür şal modelleri ile tamamlayacağınızı bilmiyorsanız önerilerimizi değerlendirebilirsiniz…  Moda Ala olarak tesettür şal kombinleri yapmanızı kolaylaştıracak kombin seçenekleri sunuyoruz.

Tesettür şal modelleri düğün, tesettür şal modelleri abiye gibi özel günlerde kullanacağınız tesettür şal modelleri çeşitlere ayrılır. Kumaş yapılarına, dantellerine ve püsküllerine göre farklı modellere ayrılan tesettür şal modelleri her yaş ve tarz kadına hitap eder.

Düğünlerde, nişanlarda, kınalarda; parlak kumaşıyla dikkat çeken saten ve simli şal modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmaya, misafirliğe, gezmeye ya da doğum günlerine gittiğinizde desenli şal modelleri arasından kıyafetinize en uyumlu rengi seçebilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Özel bir yemeğe ya da bir kutlamaya gittiğinizde elbiselerinizin üzerine dantelli bir şal atabilir, şık ve zarif görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Alışverişe, arkadaşlarınızla kahve içmeye ya da misafirliğe gittiğinizde giydiğiniz gömlek, bluz, kazak, kot pantolon, kumaş pantolon gibi kıyafetlerinizin üstüne püsküllü şal modelleri atıp görünümünüzü hareketlendirebilirsiniz.

Şal Fiyatları – Her Bütçeye Uygun Fiyatlar Moda Ala’da!

Tesettür şal modelleri farklı zevklere ve bütçelere uygun seçenekler barındırmaktadır. Tesettür şal fiyatları ilk olarak; simli şal modelleri, desenli şal modelleri, dantelli şal modelleri ve püsküllü şal modelleri arasından hangisinin seçileceğine göre değişkenlik gösterir. Bunun yanında tesettür şal için kullanılan kumaşın türüne ve kalitesine, kesim stiline ve modeline, uzunluğuna ve desenlerine göre tesettür şal fiyatları farklılaşacaktır.

Moda Ala olarak sizleri her zaman en iyi kadın şal modelleri ile bir araya getirirken bütçenizi zorlamayacak ödeme çözümleri de sunmaktayız. 250 TL ve üzeri ücretsiz kargo, kapıda ödeme imkanı, değişim garantisi ve telefonda sipariş desteğiyle dilediğiniz kadın şal modelini rahatlıkla satın alabilir, güzel günlerde kullanabilirsiniz.

Tesettür şal kategorimizde; simli şal modelleri, desenli şal modelleri, dantelli şal modelleri ve püsküllü şal modelleri arasından tercihinizi yapabilir, dilerseniz sezon sonunda ve müşterilerimize özel düzenlediğimiz kampanya dönemlerinde tesettür şal fiyatları ve indirimlerini takip ederek almak istediğiniz ürüne ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tesettür şal modellerimizi yakından görmek isterseniz sizleri mağazalarımıza bekleriz. Instagram hesabımızdan bizi takip ederek tesettür şal kombin önerileri almayı unutmayın!

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/rahat-kombinlerin-vazgecilmez-tulumlari linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür şal
Ocak 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR