Stil Tüyosuyla Tesettür Kazak Kombinleri

Stil Tüyosuyla Tesettür Kazak Kombinleri

Sıradan olduğu kadar ihtişamlı bir görünüm oluşturan kazaklar, kış sezonuna damga vuracak nitelikte… renkli, desenli ve çizgili tasarımları ile dikkat çeken bu kazaklar, yumuşacık naif dokularıyla eşsiz konforu cool tavra entegre etme konusunda büyük rol üstleniyor. Özgürlük hareketine yenilik kazandıran oversize kazaklardan, maksimum sıcaklık ve iddialı görünüm sunan örgülü kazaklara kadar modayla yakın temasta bulunan birçok kazak bulunuyor. Söz konusu kazakları alışılmışın dışında kombinlemek ise, vereceğimiz stil tüyoları dikkate almaktan geçiyor. İşte, her yaştan ve tarzdan kadına ilham verecek o kombin tüyoları! 

Tesettür Kazak Modelleri Nasıl Kombinlenmeli?

Kış aylarının olmazsa olmazı olan tesettür kazak, renkli ve sıra dışı tasarımları ile dolapları süslemeyi başarır. Birbirinden farklı modeller her tarza, vücut tipine ve her yaşa hitap etse de doğru şekilde kombinlenmediği zaman istenilen görünümü vermeyebilir. Çünkü kombin yaparken bazı detaylar atlanabildiği gibi diğer parçalar yanlış seçilmiş de olabilir. Bu durum ise, baştan aşağıya rüküş veya karışık bir görünüm oluşturulmasına neden olur. İşte bu problemden kurtulmanız için tesettür kazak kombin önerileri sunuyoruz!

Her zaman Bir Numara: Oversize Kazaklar 

Her sezonun gözde parçalarından olan oversize kazaklar, kombinlerin daha iddialı görünmesi konusunda büyük bir rol üstlenir. Birbirinden renkli, desenli, çizgili ve iddialı tasarımlardaki bu kazaklar hemen hemen her vücut tipine de hitap eder. Bu sayede oversize kazaklarla yanlış veya rüküş kombin oluşturma ihtimali oldukça azalır. 

Renkli oversize kazakları Jean, deri pantolon veya yırtmaçlı pantolon modelleriyle kombinleyebilirsiniz. Örneğin, oversize fermuarlı boğazlı kazak gündelik yaşamda da iddialı kombinler oluşturmak için harika bir seçenek. Bej oversize fermuarlı kazak, kahverengi deri pantolon, koyu bej yüksek tabanlı spor ayakkabı ve toprak tonlarında şal takabilirsiniz. Bu sayede hem ton sür ton uyum hem de modern bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Hem Sıcacık Hem de Tarz!

Birbirinden güzel tasarımlardaki kazak modelleriyle hem sıcacık olmak hem de tarz görünmek her kadının hakkı! Çizgili, desenli, tek renk, fermuarlı, boğazlı gibi birçok detaya sahip olan bu kazaklar, her tarza cevap verecek nitelikte. O nedenle önce tarza ve vücut tipine uygun olan seçeneği almak doğru! Daha sonra yapılacak kombin oldukça basit. 

Örneğin, triko salaş kazak yeşil, joker bir parça olarak herkese hitap eder. Söz konusu kazağı önce sportif olarak sonra klasik olarak kombinleyebilirsiniz. Sportif kombin yapmak için buz mavisi Jean, beyaz spor ayakkabı, mini sarı çanta ve bej şal tercih edebilirsiniz. Klasik kombin oluşturmak isteyenler ise, yeşil salaş kazağın altına havuç paça bej deri pantolon giyebilir. Bej babet veya kısa topuklu bot, mini zincirli desenli çanta ve kendinden desenli bej şal takabilirler. Bu sayede aynı kazak birkaç farklı tarza uygun kombinlenerek oldukça kurtarıcı parça olur.

Renkli Kazaklar ile Alışılmışın Dışında Görün

Kış ayları diyerek tarzımızdan ve enerjimizden ödün verecek değildik! Renkli kazak modelleri sarı, yeşil, pembe, turuncu, mavi gibi akla gelebilecek daha pek çok enerjik rengi içeriyor. Bu durumda ise bize renkli ve enerjik kombinlerle tarzımızı kış aylarında da yansıtmak kalıyor. 

Zevke ve ihtiyaca uygun bir renkli kazak aldıktan sonra kombine geçebilirsiniz. Örneğin salaş turuncu kazağı buz mavisi bol paça pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Dilerseniz içerisinden beyaz tişört veya beyaz gömleğin eteklerini çıkarabilir, daha modern bir kombin elde edebilirsiniz. Üzerine bej pamuklu şal, renkli çanta ve beyaz spor ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz.  

İddialı Görünüme Ulaş: Çizgili Kazaklar 

Zamansız bir parça olan çizgili kazaklar, her sezonda yerini korumayı başarır. Bu sezonda giyilerek değil, daha çok omuzlarda kendine yer edinen bu kazaklar, modern tarza sahip olmak isteyenlere hitap eder. Çizgili kazaklar ile hem modern hem sportif hem de klasik kombinler oluşturmak mümkün. 

Sezonun modasından geri kalmamak için ilk olarak çizgili kazakları omuzlarda kombinlemelisiniz. Siyah mom Jean, beyaz tişört ve siyah oversize deri ceket üzerine atılan bir çizgili kazak tercih etmelisiniz. Siyah bel çantası ve siyah bot yardımıyla kombini tamamlamalısınız. Söz konusu kombin hem modern hem de klasik tarza hitap ettiğinden birçok kadına uygundur. 

Çizgili kazakları kombinlemenin bir diğer yolu ise, sportif tarzdan geçer. Beyaz ve mavi çizgilere sahip olan kazağı koyu mom Jean ile giymelisiniz. Üzerine kendinden desenli pamuklu şal ve beyaz spor ayakkabı giymelisiniz. Söz konusu kombine hareketlilik ve renk kazandırmak için çantayı pembe ya da turuncu tercih etmelisiniz. 

Biraz Nostalji: Örgülü Renkli Kazaklar 

Kazak tasarımlarının demodeleşen tavırlarına yeni bir soluk kazandıran örgülü kazaklar, bu kış stilimizi taçlandırmanın en güzel yolu! Kombinlere sınıf atlatmaya niyetli olan bu kazaklar hem eteklerle hem de pantolonlarla muhteşem bir uyum sağlıyor. Bu kazakları daha çok eteklerle kombinlemek kreatif bir tarz oluşturmanıza yardımcı olur. Örneğin salaş kesime sahip olan etek üzerine renkli örgülü kazaklardan giyebilirsiniz. Mini çanta, pamuklu şal ve ugg ayakkabılar ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Örgülü triko kazakları elbiselerle kombinlemeye ne dersiniz? Yanlış okumadınız! Salaş kesime ve tek renge sahip olan elbiselerin üzerine örgülü kazakları tercih edebilirsiniz. Başta omuzlarınızda kullandığınız kazağı hava soğuduğunda veya akşam saatlerinde üzerinize giyebilirsiniz. Mini renkli çanta, pamuklu şal ve tabanı hafif yüksek sneakers tercih ederek, havalı bir stile adım atabilirsiniz. Bahsi geçen kazak modelini ve diğer parçaları incelemek üzere Moda Ala’yı ziyaret edebilirsiniz. 

Olmazsa olmaz: Desenli Kazaklar 

Kazaklarda vurgusunu yansıtan desenler, soğuk havaları sıcağa çevirecek enerjik bir görünüm sunuyor. Sezonda da varlığını epey yansıtan bu kazaklar, kombin yaparken hiç zorluk yaşatmıyor. Yalnızca desenli kazak kombinlerinde diğer parçaları tek renk ve sade seçmek mühim. Aksi durumda karışık veya rüküş bir görünüm elde edilebiliyor. 

Kesinlikle pas geçmemeniz gerecek desenli kazakları öne çıkarmak ister misiniz? O halde tüm parçaları beyaz veya siyah seçmelisiniz. Örneğin, siyah pantolon, siyah casual ayakkabı, siyah şal ve siyah çanta kombini üzerine desenli kazak giyebilirsiniz. Bu sayede kazak ön plana çıkarak kombinin son derece iddialı olduğunu gösterir. 

Kolej Süveterleri ile Modern Kombin 

Kolej sweatshirtlerin revaçta olduğu sezonda kış aylarını ise, kolej süveterleri süslüyor. Kullanıcıyı yaşından daha genç gösterten bu ürün, kışa renkli bir stil katılmasına olanak tanıyor. Söz konusu süveterlerin farklı havasını yansıtırken, içerisine giyeceğiniz tişört veya gömlek ile sportif tarzdan klasikliğe ulaşabilirsiniz. 

Kolej süveterlerini kombinlemek için klasik mi yoksa sportif mi kombin oluşturacağınıza karar vermeniz mühim. Sportif tarz oluşturmak isteyenler, kazağın içerisine yırtmaçlı beyaz tişört, altına ise havuç paça pantolon giymeli. Üzerine ise, medine ipeği şal ve spor çanta ile kombini tamamlamalıdır. 

Kolej süveteri klasik ve modern kombinlemek isteyen kadınlar ise, süveteri tek giyebileceği gibi içerisine gömlek ile tercih edebilir. Altına keten pantolon ve casual bot giyebilir. Üzerine ise, ipek şal ve gösterişli bir çanta takarak kombini tamamlayabilir. Stil tüyosuyla tesettür kazak kombinleri oluşturmak isteyen hanımlar, iddialı ve özgün tasarımdaki kazakları Moda Ala’da bulabilir. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/sal-ve-esarp-arasindaki-farklar-nelerdir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Aralık 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR