Sonbahara Uygun Eşarp Seçimi

Sonbahara Uygun Eşarp Seçimi

Tesettürlü kadınların kombinini tamamlayan ve hoş bir görünüm kazandıran parçalardan biri eşarptır. Birbirinden farklı renklere, tasarımlara ve desenlere sahip olan bu parça; sonbaharın gelmesi ile beraber farklı kumaş ve renklerde seçilmeye başlanır. Çünkü eşarp modellerinde de sonbahar renklerine ve modanın izlerine rastlamak mümkün olur. 

Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen ince ve soft renklerdeki yazlık eşarplar dolaba kaldırılırken; onların yerine sonbahar trendlerine uygun renkte ve kalınlıkta eşarplar yerleştirilir. Bu noktada her kadının cilt tonuna ve kıyafetlerine uygun bir eşarp seçmesi önemli olur. Aksi durumda hem işlevsel hem de estetik görünüm konusunda hiç istenmeyecek durumlar ile karşılaşılabilir. Eğer siz de sonbahara uygun eşarp seçme konusunda kararsızsanız ve bir rehber arıyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

Sonbahar Eşittir: Toprak Tonlarında Eşarplar

Sonbahar, doğanın tüm yeşilliğini yitirip kızıla ve toprak tonlarına döndüğü bir mevsimdir. O nedenle sonbahar eşittir, toprak topları demektir. Bu muhteşem hava koşullarında seçilebilecek en iyi renk ise toprak tonları olur. Bej, vizon, turuncu, kahverengi gibi daha pek çok renk, toprak tonları arasında yer alır. Bahsi geçen renklerde tek renk veya desenli bir eşarp seçerek, sezona uygun kombinler oluşturabilirsiniz. 

Toprak tonlarında tercih ettiğiniz eşarbı diğer kıyafetlerle eşleştirmeniz de oldukça kolaydır. Örneğin bej eşarbı kahverengi, turuncu, lacivert gibi daha pek çok renkte kıyafet ile kombinleyerek muhteşem bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kahverengi eşarp tercih ettiğiniz de ise ton sür ton uyum yakalayabilirsiniz. Örneğin altına bej triko elbise giyebilir, krem rengi casual ayakkabı ve toprak tonlarında askılı çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Böylece ton sür ton uyum yakalayarak tarzınızı bir adım ileriye taşımış olursunuz. Bahsi geçen eşarp ve kıyafetleri incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Her Cilt Tonuna Yakışır: Yeşil ve Tonları 

Sonbahara uygun eşarp seçimi yapmak isteyenlere bir önerimiz de yeşil ve tonlarıdır. Her cilt tonuna hitap eden yeşil tonları arasında haki, mint yeşili, küf yeşili, zümrüt yeşili bulunur. Bahsi geçen yeşil tonlarından tercih ederek kombinlerinize hem doğal hem de modern bir dokunuş yapabilirsiniz. Özellikle açık göz rengine sahipseniz mutlaka dolabınızda yeşil ve yeşil tonlarında eşarplara yer vermelisiniz. 

Kuşkusuz olarak yeşil en asil renklerinden biri olup, eşarpta ayrı bir asalete sahip olur. Gündelik yaşam, özel günler ve ofis hayatında tercih edebileceğiniz kıyafetlerin üzere oldukça yakışır. Özellikle akşam yemekleri, doğum günü partileri gibi özel aktiviteler de kombinlere fresh bir görünüm kazandırır. Örneğin krem rengi deri takım üzerine yeşil tonlarında bir eşarp, son derece şık durur. Aynı şekilde ekru, beyaz ve açık bej kıyafetlerin üzerine göze batmaz ve ağır durur. Siz de sonbahara uygun kombinler oluştururken yeşil eşarba yer vererek stilinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Yeşil eşarp modellerini incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Kırmızı ve Tonları

Kırmızı ve tonları da sonbaharda doğanın büründüğü renkler arasında yer alır. Cilt tonuna uygun tonda seçilen eşarp modelleri ise, oldukça asil bir görünüm sergiler. Özel günlerde ve iş hayatında birçok kıyafet ile kullanılabilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir detay vardır, o da kırmızı eşarbın çok parlak ve canlı bir renkte seçilmemesi gerektiğidir. 

Doğru renkte seçilen kırmızı eşarp, ağırlığınızı ve asaletinizi ortaya çıkararak göz kamaştırmanıza olanak sağlar. Hem iddialı hem de kullanışlı olan kırmızı eşarp riskli de bir renktir. Doğru parçalar ile bir araya getirmediğiniz taktirde çok karışık ve çirkin bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu noktada size birkaç kombin önerisi de sunacağız. 

Mat ve koyu renkte seçtiğiniz kırmızı eşarbı beyaz, bej, kahve tonları, siyah, lacivert gibi parçalarla kombinleyebilirsiniz. Örneğin siyah ikili takım üzerine mat kırmızı eşarp takabilirsiniz. Eğer ikili takım sade tasarıma sahipse, kırmızı eşarbı desenli de tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, kırmızı eşarbı ortaya çıkarmak ve vurgulamak için diğer parçaları ekru da seçebilirsiniz. Örneğin ekru maksi boy elbisenin üzerine tek renk veya desenli bir kırmızı eşarp tercih edebilirsiniz. Bahsi geçen eşarp modellerini ve kıyafetleri incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Fresh Bir Görünüm için: Mavi ve Tonları

Sonbahara uygun eşarp önerilerimizden biri de mavi ve tonlarıdır. Her cilt tonuna hitap eden mavi rengi, en çokta açık ten rengine sahip olan kadınlara önerilir. Beyaz, ekru, bej, mavi, lacivert, toz pembe gibi renkleri içeren kombinlerin üzerine mavi eşarp takabilirsiniz. 

Mavi ve tonları, sonbaharın kapalı havalarında iç açıcı bir renktir. O nedenle hem renkli kombinler yapmak hem de motivasyonunuzu toplamak için mavi eşarp seçebilirsiniz. Mavi eşarbı günlük kombinleriniz de tercih edebileceğiniz gibi özel günlerde de kullanabilirsiniz. Özellikle akşam yemeğine, toplantıya gibi aktivitelere katılırken mavi eşarp ile son derece fresh kombinler oluşturabilirsiniz. Toz pembe ikili takım üzerine koyu mavi bir eşarp takabilirsiniz. Altına beyaz spor ayakkabı, üzerine koyu pembe çanta ve rose gold minimal takılar takarak kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen parçaları ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz. 

Onlarsız Olmaz: Ekru, Beyaz ve Krem 

Sonbaharda fresh ve duru bir kombin oluşturmak isteyenlere de önerimiz var! Ekru, beyaz ve krem eşarp seçenekleri ister tek renk ister desenli olsun, fresh kombinler elde etmeniz için mükemmel bir seçenektir. Özellikle sonbaharın kasvetinde modunu toparlamak ve özgüvenli hissetmek isteyen hanımlara, bahsi geçen tonlarda eşarplar harika olur. 

Sonbahar aylarında soft ve pastel tonlarında kıyafetlerin üzerine beyaz eşarp tercih edebilirsiniz. Örneğin buz mavisi jean üzerine toz pembe tunik giyebilir, koyu pembe çanta takabilir ve beyaz spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Üzerine ise beyaz veya ekru bir eşarp takarak son derece fresh bir kombin oluşturabilirsiniz. 

Birbirinden cıvıl cıvıl renklere sahip olan ikili takımların üzerine de beyaz eşarp takabilirsiniz. Örneğin fuşya triko takım üzerine beyaz pamuklu eşarp tercih ederek muhteşem bir görünüme sahip olabilirsiniz. Toz pembe mini çanta ve beyaz sneakers ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen eşarp ve kıyafet seçeneklerini incelemek üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

Cıvıl Cıvıl Canlı Renkler

Sonbaharın kasvetli ve kapalı havalarında ancak cıvıl cıvıl eşarp modelleri ile enerji yakalanabilir! Pembe, fuşya, pudra, yeşil, turuncu, mor, lila gibi pek çok renk seçeneğine sahip olan eşarplardan mutlaka dolabınızda yer almalı. Bahsi geçen renkler, sonbaharın yağmurlu havasına inat iyi ve enerjik hissedilmesine olanak sağlar. 

Renkli eşarp modellerinin kullanım alanı da son derece geniştir. Hem açık renk hem de canlı renkteki kıyafet modelleri ile kolaylıkla kombinlenebilir. Örneğin beyaz veya ekru bir yağmurluk üzerine turuncu bir eşarp takabilirsiniz. Altına jean ve renkli yağmur çizmesi giyebilir, son derece marjinal bir tarza sahip olabilirsiniz. 

Moda Ala, her sezonda olduğu gibi bu sezonda da muhteşem eşarp modellerine ev sahipliği yapıyor. Her tarza ve her beklentiye cevap veren eşarp seçeneklerinden satın alarak, kombinlerinize hoş bir dokunuş yapabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/gri-kaban-kombini-icin-7-fikir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Ekim 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR