Gri Kaban Kombini için 7 Fikir

Gri Kaban Kombini için 7 Fikir

Sonbahar ve kış aylarının olmazsa olmaz parçaları arasında kabanlar yer alır. Hemen hemen her kadının dolabında yer edinen kabanlar, birbirinden iddialı renklere, tasarımlara ve işlevsel özelliklere sahip olarak her tarza hitap etmeyi başarır. Bu modeller arasında yer alan gri kaban, modern ve iddialı tarza sahip olan hanımların kombinini ileriye taşıma konusunda bir numaradır. 

Günümüzde gri kaban modelleri midi, maxi, oversize, düğmeli, kuşaklı gibi birçok detaya sahip olup, çeşitli kombinleri tamamlar. Bunun yanı sıra açık gri, koyu gri ve füme gibi çeşitli renkleri ile hem kıyafetlere hem de kişilerin cilt tonuna hitap etmeyi başarır. Çok yönlü kullanım sunan kabanlardan tercih eden hanımlar ise gri kaban kombini için fikirlere ihtiyaç duyar. İşte bu noktada, her stili tamamlayacak ve bir adım ileriye taşıyacak gri kaban kombin fikirleri sunuyoruz! 

Siyah Parçalar ile Gri Kaban Kombini 

Gri kabanı ön plana çıkarmanın ve vurgulamanın yolu, onu siyah parçalarla kombinlemekten geçer. Siyah triko elbise, siyah ikili takım, siyah tunik, siyah pantolon, siyah çanta gibi daha aklınıza gelebilecek siyah pek çok parça, gri kabanın muhteşem gözükmesine olanak sağlar. Hatta siyah parçaları deriden seçmeniz, gri kaban kombinini bir adım ileriye taşır. 

Gri kabanın içerisine siyah deri pantolon ve siyah bluz giyebilirsiniz. Siyah ipek şal, siyah deri çanta ve siyah casual ayakkabı giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. İsterseniz kombini minimal gold takılar ile destekleyerek spor şık bir görünüme ulaştırabilirsiniz. Siyah deri takımla da aynı kombini yaparak gri kabanın ön plana çıkmasını ve canlı gözükmesini sağlayabilirsiniz. 

Siyah triko elbise sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez parçalarından biridir. Bu parçayı bilek boy tercih ederek üzerine midi boy gri bir kaban giyebilirsiniz. Siyah pamuklu veya bürümcük bir şal takabilir, siyah casual ayakkabı giyebilir ve siyah askılı çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Sezonun trend parçalarından biri olan sweatshirtü kapanın üzerine atkı gibi yerleştirip, kombine spor bir detay katabilirsiniz. 

Gri Kaban ile Sportif Kombin

Sonbahar ve kış aylarında daha çok gündelik kombinler oluştururuz. Yürüyüşe, alışverişe, sinemaya, arkadaşlarla buluşmaya ve daha pek çok yere giderken sportif olduğumuz kadar şık olmayı da yeğleriz. İşte böyle anlarda “ne giyeceğim” diye serzenişte bulunanlara hem spor hem de şık bir görünüm sunan gri kabanlar önerilir. 

İkili takımların, sweatshirt Jean kombinlerinin ve eşofman takımlarının üzerine gri kaban tercih edebilirsiniz. Örneğin gri kaban içerisine ekru eşofman takımı, beyaz sneakers giyebilir, üzerine pudra askılı bir çanta takabilirsiniz. Hem modern hem de cool olan bu kombin sayesinde gri kabanı da vurgulamış olursunuz. 

Renkli ikili takımların üzerine de gri tesettür kaban tercih edebilirsiniz. Örneğin pembe veya mint yeşili ikili takım modelleri ile gri kaban kombini şahane olup, diğer parçalarda uygun seçildiğinde muhteşem bir görünüm elde edilebilir. İkili takımların üzerine ekru pamuklu şal takıp altına beyaz spor ayakkabı giyebilir, takımın renginden bir tık koyu çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Gri Kaban ile Casual Giyim Tarzı 

İş ve ofis hayatında olan hanımların sıklıkla başvurduğu casual giyim tarzı, gri kaban ile bir başka! Hem spor şık hem de klasik bir görünüm sunan gri kaban, kadınların ofiste kendi tarzından ödün vermeden ancak ofis standartlarını da çiğnemeden kombin oluşturmasına olanak sağlar. 

Gri kaban içerisine beyaz oversize kesim gömlek giyebilir, siyah havuç paça pantolon, siyah casual ayakkabı ve siyah deri çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Daha esnek kıyafet standartlarına sahip olan ofislerde ise dar paça pantolon, siyah çizme, siyah ipek şal ve gri tunik üzerine oversize kesim gri kaban giyebilirsiniz. Bahsi geçen parçaları incelemek ve satın almak üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Renkli ve Hareketli Gri Kaban Kombini 

Sonbahar aylarında kapalı havaların inadına renkli, enerjik ve hareketli kombinler yaparak modunuzu yakalayabilirsiniz. Peki, nasıl? Renkli ikili takım, sweatshirt, gömlek veya tunik giyerek! Örneğin fitilli ikili takım modelleri birbirinden tatlı ve enerjik renkler içeren kıyafetlerdir. Yeşil, turuncu, mavi, kahverengi gibi muhteşem renklerin üzerine gri kaban tercih edebilirsiniz. Altına beyaz spor ayakkabı giyip üzerine ise ekru pamuklu şal ve turuncu çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Yırtmaçlı jean modelleri de gri kabanlar ile muhteşem bir uyum sağlar. Bu pantolonların üzerine renkli sweatshirt giyip bürümcük şal takabilir, altına ise beyaz spor ayakkabı giyebilirsiniz. Üzerine gri oversize kesim kaban giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen parçaları incelemek üzere Moda Ala’yı ziyaret edebilirsiniz. 

Gri Kaban ile Ton Sür Ton Uyumu Yakala! 

Gri kaban birbirinden farklı tonlara ve tasarımlara sahip olan bir parçadır. İster koyu renk isterseniz açık renk gri kaban edinin, onu ton sür ton tarzda mükemmel bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Açık renk oversize gri kabanın içerisine füme mom jean ve gri kazak giyebilirsiniz. Altına siyah bot giyebilir, üzerine siyah şal ve siyah çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Gri havuç paça pantolon, açık gri tunik, füme şal ve beyaz çanta ile de mükemmel gri kaban kombini yapabilir. Bahsi geçen parçalar sayesinde ton sür ton uyum elde ederek, stilinizi her yerde konuşturabilirsiniz. 

Her Zaman Bir Numara: Klasik Kombin 

Gri kabanı özel akşam yemekleri başta olmak üzere pek çok özel organizasyonda yaptığınız kombinlerin üzerine de tercih edebilirsiniz. Örneğin havuç paça pantolon, şık bir tunik veya gömlek, ipek şal ve ince zincirli çanta kombininin üzerine gri kabanı giyebileceğiniz gibi omuzlarınıza da atabilirsiniz. Minimal takılar ve güçlü bir makyaj ile kombini daha da zenginleştirebilirsiniz. 

Şık elbise, tulum ve ikili takım üzerine de gri kaban giyebilirsiniz. Örneğin gösterişli siyah ikili takımın üzerine oversize kesim midi boy bir kaban giyebilirsiniz. Altına siyah stiletto, üzerine füme şal ve siyah deri çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Gri Kaban ile Gündelik Kombinler

Gündelik yaşamda alışılmış ve ezberlenmiş kombinlerin dışına çıkmaya ne dersiniz? Özellikle sonbahar ve kış aylarında yalnızca dış giyim ürünlerinin göründüğü kombinler de gri kaban ile alışılmışın dışında bir tarz elde edebilirsiniz. 

Gri kaban ile en çok yakıştırılan renkler arasında kırmızı, yeşil ve pembe yer alır. Eğer gri uzun bir kabanınız varsa, tüm gün üstünüzden çıkarmayacaksanız üzerine yeşil veya pembe bir şal takabilirsiniz. Ya da siyah parçaların üzerine giydiğiniz gri kabanı vurgulamak için kırmızı veya bordo bir çanta tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem iddialı hem de modern bir kombin elde etmiş olursunuz. Bahsi geçen parçaları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Moda Ala birbirinden şık ve iddialı dış giyim ürünlerini beğeninize sunuyor. Bu ürünler arasında modanın trendlerinden olan gri kaban da yer alıyor. Oversize kesim, düğmeli, kuşaklı, maxi ve midi boy gibi detaylarla dikkat çeken modeller her tarza hitap etmeyi başarıyor. Siz de Moda Ala’yı ziyaret ederek gri kaban satın alabilir, muhteşem kombinlere imza atabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/sonbaharin-vazgecilmez-parcasi-trikolar linki üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: tesettür giyim
Ekim 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR