Genç Tesettür Yaz Kombinleri

Genç Tesettür Yaz Kombinleri

Genç ve genç görünmeyi yeğleyen tesettürlü kadınlar, hayatın her alanında yapacakları kombinlere özen gösterirler. Bu sayede gündelik yaşamda, özel günlerde ve ofis hayatında hem şık hem de konforlu olurlar. Tesettür giyim ürünlerinde her geçen gün artan modeller ise bu duruma olanak sağlar. Özellikle yaz aylarında çıkan daha canlı ve cıvıl cıvıl renklerdeki kıyafetler doğru kombinlendiğinde eşsiz görünüm sunar. 

Genç tesettür yaz kombini oluşturabilmek için hem renklerin gücünden hem de kıyafetlerin tasarımından yararlanmak gerekir. Uçuş uçuş elbiselerden desenli kimonolara, sıra dışı tulumlardan modern tuniklere, pantolonlardan şallara kadar yaz kombini oluşturmanıza yarayacak pek çok seçenek vardır. Bu ürünler Moda Ala imzasıyla birbirinden iddialı tasarımlara ve renklere sahiptir. Hem kaliteli hem de gösterişli olan Moda Ala ürünleriyle yaptığınız yaz kombini ile sizde tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

Uçuş Uçuş Elbiseler ile Kombin 

Yaz kombini dendiğinde ilk akla hiç şüphesiz uçuş uçuş elbise modelleri gelir. Her sezonda öne çıkan tesettür elbiseler, bu sezonda da renkleri ve tasarımlarıyla göz kamaştırmayı başarır. Her bedene, vücut tipine ve ten rengine hitap eden elbiseler hem şık hem de konforlu bir görünüm sunar. Maksi ve bilek boyda üretildiği için her boy tipine de hitap etmeyi başarır. 

Moda Ala’da birbirinden şık ve özgün tasarımlara sahip olan tesettür elbise modelleri vardır. Özellikle sezonun öne çıkan renkleriyle oluşturulan elbiseler muhteşem görünüme sahiptir. Lila, pembe, turuncu, yeşil, bej, hardal, toprak tonları, mavi ve kahve tonları gibi öne çıkan sezon renklerinden birini tercih ederek muhteşem kombin oluşturabilirsiniz.  

Yaz kombini yaparken desenli veya sade elbiselerden dolabınızda mutlaka bir tane bulundurmalısınız. Desenli elbise modellerini sade eşarp veya şal ile kombin yapabilirsiniz. Altına gideceğiniz alana göre sandalet, terlik veya babet giyebileceğiniz gibi topuklu terlikte tercih edebilirsiniz. Beyaz veya elbise içerisinde yer alan bir renkte çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Tek renk ve sade tasarıma sahip olan elbiseleri istediğiniz renklerle kombin yapabilirsiniz. Örneğin beyaz maksi boy elbiseyi turuncu, fuşya, yeşil veya lila bir şalla kombinleyebilirsiniz. Üzerine renkli bir çanta takabilir ve hasır sandalet ile kombini tamamlayabilirsiniz. Böylece hem sıra dışı hem de iddialı yaz kombini oluşturmuş olursunuz. 

Tulumlar ile Modern Yaz Kombini 

Genç tesettürlülerin en çok tercih ettiği tulumlar, yaz kombini içinde muhteşem seçeneklerdir. Hem konforlu hem de iddialı görünüm sunan bu parçalar ile kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Moda Ala’da her tarza ve her zevke hitap edebilecek pek çok tulum modeli var. Üstelik bu tulumlar tasarımlarının yanı sıra, renkleriyle de farklı modellere sahiptir. Yağ yeşili, gül kurusu, taş, füme, çağla, bej gibi sezonun öne çıkan renklerinden birini tercih edebilirsiniz. 

Tulum kombinini arkadaşlarla buluşmaya giderken, yemeğe çıkarken, pikniğe giderken tercih edebileceğiniz gibi özel günlerde de giyebilirsiniz. Çok yönlü kombinlenebilen bu parçayı takı ve aksesuarlarla daha şık duruma getirebilirsiniz. Örneğin akşam yemeğine çıkarken siyah tulumu gösterişli bir şal, ayakkabı ve zincirli çanta ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca minimal desenli kolye, saat ve yüzüklerle kombini zenginleştirebilirsiniz. 

Bej tulum tercih ederek ton sür ton uyum yakalayabilirsiniz. Üzerine kahve tonlarında bir pamuklu şal tercih edebilir, hasır sandalet giyebilir ve spor bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen kombini takılarla zenginleştirerek özel günlere de uyarlayabilirsiniz. Yağ yeşili, gül kurusu ve çağla yeşili gibi renkli tulumları yine renkli parçalarla kombinleyerek ortaya marjinal bir tarz çıkarabilirsiniz. 

Yaz Kombinlerinin Vazgeçilmezi: Kimono 

Yaz kombini dendiğinde akla gelen bir parça da kimonolardır. Uçuş uçuş olması ve adeta üzerinizde yokmuş gibi hissettirmesi ile üstün konfor sunan parçalardır. Moda Ala yeni sezonundaki kimonolar birbirinden eşsiz ve ihtişamlı tasarımlara sahiptir. Desenli, desensiz, oversize, düz kesim, kuşaklı ve geçişli gibi detaylar içeren kimonolardan zevkiniz doğrultusunda seçim yaparak muhteşem kombinler oluşturabilirsiniz. 

Kimono modelleri tek tasarlandığı gibi takım şeklinde de tasarlanarak beğeninize sunuluyor. Yaz kombini zahmetsiz ve konforlu olsun isterseniz; kimonolu takımlardan tercih edebilirsiniz. İçine t-hirt giyebilir, pamuklu şal takabilir ve spor bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Renkli ve desenli kimonoları ister Jean ister keten ister müslin kumaş pantolonlarla kombin yapabilirsiniz. 

Turuncu kimononun içerisine beyaz tişört giyebilirsiniz. Altına buz mavisi bir Jean ve topuklu terlik tercih edebilirsiniz. Üzerine kum beji pamuklu şal veya eşarp takabilirsiniz. Beyaz veya bej çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Böyle hem enerjik hem hareketli hem de modern yaz kombini yapmış olursunuz. Aynı kombini kimonoyu farklı renk ve tasarımda tercih ederek de yapabilirsiniz. 

Olmazsa Olmaz: Renkli Gömlekler ile Kombin 

Üstün konfor ve şıklık sunan parçalardan biri de renkli gömleklerdir. Özellikle yaz aylarında hemen hemen her kadın tarafından sevilerek tercih edilir. Çünkü her tarza ve her bedene hitap edebilecek modellerde üretilir. Pembe, yeşil, turuncu, lila, mavi, bej, beyaz gibi öne çıkan tek renklerin yanı sıra; pötikare, desenli, çiçekli, çizgili ve parlak detaylara sahip gömlekler vardır. 

Gömlekler ile yaz kombini oluştururken canlı renkleri bir arada kullanmalısınız. Mesela turuncu gömleği; beyaz şal, yeşil çanta ve buz mavisi Jean ile kombinleyebilirsiniz. Aynı şekilde pembe pötikare gömleği mavi şal ve buz mavisi Jean ile birleştirebilirsiniz. Beyaz çanta ve beyaz spor ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Rengarenk saten gömlekleri tercih ederken üzerine tek renk ve sade şal yapmayı unutmamalısınız. Aksi durumda karmakarışık bir görünüm ortaya çıkar ve buda sizin en son isteyeceğiniz şey olur. Üzerine beyaz şal yapabileceğiniz gibi gömleğin içerisinde bulunan renklerden birini de tercih edebilirsiniz. Beyaz havuç paça pantolon ve mini zincirli çanta ile yaz kombini tamamlayabilirsiniz. 

Sezonun Gözdesi: Oversize Kesim Ceketler 

Yaz aylarında alışılmışın dışında bir tarz oluşturmak isteyenler renkli ve oversize kesim ceket modellerine yönelebilir. Ceket deyince insanların aklına kalın ve sıcak tutan bir dış giyim ürünü gelebilir. Ancak durum düşünüldüğü gibi değildir. Moda Ala’da ince, efil efil ve nefes alan kumaştan üretilen ceketler vardır. Haliyle yazın dileyen gün ışığında dileyenler akşamları tercih edebilir. 

Yeni sezon oversize kesim ceket modelleri hem tasarımları hem de renkleri ile dikkat çekiyor. Yeşil, pembe, turuncu, beyaz, taş, ekru, fuşya gibi öne çıkan renklerden birini tercih edebilirsiniz. Özellikle sürekli tunik pantolon, tesettür elbise vs. kombin yapmaktan sıkıldıysanız; renkli ceketler marjinal görünüme ulaşabilirsiniz. 

Yaz kombini için ceketleri renkli tercih etmeye özen göstermelisiniz. Mesela, yeşil oversize kesim ceketi alabilirsiniz. İçerisine beyaz tişört, havuç paça keten pantolon giyebilirsiniz. Üzerine isterseniz desenli isterseniz sade eşarp veya şal yapabilirsiniz. Bej veya ekru mini çanta takabilir, renkli topuklu terlik ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Daha formel tarz oluşturmak istiyorsanız siyah oversize kesim ceket giyebilirsiniz.  İçerisine ister düz ister çizgili bir tişört tercih edebilirsiniz. Altına siyah topuklu terlik veya beyaz spor ayakkabı giyerek son derece modern bir görünüme kavuşabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/bayramda-sik-gorunme-rehberi linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Temmuz 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR