Düğün Davetlerine Özel Tesettür Abiye Önerileri

Özel Tesettür Abiye Önerileri

Şıklığın ve zarafetin ön planda olduğu özel günlerden biri de düğün davetleridir. İster en yakınınızın ister uzak bir tanıdığınızın düğün daveti olsun şık olmayı yeğlersiniz. Çünkü bu davetler insanların tarzını ve şıklığını yansıttığı en özel organizasyonlardır. Sizde kalabalık ve ihtişamlı alanlarda stilinizi konuşturmak için tesettür abiye bakabilirsiniz. Ancak fiziğinize, ten renginize ve gideceğiniz alana uygun bir abiye seçmekte zorlanabilirsiniz. İşte bu noktada, size en çok yakışacak tesettür abiye önerileri sunuyoruz. 

Moda Ala her tarza ve her düğün organizasyonuna uygun çeşitlilikte ürettiği abiyeleri beğeninize sunuyor. Boncuk, pul, taş, payet ve dantel detaylı abiyeler birbirinden özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Abiyelerin tasarımlarıyla beraber renkleri de ön plana çıkıyor. Sezonun gözde renklerinden olan pudra, gold, çağla, bej, lacivert, sax, pudra, gri başta olmak üzere daha pek çok renkte tesettür abiye bulunuyor. 

Abiyeler her düğün alanına uygun olabilecek özelliklerde üretiliyor. Kır bahçesi, havuz başı, otel veya ihtişamlı düğün salonlarına özel abiyeler tasarlanıyor. Örneğin kır bahçesinde yapılacak düğün için tüllü ve uçuş uçuş elbise modelleri öne çıkıyor. Gül motifli, pileli ve büzgülü detaylara sahip olan bu abiyeler tasarımlarıyla da büyülüyor. Büyük ve ihtişamlı salonlar için ise taş ve boncuk detaylı abiyeler dikkat çekiyor. Daha iddialı ve gösterişli olan bu abiyeler, salona uygun tesettür abiye kombini oluşturulmasına olanak sağlıyor. 

Düğün organizasyonlarının gerçekleşeceği alan ve vakitte abiye seçimini oldukça etkiliyor. Gidilecek alan havuz başı bir düğün organizasyonu ise daha renkli ve uçuş uçuş abiyeler dikkat çekiyor. Özellikle gün ışığında yapılan düğünlerde açık renkli elbiseler dikkat çekiyor. Bej, pudra, çağla, lila, gri ve gold gibi renkler en iyi tercihler arasında yer alıyor. 

Düğün akşam saatlerinde gerçekleştirileceği zaman boncuk veya taş işlemeli siyah abiyeler daha çok tercih ediliyor. Siyahın zarifliği ve asaleti her ortamda dikkat çektiği gibi; akşam gerçekleştirilen havuz başı düğün organizasyonlarında da çekiyor. Sezonun gözde ürünlerinin yer aldığı Moda Ala’da birbirinden şık tesettür abiye modelleri oldukça rağbet görüyor. Bu noktada abiyelere göz atarak tarzınıza ve düğün organizasyonuna hitap edeni seçmekte zorlanıyorsanız; tesettür abiye önerilerini okumaya devam edebilirsiniz. 

Her Düğün Organizasyonuna Yakışır: Siyah Abiye  

Düğün organizasyonu ister büyük bir salonda ister kır bahçesinde isterseniz daha farklı bir alanda yapılsın; siyah tesettür abiyeler uyum sağlıyor. Boncuklu, taşlı, payetli, drapeli, tüllü gibi daha pek çok tasarımda üretilen siyah abiyeler kaliteli bir tarz sunuyor. Tarzınıza nasıl olursa olsun dolabınızda bulundurduğunuz bir siyah abiyeyi, her ortama uyarlayabilirsiniz. Sade siyah abiyeyi takı, çanta ve ayakkabı ile daha ihtişamlı görünüme ulaştırabilirsiniz. 

Yeni sezonda üretilen siyah tesettür abiye modelleri arasında en çok taşlı ve boncuk işlemeli tasarımlar dikkat çekiyor. Üstelik tasarımlarından ötürü her fiziğe, boya ve tarza da hitap etmeyi başarıyor. Beli drapeli tesettür abiye, payetli ve kemerli abiye veya tüllü tesettür abiye her düğün organizasyonun joker parçası oluyor. İnce topuklu siyah ayakkabı, siyah janjan şal ve mini bir el çantası ile kombin tamamlanabiliyor. 

Üstelik abiyeler tek başına muhteşem bir şıklık sunduğu için takı ihtiyacı doğurmuyor. Yalnızca şal, ayakkabı ve mini bir çanta ile ihtişamlı bir görünüme sahip olunuyor. Pile detaylı siyah sade abiye, her kadının dolabında olması gereken bir parça olarak dikkat çekiyor. Bu abiye ister takı ve aksesuarlarla daha zengin görünüme getirilebilir istenirse sade ayakkabı ve çanta ile kombinlenebilir. Bu noktada gidilecek düğünün kimin olduğuna ve organizasyonun nerede yapılacağı önem arz ediyor. 

Payet Abiyelerle Göz Kamaştıran Şıklık 

Sezonun gözde parçalarından biri de payetli tesettür abiye modelleridir. Her vücut tipine ve tarzına hitap etmeyi başaran bu abiyeler, tüm düğün organizasyonlarına yakışıyor. Büyük davetlerden kır bahçesine, havuz başı düğünlerinden ihtişamlı salonlara kadar daha birçok organizasyona uyum sağlıyor. Özellikle düğün akşam saatlerinde gerçekleştiriliyorsa bu abiyeler ışıltısıyla sizi düğünün en güzel kadını yapıyor. Böylesine ağır ve gösterişli davetlerde stilini ortaya koymak isteyenlerin ilk tercihi mutlaka payetli abiyeler olmalıdır. 

Payet abiyelerin kombini de son derece kolaydır. Çünkü bu abiyeler tek başına yeterli şıklığa ve zarafete sahiptir. Tek yapmanız gereken doğru şalı, ayakkabıyı ve çantayı seçmek oluyor. Uzun ve kabarık abiyeler olduğu için ince ve yüksek topuklu ayakkabılardan seçilmesi gerekiyor. Özellikle boyunuz kısa ise olabildiğince yüksek topuklu ayakkabı giymeniz, istediğiniz görünüme kavuşmanıza olanak sağlar. 

Payet abiyeler adı üstünde payetle döşeli olduğu için takı ve aksesuarlara başvurulmaması gerekiyor. Aksi durumda ortaya karmakarışık bir görünüm çıkar ve bu sizin en son isteyeceğiniz şey olur. Bu sebeple, abiyeyle aynı renkte şal veya eşarp takmalı ve mini bir el çantası ile kombini tamamlamalısınız. 

Omuz Kurdeleli Abiyeler ile Farklı Stil! 

Sezonun gözde parçalarından biri olan omuz kurdeleli abiyeler ile göz kamaştırmaya ne dersiniz? Özgün tasarıma ve ihtişamlı görünüme sahip olan bu abiyeleri çok iyi taşıyacağınıza biz eminiz. Sax, siyah, beyaz, yeşil, pudra gibi renk seçeneklerine sahip olan tesettür abiye modeli her düğün organizasyonuna uyum sağlıyor. Dilerseniz kır bahçesine dilerseniz havuz başına dilerseniz de büyük düğün salonlarına tercih edebilirsiniz. 

Tek başına muhteşem bir şıklık vadeden kurdeleli abiyelerin altına taşlı topuklu ayakkabı veya terlik giyebilirsiniz. Üzerine aynı renkte janjan şal veya eşarp takmaya özen göstermelisiniz. Mini ancak gösterişli bir el çantasıyla kombini tamamlayabilirsiniz. Siyah kurdeleli abiyeyi ihtişamlı salonlara tercih ederken sax, yeşil, pudra veya beyazı daha çok açık alanda yapılan düğün organizasyonlarına giyebilirsiniz. 

Taşlı ve işlemeli Saten Abiyelerle Tarzınızı Konuşturun! 

Tesettür abiye önerileri dendiğinde akla taşlı, pullu ve işlemeli tasarımlarda geliyor. Birçok renk seçeneğine ve tasarımına sahip olan bu abiyeler her tarza ve her organizasyona uyum sağlamayı başarıyor. Mor, lila, pembe, pudra, siyah, kırmızı, gold, lacivert, çağla, gül kurusu, pudra ve gri gibi daha pek çok renk seçeneğine sahip olarak her ten rengine hitap ediyor. Bu noktada abiyenin rengine ve tasarımına karar verirken ten renginizi ve gideceğiniz organizasyonu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. 

İşlemeli, büzgülü, kurdeleli, fiyonklu, drapeli, pileli gibi detaylarla da dikkat çeken saten elbiseler vardır. Bu elbiselerin üzerine aynı renkte şal veya eşarp takmaya özen göstermelisiniz. Tek bantlı topuklu ayakkabı veya topuklu tercih giyebilirsiniz. Bu tarz abiyeler tek başına muhteşem bir şıklık sunduğu için bileklik, saat, kolye, küpe gibi aksesuarların kullanımına gerek duyulmaz. O nedenle sizde kullanmaktan kaçınarak şık ve zarif bir görünüme sahip olmalısınız. 

Moda Ala abiye modellerini zevkinize ve ten renginize uygun seçtiğiniz taktirde zahmetsiz şıklığa kavuşabilirsiniz. Çünkü Moda Ala tesettür abiye modelleri tek başına muhteşem bir şıklık sunuyor. Yapmanız gereken abiyenin renginde bir şal veya eşarp seçmek, ince topuklu ayakkabılardan giymek ve mini el çantası ile kombini desteklemektir.  Bu sayede hem şık hem de sıra dışı bir görünüme kavuşabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/genc-tesettur-yaz-kombinleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: tesettür giyim
Temmuz 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR