Deri Tesettür Giyim Rehberi

Deri Tesettür Giyim Rehberi

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez parçaları arasında deri tesettür giyim ürünleri yer alır. Eski sezonlara kıyasla, renk skalası oldukça geniş olan deri parçalar, her tarza ve her beklentiye hitap etmeyi başarır. Uygun parçalarla eşleştirildiğinde ise kadınların stilini bir adım öteye taşır. Akşam yemeği, iş toplantısı, nişan, söz gibi daha pek çok aktivite de deri parçalardan oluşan kombinler yapılabilir. 

Deri parça tek başına gereken şıklığı sağladığı için diğer parçaların sade seçilmesi gerekir. Aksi durumda çok rüküş ve karışık bir görünüme sahip olunabilir. Bu durumun yaşanmaması adına deri tesettür giyim hakkında bilinmesi gereken tüm detayları açıklıyoruz. İşte, deri tesettür giyim hakkında her şey! 

Deri Tesettür Giyim Kombinleri

Deri tesettür giyim ürünleri, birbirinden şık ve iddialı parçalara sahiptir. Deri ceket, deri gömlek, deri pantolon ve deri trençkot gibi parçalardan oluşan bu ürünler, her tarzı farklı bir görünüme ulaştırır. Üstelik doğru parçalarla eşleştirildiğinde ve ideal ortama giyildiğinde ortamın parlayan yıldızı olunur. Peki, tesettür giyim ürünleri nasıl kombinlenir?

Haki veya Yeşil Deri Takım Kombini 

Deri tesettür giyim ürünleri siyahın yanı sıra, birbirinden şık renklerde üretilir. Bu renklerden biri de haki olup, deri kumaşıyla birleştiğinde ortaya muhteşem bir parça çıkar. Haki deri takım da bu parçalar arasında yer alan en iddialı kıyafet olarak kadınların kombinlerini süsler. Ten rengine uygun seçilen haki deri takım, ideal parçalarla eşleştirildiğinde son derece şık olur. Örneğin bej Medine ipeği şal, beyaz tişört ve koyu bej sneakers ile kombin harika olur!  

Haki deri takım ile klasik bir kombin de elde edilebilir. Altına bej topuklu bot giyilip, koyu bej zincirli çanta ve koyu bej şal takıldığında kombin son derece klasik olur. Bahsi geçen kombin ile iş yemeğine, akşam yemeğine, toplantıya, nişan ve söz gibi etkinliklere katılım sağlanabilir. 

Deri Etek ile Gömlek Kombini 

Soğuk ve kasvetli havalarda hem sıcak hem de stil sahibi olmaya ne dersiniz? Siyah triko tunik veya body altına siyah salaş kesim deri etek giyildiğinde son derece tarz olunabilir. Altına şık bir topuklu bot, üzerine midi boy kaban ve ipek şal ile kombin tamamlanabilir. Kahverengi deri etekte şık ve iddialı görünümün anahtarıdır. Özellikle ton sür ton uyumların vazgeçilmezi olan kahverengi, deri olduğunda daha eşsiz durur. 

Kahverengi deri etek üzerine bej tunik veya gömlek giyilmelidir. Altına toprak tonlarında topuklu bot, koyu bej şal ve çanta takılmalıdır. Gold renkten oluşan minimal takılar vasıtasıyla kombin zenginleştirilerek tamamlanmalıdır. Bahsi geçen deri tesettür giyim kombini hem ofis hayatında hem de özel günlerde tercih edilebilir. 

Deri Pantolon ile Peluş Kaban Kombini 

Sonbahar ve kış sezonunun elegan parçalarından olan deri pantolon, günümüzde birbirinden iddialı ve modern çizgilerde üretiliyor. Siyah başta olmak üzere açık bej, koyu bej, yeşil, haki, kahverengi gibi daha pek çok renkte deri pantolon bulunur. Bahsi geçen pantolon renkleri ise kombinleri süsleyerek oldukça şık bir görünüme ulaştırır. 

Bej deri pantolon sıklıkla tercih edilen bir parça oluyor. Üzerine beyaz tişört, pembe peluş kaban giyilip, bej spor ayakkabı ile tamamlandığında ortaya çok iddialı bir kombin çıkıyor. Açık bej şal ve zincirli mini çanta takıldığında kış aylarında dahi stil sahibi olmaktan geri kalınmıyor. Deri tesettür giyim ürünleri arasında bulunan deri pantolonun mutlaka her kadının dolabında yer alması gerekiyor. 

Deri Trençkot ile Kombin 

Dış giyim ürünlerinden olan trençkot, her kadının dolabında olması gereken bir parçadır. Özellikle ofis hayatı ve özel günler için dış giyim ürünlerine ihtiyaç duyan hanımların deri trençkota sahip olması gerekir. Elbise, tulum, ikili takım ve etek kombinlerinin üzerine elegan bir görünüm kazandıran deri trençkot ile kombinler taçlandırılabilir. 

Hem sıcak tutan hem de şıklığı zirveye ulaştıran trençkotların kombini de çok kolay. Örneğin ikili takım üzerine siyah deri trençkot giyilebilir. Siyah hafif tabanı yüksek, siyah Medine ipeği şal ve kalın askılı çanta ile kombin tamamlanabilir. Siyah maxi boy triko elbisenin üzerine de deri trençkot tercih edilebilir. Altına topuklu bot giyilebilir, siyah ipek şal ve siyah ince askılı çanta takılarak kombin tamamlanabilir. 

Deri Tesettür Giyim Ürünleri Hangi Renk Alınmalı?

Deri tesettür giyim ürünleri siyah ve kahverengi renklerinin dışında birçok renge sahip. Bunlar arasında açık bej, koyu bej, vizon, lacivert, gri, füme gibi renkler yer alır. Siyah renk verdiği asil ve şıklıktan dolayı günümüzde de sıklıkla tercih edilir. Özellikle dış giyim ürünlerinde ve pantolon modellerinde siyah deriye rastlanır. 

Bej, kahverengi gibi sonbahar ve kış renkleri de sıklıkla tercih edilir. Özellikle ton sür ton uyum yakalayarak sezona uygun giyinmek isteyen kadınların kombinlerini süsler. Deri parçanın rengi ne olursa uygun parçalarla bir araya getirildiğinde stil bir adım öteye taşınır. 

Dış Giyimde Deri Parçaları Nasıl Kombinlemeli?

Dış giyimde deri parçaları, son derece trend olan bir akımdır. Deri ceket, deri trençkot, deri gömlek ve yelek gibi birbirinden eşsiz tasarımlarda üretilen dış giyim ürünleri vardır. Sade ancak çok şık olan dış giyim ürünlerine uygun parçalar seçildiğinde kombin oldukça ihtişamlı olur. Aksi durumda şık, gösterişli ve detayları fazla olan parçalar seçildiğinde kombin ağır bir görünüme ulaşır. Bu durum da kişinin rüküş görünmesine neden olur. Çünkü deri kıyafet tek başına gereken şıklığı sakladığı için diğer parçaların hafif seçilmesi oldukça doğru olur.  

Deri trençkot içerisine siyah kot pantolon, beyaz oversize kesim gömlek ve siyah topuklu bot giyilmelidir. Siyah ipek şal ve siyah mini zincirli çanta ile kombin tamamlanmalıdır. Bahsi geçen kombin ofis hayatında giyilebileceği gibi sinemaya giderken, yürüyüşe veya akşam yemeğine çıkarken tercih edilebilir. 

Deri ceket ile de şık ve iddialı bir kombin elde edilebilir. Bu parça deri pantolon veya deri etek ile eşleştirildiğinde son derece şık durur. Örneğin oversize kesim deri ceket içerisine beyaz t-shirt giyilebilir, altına beli büzgülü ve bağcıklı deri pantolondan tercih edilebilir. Beyaz spor ayakkabı, beyaz-siyah mini desenli şal ve kalın askılı spor çanta ile kombin tamamlanabilir. 

Deri tesettür giyim ürünü parıltılı seçilirse, diğer parçaları düz renk ve mat seçmek gerekir. Bu sayede derinin ve deri üzerindeki parıltılı görünümün vereceği ağırlık bir nebze de olsa azaltılır. O nedenle, şal veya eşarp tercihlerini de olabildiğince sade tercih etmek iyi olacaktır. 

Deri Tesettür Parçaları Nereden Alınır? 

Deri tesettür giyim ürünleri, her kesime hitap edebilmek üzere birbirinden şık ve renkli tasarımlarda ortaya koyulur. Birçok marka tarafından üretilen ürünler arasından herkesin zevkine uygun bir parçayı bulabilmesi kolaydır. Moda Ala’da o markalar arasında yer alıp her zevke, tarza ve yaşa uygun parçaları tesettürlü hanımların beğenisine sunar. Siyah başta olmak üzere kahverengi, bej, bordo, vizon gibi daha pek çok renkte deri tesettür giyim ürünü bulmak mümkün. Siz de Moda Ala’yı ziyaret ederek ten renginize, vücut yapınıza ve tarzınıza uygun bir deri tesettür giyim ürünü bulabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/7-farkli-tesettur-kis-kombini linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Kasım 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR