7 Farklı Tesettür Kış Kombini

7 Farklı Tesettür Kış Kombini

Tesettür giyimde kış kombini, kolay gibi görünen zor kombinler arasında yer alır. Çünkü tesettür kıyafetleri birbirinden farklı kesim, renk, tasarım ve desenden elde edildiği için kadınların seçimini zorlar. Öte yandan manken veya influencer üzerinde görülerek alınan bir parça, doğru parçalarla eşleştirilemediğinde rüküş bir görünüme ulaşılabilir. Özellikle özel gün ve ofis hayatı için arzu edilen kış kombinlerini oluşturmak gündelik yaşam kombinlerine göre daha zordur. Böyle anlarda, kombin yapmakta zorlanan ve sıkılan kadınların omzundaki büyük yükü almak için varız! İşte, 7 farklı tesettür kış kombini! 

Tesettür Kış Kombini 

Tesettür kış kombini önerimizde birbirinden iddialı ve modern seçenekler var. Doğru ortamlara tercih edilen bu seçenekler enerjinizi zirveye çıkarır, gün boyu iyi hissetmenize olanak sağlar ve stilinizi bir adım öteye taşır. Arkadaşlarla kahve içmeye, alışverişe, akşam yemeğine, sinemaya ya da iş yerine uyabilecek birbirinden farklı kombin önerileri var. Bu kombinler sizi soğuktan korumakla kalmayacak şıklığınıza da şıklık katacak. İşte, 7 farklı tesettür şık kombini önerisi! 

1- Deri Parçalarla İddialı Kombin 

Sonbahar ve kış sezonu geldiğinde sıklıkla tercih edilen parçalar arasında deri yer alır. Deri etek, deri pantolon, deri ceket, deri trençkot ve deri gömlek gibi daha pek çok parçada deriye rastlamak mümkündür. Bu da deri parçalarla birçok kombin yapılabilmesine olanak sağlar. Sezonda en çok tercih edilen deri parçalardan biri yırtmaçlı deri pantolondur. Kahverengi, siyah, bordo, bej gibi daha pek çok renkten elde edilen deri yırtmaçlı pantolon birçok kıyafetle eşleştirilebilir. 

Kahverengi yırtmaçlı deri pantolon üzerine beyaz body veya sweatshirt giyilebilir. Üzerine bej peluş kaban tercih edilebilir. Altına beyaz spor ayakkabı giyilebilir, üzerine toprak tonlarında spor çanta ve kahve tonlarında bir şal takılabilir. Bu sayede, son derece şık tesettür kış kombini elde edilebilir. 

2- İkili Takımlar ile Hem şık Hem İddialı Kombin 

Rahatlığı şıklığa dönüştüren parçalardan biri olan ikili takımlar, kış aylarında da bizimle! Kahverengi, bej, ekru başta olmak üzere sınırsız renk seçeneğine sahip olan bu takımlar ile kombinler de şahane oluyor. Örneğin bej ikili takım her parça ile eşleşip, eşsiz kombinler çıkarabildiği için her kadının dolabında olması gerekiyor. Bu takımın üzerine pembe ve pudra peluş kaban, beyaz spor ayakkabı ve bej el çantası alındığında kombin muhteşem oluyor. Bahsi geçen kombin, özellikle pastel tonlarda tesettür kış kombini isteyenlere hitap ediyor. 

3- Yelekler ile Gösterişli Kombin 

Sonbahar ve kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından biri de yeleklerdir. Hem işlevsel kullanım hem de estetik görünüm sunan yelekler, uygun parçalarla bir araya getirildiğinde oldukça şık durur. Şişme yelekler başta olmak üzere kapitone yelekler bu sezonun trendleri arasında yer alır. Özellikle kapitone yelekler, her kombini süsleyerek bir adım ileriye taşır. 

Turuncu kapitone yelek marjinal kombin isteyenlerin tercihleri arasında yer alır. İçerisine siyah sweatshirt, siyah yırtmaçlı deri pantolon ve siyah bot giyildiğinde turuncu yelek ön plana çıkabilir. Aynı şekilde üzerine pamuklu veya Medine ipeği siyah şal ve siyah spor çanta takıldığında kombin muhteşem bir şekilde tamamlanır. Bahsi geçen tesettür kış kombini gündelik yaşamda tercih edilebileceği gibi ofis yaşamı ve akşam yemeği için de tercih edilir. 

4- Elbise Spor Ayakkabı Kombini 

Hareketleri kısıtlamayacak, konforlu ve rahat tasarımlarda üretilen triko elbiselerin, tesettür kış kombinlerinizi süslemesine ne dersiniz? Oversize kesim ve birbirinden canlı renklere sahip olan elbiseler, spor ayakkabılarla bir araya getirildiğinde oldukça hoş durur. Öte yandan fermuarlı ve büzgülü spor elbiseler, spor ayakkabı ve sneakers modelleriyle tamamlandığında eşsiz olur.  

Elbise kombini için bej fermuarlı ve büzgü detaylı maxi elbise üzerine kahverengi şal takılmalıdır. Açık bej canvas çanta, kahverengi ve bej tonlarında sneakers ayakkabı giyilmelidir. Bu sayede, sonbahar ve kış renkleriyle kombin oluşturularak ton sür ton uyum yakalanmış olur. 

5- Tunik Jean Kombinleri 

Gündelik yaşama uygun tesettür kış kombini arasında tunik ile jean eşleştirmesi öne çıkıyor. Havuç paça, dar paça ve İspanyol paça olan denimler üzerine ister gömlek ister sweatshirt giyilsin, kombin havalı görünümlerin baş rolünü oynuyor. Örneğin, füme veya antrasit jean üzerine siyah sweatshirt giyilebilir. Üzerine ise, çizgili kazak veya çizgili kaban atılabilir. Beyaz spor ayakkabı ve kırmızı çanta yardımıyla cool bir görünüme sahip olunabilir. 

Açık bej jean, sonbahar ve kış aylarının olmazsa olmaz parçasıdır. Hemen hemen her renk ve her parça ile uyum sağlayan bu parçayla da tesettür kış kombini yapılabilir. Bu pantolonun üzerine beyaz tişört giyilerek içine koyulmalıdır. Üzerine ise kahverengi kaban giyilmeli, bej çanta ve bej şal takılarak kombin tamamlanmalıdır. 

6- Renkli Kabanlar ile Kombin 

Tesettür kış kombini oluştururken şıklığı ve rahatlığı elden bırakmamak gerekir. Renkli ve enerjik kabanları, sezonun trendi yırtmaç pantolonlarla bir araya getirerek hem şık hem de modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. İçerisine beyaz tişört veya sweatshirt giyerek renkli kabanların duruşunu daha da ön plana çıkarabilirsiniz. 

Renkli kaban modellerine abartmadan iyi bir görünüm kazandıracak tabanı yüksek ayakkabılar giyebilir ve şık çantalar ile kombini tamamlayabilirsiniz. Örneğin bondi mavi kaban içerisine ekru triko takım giyilebilir. Üzerine gri tonlarında peluş atkı, kabanın rengine yakın tonlarda şal ve bej çanta takılabilir. beyaz spor ayakkabı veya sneakers giyilerek her ortama yakışır bir görünüm elde edilebilir. 

7- Çizgili Kazak ile Yırtmaçlı Pantolon Kombini 

Sezonun trend parçalarını bir arada kullanmaya ne dersiniz? Çizgili kazak ve yırtmaçlı pantolon sezonda modern duruşlarıyla dikkat çeken iki parça olarak kombinleri süslüyor. İdeal renklerle bir araya getirildiğinde ise, orantılı şık görünüme kavuşabiliyor. Peki, nasıl? Çizgili kazaklardan beyaz ve siyah renkli olanlar başta olmak üzere bej-kahverengi, bej- pembe, ekru- yeşil ve beyaz- lacivert renk eşleştirmeleri dikkat çekiyor. 

Yırtmaçlı deri pantolonlar arasında ise bej, kahverengi ve siyah başta olmak üzere pek çok renk göz kamaştırıyor. Siyah ve beyaz çizgili bej kazağın altına, siyah deri pantolonun giyilmeli. Yakası fermuarlı olan kazağın önü hafif açılmalı ve içerisinden beyaz tişört görülmelidir. Siyah çanta ve siyah şal takılmalı, kırmızı çanta ile kombin tamamlanmalıdır. Bahsi geçen tesettür kış kombini ile sinemaya, yürüyüşe, akşam yemeğine ve ofise gidilmelidir. 

Çizgili kazakları giyerek değil de omuzlarda kullanmaya ne dersiniz? Bej deri yırtmaçlı pantolon üzerine kahve tonlarında bir tunik giyilmelidir. Üzerine ise, açık bej ve koyu bejden oluşan çizgili kazak atılmalıdır. Kahve tonlarında yüksek tabanlı spor ayakkabı ve koyu bej çanta ile kombin tamamlanmalıdır. 

Moda Ala, sonbahar- kış kreasyonunda birbirinden şık, modern ve renkli parçalara ev sahipliği yapıyor. Kreatif düşünce ve ince dokunuşlarla hazırlanan bu parçalar, tesettürlü hanımların kombinlerini süslemeye geliyor. Peluş kabanlardan şişme montlara, deri parçalardan triko ürünlere kadar birçok parçanın yer aldığı skala da her kadın kendine uygun bir ürün bulabiliyor. Tesettür kış kombini önerisine göz atıp, söz konusu parçaları almak için Moda Ala’ya yönelebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/siyah-abiye-ustune-ne-renk-sal-gider linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Kasım 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR