Birbirinden Farklı Tunik Pantolon Kombinleri

Tunik Pantolon Kombinleri

Tesettür giyimde kadınların vazgeçilmez parçaları arasında bulunan tunik pantolon kombini hem estetik hem de konforlu görünümün sırrını sunuyor. Üstelik gündelik yaşam, özel gün ve ofis şıklığı başta olmak üzere her alana hitap etmeyi başarıyor. Günümüzde bu parçalar klasik ve spor tarza hitap edebilecek çeşitlikte tasarlanıyor. Bu durum tesettürlü kadınların her mevsimde ve her alanda tunik pantolon kombini yapmasına olanak sağlıyor. 

Moda Ala birbirinden iddialı ve sıra dışı tunik pantolon tasarımları ile dikkat çekiyor. Her zevke ve her beğeniye hitap eden bu parçalar, üstün konfor sağlıyor. Özellikle yaz aylarına özel ürettiği modelleri nefes alan ve terletmeyen kumaşlardan oluşuyor. Hava geçiren bu ürünler gün boyunca hem üstün konfor sağlıyor hem de estetik bir görünüm sunuyor. Bu durum ise farklı bir stile sahip olmanıza yardımcı oluyor. Peki, tunik pantolon kombini nasıl yapılır?

Özel Günler için Tunik Pantolon Kombini  

Özel günlerde zarif ve sıra dışı görünüme sahip olmak isteyenler tunik pantolon kombini yapabilir. Aynı şekilde konforundan ödün vermek istemeyenler, sıra dışı tunik pantolon kombinleri ile bu organizasyonlarda da zarafetini konuşturabilir. Söz, nişan, düğün, parti, doğum günü, akşam yemeği gibi organizasyonlar için tercih edilebilir. 

Hem şık hem de özgün tasarımlardaki tunik pantolonlardan zevkinize ve ten renginize uygun seçim yapmanız gerekiyor. Moda Ala’da birbirinden iddialı modeller arasında kuşaklı, cepli, yırtmaçlı ve desenli tasarımlar dikkat çekiyor. Üstelik bu tasarımlar sezonun gözde renkleri olan gri, bej, ekru, lila, pembe, turuncu gibi daha pek çok renkten oluşuyor. 

Şık tunik pantolon kombini yapmak için kemer detaylı ve yırtmaçlı tuniklere yönelebilirsiniz. Sezonun en gözde parçasını dar kesim pantolonlar ile kombin yapabilirsiniz. Üzerine ister eşarp ister şal takabilir, altına babet giyebilir ve zarif bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Tuniği ön plana çıkarmak için diğer parçaları daha soft renklerde tercih edebilirsiniz. Bu kombini dilerseniz nişanda dilerseniz akşam yemeğinde dilerseniz de düğünlerde giyebilirsiniz. 

Açık renklerin modern görünümünden yararlanmak için ekru, bej ve beyaz renklerde kıyafetler giyebilirsiniz. Örneğin bir nişan veya doğum günü partisi için beyazın masumiyetinden ve saflığından yararlanabilirsiniz. Beyaz şık bir tunik ve beyaz pantolon kombini oldukça şık durur. Üzerine istenilen renkte şal veya eşarp takılabilir. Topuklu terlik ve zincirli çanta ile kombin tamamlanabilir. 

Ofis Şıklığı için Tunik Pantolon Kombini

Günümüzün büyük bir bölümünün geçtiği ofislerde her güne ayrı bir kombin oluşturmak zorlayabilir. Hatta bu durum bazı zamanlarda can sıkıcı bir hal alarak, sizi çıkmaza bile sokabilir. Çünkü tarzınızı yansıtabilecek kıyafetleri seçerken ofis standartlarına da uygun olmak meşakkatli olur. Böyle zamanlarda tunik pantolon kombini yaparak eşsiz görünüme ulaşabilirsiniz. İster yaz ister kış ayları olsun tunik pantolon kombinleri ile ofis şıklığını yakalayabilirsiniz. 

Moda Ala, ofis şıklığı ve zarafeti isteyen tesettürlü kadınlara pek çok alternatif sunuyor. Hem tasarım hem de renk açısından dikkat çeken modeller tüm beğenileri topluyor. Sezonun gözde renkleri arasında bulunan ekru, bej, beyaz, pembe, lila, fuşya, yeşil vb. daha pek çok renk öne çıkıyor. Özellikle yaz aylarında hem modadan geri kalmamak hem de tarzınızdan ödün vermemek için bu renklere yönelebilirsiniz. Fırfırlı, düğmeli, cepli, kuşaklı ve fermuarlı tasarımlardaki ürünler ofis şıklığı için muhteşem parçalardır. 

İş yerinde tarzınızı konuşturmak için renkli tuniklere yönelebilirsiniz. İster desenli ister çiçekli isterseniz sade modellerden alın Moda Ala tunikleri stilinize stil katacaktır. Pembe, turuncu, yeşil gibi canlı renklerde üretilen fırfır detaylı tunikleri beyaz veya ekru pantolon ile kombin yapabilirsiniz. Tunik pantolon kombini tamamlamak için desenli eşarp takabilir, topuklu ayakkabı giyebilir ve minimal takılarla zenginleştirebilirsiniz. 

Tunik pantolon kombini yaparken mutlaka renklerin enerjisinden de yararlanmalısınız. Standart ofis kıyafeti renklerinin dışına çıkarak size enerji verecek ve gün boyu özgüvenli hissettirecek renklerden tercih etmelisiniz. Bu sezonun gözde renklerinden turuncu, fuşya, pembe, yeşil, mavi gibi canlı renkler gibi soft ve pastel renklere de yönelebilirsiniz. 

Gündelik Yaşam için Tunik Pantolon Kombini 

Tunik pantolon kombini gündelik yaşamın vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Yürüyüşe giderken, piknik yaparken, sinema, kahve içmek ve yemek yeme gibi organizasyonlarda ilk tercihler arasında bulunuyor. Çünkü hem şıklık hem de üstün konfor sağlıyor. Bahsi geçen alanlar hareketliliğin ve eğlencenin yoğun olduğu organizasyonlar olduğu için tunik pantolon kombini çok seviliyor. 

Tunik pantolonlar çeşitli modellerde tasarlanıyor. Gömlek pantolon, tişört pantolon, kimono pantolon gibi daha pek çok seçeneğe ayrılıyor. Üstelik bu ürünler sarı, yeşil, mavi, turuncu, mor, lila, bej gibi daha pek çok renge sahip olabiliyor. Dolayısıyla her tarza ve beklentiye hitap etmeyi başarıyor. Bu noktada gideceğiniz organizasyona uygun modelleri ve renkleri tercih edebilirsiniz. 

Yürüyüşe giderken pastel tonlarda tunik ve tesettür pantolon seçebilirsiniz. Neticede arkadaşlarla sohbet, fotoğraf çekilme veya kulaklık takıp huzur bulmak için çıkılan yürüyüşlerde tarzınızdan ödün vermek istemezsiniz. Buz mavisi Jean, mini spor çanta ve spor ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Sinemaya, kahve içmeye veya yemek yemeye giderken daha canlı renklere yönelebilirsiniz. Turuncu gömlek, beyaz pantolon ve yeşil çanta takarak marjinal bir görünüm elde edebilirsiniz. Renkli görünümden hoşlanmıyorsanız; turuncu gömleği beyaz parçalarla da kombinleyebilirsiniz. Pamuklu şal, minimal çanta ve sandalet muhteşem kombini tamamlayacaktır. 

Davetler için Tunik Pantolon Kombini 

Doğum günü, akşam yemeği, toplantı veya kokteyller içinde tunik pantolon kombini yapabilirsiniz. Böyle anlarda daha zarif ve sıra dışı görünmeniz için pek çok seçenek vardır. Taşlı, boncuklu, fırfırlı, katlı, pliseli, büzgülü gibi daha pek çok modelde tunik bulunuyor. Altına havuç paça veya İspanyol paça pantolonlar yer alıyor. Bu parçaların birleştirilmesiyle ortaya muhteşem bir görünüm çıkabiliyor. 

Doğum günü partisine katılım sağlayacaksanız renkli tunik ve pantolonların gücünden yararlanabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de hareketli olan bu organizasyona fırfırlı ve katlı tunikler çom yakışır. Pembe, turuncu, yeşil, beyaz gibi renklere sahip olan fırfırlı tunikleri beyaz pantolon ile birleştirebilirsiniz. Altına renkli topuklu terlik giyebilir ve zincirli çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Ofis arkadaşlarıyla toplantı veya akşam yemeğinde buluşurken daha sıra dışı görünüme sahip olmak isteyebilirsiniz. Neticede her gün gördüğünüz arkadaşlarınızı iş kıyafeti standartları dışındaki kıyafetlerle şaşırtmak hakkınızdır. Bu noktada fırfırlı ya da beli büzgülü tuniklerden tercih edebilirsiniz. Asil bir görünüm için koyu renklere yönelebilirsiniz. Altına topuklu ayakkabı giyebilir ve zincirli çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Mezuniyet için Tunik Pantolon Kombini 

Genç kızların en heyecanlı günlerinden biri olan mezuniyet töreni hem konfor hem de şıklık gerektiren bir organizasyondur. Tunik pantolon kombini ile mezuniyet töreninde arzu edilen görünüme ulaşılabilir. Fırfırlı ve katlı tunikler veya büzgü detaylı gömlekler ile muhteşem ötesi kombin yapılabilir. Tek başına sıra dışı bir şıklık sağlayan bu tunikler, mezuniyetin en şık kadını olmanızı sağlar. 

Turuncu, pembe, yeşil, lila, beyaz gibi sezonun gözde renklerinden tercih edebilirsiniz. Altına beyaz pantolon giyebilir, ince topuklu ayakkabı ve ipek eşarp ile kombini tamamlayabilirsiniz. Fırfırlı ve katlı tunikler tek başına şıklık sunduğu için takıya ihtiyaç duymayabilirsiniz. Bu sayede zahmetsiz şıklık ve konfor elde etmiş olursunuz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/dolaplarin-vazgecilmezi-trenckot-secimi linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Temmuz 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR