Paraşüt Kumaş Takım Siyah
Paraşüt Kumaş Takım Siyah
Paraşüt Kumaş Takım Siyah
Paraşüt Kumaş Takım Siyah

Paraşüt Kumaş Takım Siyah (110241821601)

İndirim Oranı : %13 İndirim
Fiyat : ₺1.500,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.300,00(KDV Dahil)

Ürün üst boy : 42
Kol: 53
Omuz: 17
Göğüs: 42
Etek boy: 97 cm dir.
Manken üzerinde ki numune SM bedendir. Etek beli lastiklidir, geniş kesimdir. Bedenler arasında 1-2 cm fark olabilmektedir.

 
MANKEN ÖLÇÜLERİ

Boy: 1.67
Kilo: 52
Göğüs; 88
Bel; 64
Kalça; 88 cm
YIKAMA TALİMATI 

Çamaşır suyu kullanılmaz.
Hafif ısı ile ütülenebilir
Kuru temizleme yapılabilir.
İADE ve DEĞİŞİM

Faturasız iade ve değişim yoktur.
Ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade veya değişime göndermek isterseniz teslim aldığınız tarih itibariyle 14 gün içerisinde iade/değişim gerçekleştirebilirsiniz.
 Hasarlı ve eksik ürünler için 24 saat içerisinde online mağazamız üzerinden iade talebi oluşturulabilir.

Modaala.com, şık ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken paraşüt kumaş etekli takımlarıyla öne çıkıyor. Bu takımlar, hafif ve rahat paraşüt kumaşından üretilmiştir, bu sayede kullanıcılarına maksimum konfor sağlar. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde rahatlıkla tercih edilebilecek olan bu takımlar, şıklığı ve konforu bir arada sunar. Farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap eden paraşüt kumaş etekli takımlar, modaala.com'da sizleri bekliyor. Etekli takımın zarif detayları ve modern kesimi, her tarzda kombin yapabilme özgürlüğü sunar. Bu sayede herhangi bir etkinlikte veya günlük hayatta stilinizi yansıtabilirsiniz. Üstelik modaala.com'un uygun fiyatlarıyla bu şık ve konforlu paraşüt kumaş etekli takımlara sahip olmak çok kolay. Siz de tarzınızı yansıtan bir etekli takım arıyorsanız, modaala.com'u ziyaret etmeyi unutmayın!

Kumaş
Cotton-poly
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR