Tesettür Giyimde Yaz Modası

tesettür giyimde yaz modası

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tesettür giyimde yaz modası merak edilmeye başlanıyor. Yeni sezonda üretilen tunik, pantolon, ikili takım, elbise, gömlek, kimono, şal gibi daha pek çok giyim parçasının hangi tasarımda ve renkte tercih edilmesi gerektiği araştırılıyor. Çünkü yaz sezonunda renkli, şık, trend ve rahat parçalar ile kombin oluşturmak önem arz ediyor. Doğru renk ve parçaların seçilmesi ise kişiye yaz enerjisi ve ışıltı katıyor. 

Moda Ala ilkbahar- yaz sezonunda sunduğu birbirinden eşsiz ve iddialı parçalar ile beğeninizi kazanıyor. Sezonun gözde renklerini içeren parçalar, her tarza ve her zevke hitap etmeyi başarıyor. Üstelik genç kadınlardan yetişkin kadın grubuna kadar herkesin beğenisine hitap edecek modeller barındırıyor. Aynı zamanda hem gündelik yaşama hem özel günlere hem de ofis hayatına uyum sağlıyor. 

Tesettür giyimde yaz modası birbirinden iddialı, canlı ve enerjik renklere yer veriyor. Bu renkler arasında bej, ekru, lila, pembe, mint yeşili, Benetton yeşili, turuncu ve indigo yer alıyor. Bahsi geçen renkleri her giyim ürününde görebiliyoruz.  Uçuş uçuş elbiselerde, ikili takımlarda ve tulumlarda oldukça dikkat çekiyor. Elbise modelleri renkli ve desenli tasarımlarıyla ön plana çıkarken; tunik, gömlek ve ikili takımlar salaş kesimleriyle dikkat çekiyor. Oversize kesim parçalar, sezonun gözde renkleriyle tasarlandığı zaman oldukça iddialı bir görünüm ortaya çıkıyor. Sizde sezonun gözde renk ve tasarımlarına dolabınızda yer vererek, tarzınıza tarz katabilirsiniz! 

Yaz Sezonunda Öne Çıkan Renkler 

Tesettür giyimde yaz modası arasında bulunan renkler çarpıcı, enerjik ve canlı görünümleriyle dikkat çekiyor. Canlı turunculardan nude tonlarda pembeler, Benetton yeşilinden fuşyaya kadar pek çok renk dikkat çekiyor. Yaz sezonunda ilk olarak pembe ve pembe tonları ön plana çıkıyor. Pudra, açık pembe, koyu pembe, fuşya gibi daha pek çok ton bulunuyor. Üstelik pembe ve tonları elbiselerden takımlara, tuniklerden şallara kadar pek çok giyim ürününde göz kamaştırıyor. Ayrıca genç kızlar başta olmak üzere her yaş grubuna hitap etmeyi başarıyor. 

Canlı ve mat turuncu da sezonun gözde renkleri arasında yer alıyor. Canlı ve parlak turuncu elbise ve kimono gibi parçalarda oldukça tarz duruyor. Tesettür giyimde yaz modası arasında yeşil ve tonları da yer alıyor. Özellikle saf yeşil, yosun yeşili ve mint yeşili, sezonun gözde giyim ürünlerinde yer aldığında ortaya iddialı bir kıyafet çıkıyor. Bunun yanı sıra, Benetton yeşili şal ve çanta gibi aksesuarlarda oldukça enerjik duruyor. 

Sezonun öne çıkan renkleri arasında kahve tonları, toprak tonları ve natürel renklerde yer alıyor. Özellikle bej, ekru, krem masumiyeti ve saflığı yansıtan renkler olarak birçok parçada harika duruyor. Bahsi geçen renkler ton sür ton uyum veya nude tonlarda kombin oluşturmaya imkan sağlıyor. Üstelik birçok renkle kombinlenmesi oldukça kolay oluyor. 

Yaz Modası: Kıyafet Modelleri ve Çeşitleri 

İlkbahar- yaz sezonunda birbirinden iddialı tasarıma ve modele sahip olan kıyafetler ön plana çıkıyor. Her zevke, her yaşa ve her beklentiye hitap eden seçenekler, aynı zamanda her ortama uyum sağlıyor. En başta tek parça şıklığı ve konforu ile dikkat çeken elbiseler dikkat çekiyor. Kuşaklı, kuşaksız, büzgülü, kemerli, pırpırlı, düğmeli detaylara sahip olan elbiseler, her fiziğe ve her boya hitap ediyor. Tulumlarda tek parça şıklığı ile yaza damga vuran bir parça olarak tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 

Hem konfor hem de şıklık sunan ikili takımlarda, tesettür giyimde yaz modası arasında yer alıyor. Tunik pantolon, gömlek pantolon, gömlek pantolon ve ceket pantolon ile öne çıkan takımların yanı sıra sezonda salaş bluz ve tesettür pantolon takımları göz kamaştırıyor. Üstelik sezonun renkleriyle taçlandırılan bu takımlar stilinize stil katmanızı amaçlıyor. Bluz etek takımları da tasarımlarıyla her kadının beğenisini kazanıyor. Sezonun gözde renk ve tasarımlarıyla hazırlanan parçalardan tercih ederek stilinizle çevrenize de ilham olabilirsiniz! 

Yaz Modası Renk ve Tasarımlar ile Kombinler 

Tesettür giyimde yaz modası oldukça çarpıcı renk ve tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Alışılmışın dışında tasarlanan ürünler, sezonun popüler renkleriyle taçlandırılıyor. Bu sayede ortaya eşsiz güzellikte ve tarzda parçalar çıkıyor. Parçalar genç tesettürlü kızlar başta olmak üzere her yaş grubuna hitap etmeyi başarıyor. Turuncu, pembe, mavi, natürel renk ve kahve tonlarında dikkat çeken renklerde parçalar tercih etmeye özen göstermelisiniz. Bahsi geçen renkler, stilinizi konuşturmanıza olanak sağlarken; aynı zamanda enerji ve ışıltı da katar. 

Tek parça şıklığı ve konforu sunan elbiseler, tek renk, desenli ve çiçekli tasarımlarda yer alıyor. Desenli veya desensiz modellerden zevkinizi ve gideceğiniz yeri göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Desenli veya çiçekli parçalar, tek başına yeterli şıklığı sunduğu için diğer parçaları sade seçmeniz önem arz eder. Elbisenin içerisinde yer alan bir renkte şal takabilir, altına sandalet giyebilir ve minimal bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Yaz sezonunda moda olan ve sıklıkla tercih edilen bir parçada ikili takımlardır. Hem sportif hem de klasik tasarımlara sahip olduğu için her tarza hitap eder. Sportif modelleri gündelik yaşamınıza tercih ederken klasik ve modern parçaları daha özel organizasyonlara alabilirsiniz. Spor takımları, renkli bir şal, beyaz spor ayakkabı ve renkli bir çanta ile kombinleyebilirsiniz. Aynı şekilde klasik ikili takımları topuklu terlik veya topuklu ayakkabı ile eşleştirebilirsiniz. 

İhtişamlı ve Gösterişli Yaz Kombinleri 

Tesettür giyimde yaz modası arasında birbirinden şık ve gösterişli parçalarda bulunuyor. Düğün, nişan, söz, mezuniyet töreni, parti gibi daha pek çok alana tercih edebileceğiniz modeller her tarza ve her zevke hitap etmeyi başarıyor. Bu tarz parçaları modern ve klasik bir görünüm elde etmek için topuklu terlikler ile kombinleyebilirsiniz. Daha ağır davetler içinse topuklu ayakkabı ile kombinlemeniz doğru olur. 

Sahilde düzenlenen bir partiye veya akşam yemeğine katılırken desenli elbise modellerinden tercih edebilirsiniz. Sezonun gözde renklerini ve tasarımlarını içeren parçaları isterseniz sandalet isterseniz babet ile kombinleyebilirsiniz. Üzerine gösterişli bir şal yapabilir ve minimalist bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Hem Şık Hem de Rahat Yaz Kombinleri 

Kavurucu yaz sıcaklarında her kadının arzuları arasında hem konfor hem de şıklık sunan parçalarla kombin yapmak yer alır. Bu tarz rahatlığı ve konforu sunan parçalar arasında elbiseler, ikili takımlar, gömlek pantolon kombinleri bulunur. Renkli gömleklerden zevkiniz doğrultusunda seçim yaparak, altına havuç pantolon giyebilirsiniz. İçerisine body giyerek gömleğin önünü açık bırakabilirsiniz. Spor çanta ve pamuklu şal ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Tesettür giyimde yaz modası arasında bulunan tulum ve elbiselerle de hem şık hem de rahat kombinler yapabilirsiniz. Tek parça şıklığı ve rahatlığı sunan tulumlardan tercih ederek de stil sahibi olabilirsiniz. Altına şık bir sandalet giyebilir, üzerine pamuklu şal yapabilir ve mini bir çanta ile kombini destekleyebilirsiniz. İkili takımlardan sportif ve modern görünüm sunan parçaları tercih edebilirsiniz. özellikle beyaz veya bej renk parça seçerseniz, istediğiniz renkteki parçalarla birleştirmeniz kolay olur. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/birbirinden-farkli-tunik-pantolon-kombinleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Ağustos 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR