Tesettür Giyimde Sonbahara Uyum Sağlamak İçin Hangi Kıyafetler Tercih Edilir?

Tesettür Giyimde Sonbahara Uyum Sağlamak İçin Hangi Kıyafetler Tercih Edilir?

Sonbahar tesettür modası, sizleri Moda Ala’da birbirinden şık parçalarla bekliyor! Sezonun en trend parçaları, mevsime uygun renklerle birleşerek tarzınızı yansıtmanıza imkan sunuyor. Kırmızı, sarı ve turuncu renklerin uyumundan faydalanarak bu mevsim birbirinden güzel kombinler yapabilirsiniz. 

Havaların yavaştan soğumaya başladığı bu dönemde, kombininizdeki parçaları seçerken kullanacağınız tüyolar, zarifliğinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Artık ince kumaşlı tişörtleri rafa kaldırıp kalın kazaklara, ceketlere, süveterlere ve hırkalara “Merhaba” diyoruz. İster günlük giyimde, ister şıklığınızla öne çıkmak istediğiniz resmi ortamlarda, güz modasına uyum sağlamak mümkün. 

Sonbahar renklerini kaliteli parçalarla taçlandırarak girdiğiniz her ortamı canlandırabilirsiniz. Güz dolabınızda mutlaka bulunması gereken parçalar ve alışveriş ipuçları için okumaya devam edebilirsiniz. 

Sonbahar İçin Alışveriş İpuçları

Tesettürlü hanımlar için sonbahar stili, klasik parçalardan yılın moda trendlerine uzanan geniş bir ürün çeşidini içinde barındırır. Alışveriş listenizde en yeni akımlar kadar zamansız kıyafetlere de yer vermeniz, yapacağınız kombinlerin kalitesini artıracaktır. Aşağıdaki ipuçlarına dikkat ederek siz de güz mevsiminde şıklığınızı konuşturabilirsiniz. 

Renk Seçerken Dikkat Edin 

Güz dönemine yön veren üç renk; sarı, kırmızı ve turuncudur. Bunların yanı sıra, ara skalada bulunan bej, bordo, kahverengiler de sıklıkla tercih edilir. Alışverişlerinizde bu tonlara ağırlık vermeniz, sonbahar modasına uyum sağlamak için önemlidir. Dolabınızda bulunan aşağıdaki renklerle, güz tonlarını kombinleyebilirsiniz: 

  • Siyah
  • Beyaz
  • Toprak tonları
  • Bordo

Sonbahar modasında, canlı renkler genelde tercih edilmez. Fakat ana konsept güz olduğu sürece ekleyeceğiniz birkaç farklı ton, kombininize şıklık katacaktır. Bu sayede, hem sezona uygun giyinmiş olursunuz hem de stilinize ayrı bir hava katarsınız. 

Tercih edeceğiniz turuncu boğazlı kazak, güz modasının imza ürünlerinden biridir. Altına tercih edeceğiniz koyu kahve bir etek ve botla, şık bir kombin yaratabilirsiniz. Soğuk havalar için üzerine taş rengi gömlek giyebilir, katmanlarla güz havasını yansıtabilirsiniz. 

Bu Yıl Sonbahar Trendleri

Bu yılın sonbahar trendlerinde takım elbiseler ön plana çıkıyor. Günlük kombinlere takım elbise trendini entegre etmenin en ideal yoluysa blazer ceketler. Dolabınıza ekleyeceğiniz kırmızı blazer ceket, birçok farklı kombin seçeneğine sahiptir. Şık bir pantolon eşliğinde resmi bir görünüm elde edebilirsiniz. Özel günlerinizde bu ceket kurtarıcınız olacaktır. Ayrıca rengi de güz dönemine oldukça uygundur. 

Tesettür giyimde sonbahar trendleri arasında bu sene deri yer alıyor. Birçok moda haftasında ve modellerin üzerinde sıklıkla görmeye başladığımız deri modeller, güz renkleriyle stil sahibi olmanızı sağlıyor. Bu kategoride satın alabileceğiniz ürünler arasında bulunan kahverengi suni deri etek, farklı üst giyim seçeneklerine uyum sağlar. 

Botanik desenler, bu sonbaharın en çok tercih edilenleri arasında. Çiçek örüntüleri özellikle yaz aylarında popüler olsa da, bu yıl saltanatını sonbahar aylarına taşımış durumda. Toprak renklerindeki kombininizin üstüne ekleyeceğiniz çiçek desenli kırmızı şal, bu yılın modasına kapsamlı bir şekilde dahil olmanızı sağlayacaktır. 

En Şık Sonbahar Kombini Nasıl Hazırlanır? 

“Sonbaharda tesettür giyim nasıl olmalı?” diye merak ediyorsanız, mevsimin renklerine ve trendlerine uygun kombinler hazırlamanız gerektiğini söyleyebiliriz. Kıyafetlerinizin ana renklerini kırmızı, turuncu ve sarı tonlarında tercih ederek işe başlayabilirsiniz. Daha sonrasında, sezonun niteliklerine uygun parçaları tercih ederek akımları takipte kalabilirsiniz. 

Örneğin; turuncu bluz, kombininizin bazını ideal bir sonbahar rengiyle atmanızın ilk adımı olabilir. Altına tercih edeceğiniz toprak rengi bir pantolon, hem turuncunun atmosferini nötrleyecek hem de kombininizi dönemin tonlarından devam ettirecektir. Tomurcuk desenli eşarp dokunuşuyla da popüler trendlerin ışığında bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Etiketler: tesettür giyim
Eylül 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR