Sonbaharın Vazgeçilmez Parçası: Trikolar

Sonbaharın Vazgeçilmez Parçası: Trikolar

Mevsime ve sezon trendlerine uygun kombinler oluşturmak için dolabımızda birkaç parçaya yer vermemiz gerekir. Mesela sonbahar aylarında zaman zaman yağışlı, esintili ve soğuk havalara yönelik olarak hem işlevsellik hem de estetik görünüm sunan kıyafetlerden almamız faydalı olur. Bu parçalardan biri triko olup elbise, tunik başta olmak üzere daha pek çok kıyafette yer alır. 

Geçmiş sezonlara kıyasla bu sezon da canlı renklerle dikkat çeken triko parçalar, stile dahil edildiğinde harika hissettirir. Özellikle kapalı ve kasvetli geçen havalarda bu renkler ruha yansır ve kişiye muhteşem enerji verir.  Her mevsimin kendi özelliğine uygun renkleri kullanılsa da bu sonbaharda daha çok yaz renkleri dikkat çekmektedir. Üstelik bu renkler triko parçalarla harika durmakta ve ortaya muhteşem kombinler çıkarmaktadır. Siz de dolabınızda birbirinden şık ve iddialı duran triko parçalara yer vererek, stilinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. İşte, triko parçalar! 

Sonbaharın Olmazsa Olmazı: Triko İkili Takım 

Sonbahar kombinleri dendiği an akla gelen ikili takım, her kadının dolabında yer alması gereken kurtarıcı bir parçadır. “Giyecek hiçbir şeyim yok” serzenişinde bulunurken, acil dışarı çıkılması gereken anlarda ve ofis kombinlerinde kurtarıcı bir rol oynar. Öte yandan her ortama uyum sağlaması, triko ikili takımları vazgeçilmez bir kıyafet haline getirir. 

Günümüzde kahverengi, hardal, kahve tonlar gibi sonbahar renklerinin yanı sıra yeşil, turuncu, mavi, bej, pembe, lila, mor gibi daha pek çok canlı renkte ikili takım var. Bu durum marjinal kombinlerden klasik kombinlere, sportif kombinlerden renkli kombinlere kadar pek çok kombin oluşturulmasına imkan sağlar. 

Örneğin kahve tonlarında triko ikili takım; vizon penye şal, krem rengi spor çanta ve bej spor ayakkabı ile eşleştirildiğinde ortaya ton sür ton uyum çıkar. Bunun yanı sıra, turuncu triko takım bej şal, beyaz sneakers ve toprak tonlarında peluş çanta ile eşleştirildiğinde son derece renkli bir kombin elde edilir. Bahsi geçen parçaları ve daha fazlasını incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Sonbahar Eşittir Triko Elbise 

Sonbahar aylarında tek parça şıklığı ve konforu arayanlara muhteşem bir önerimiz var. O da birbirinden renkli ve özgün tasarımları ile büyük ilgi toplayan triko elbise! Oversize ve maxi boy triko elbise modelleri özel günlerden gündelik yaşama, ofis hayatından ani düzenlenen organizasyonlara kadar pek çok aktiviteye hitap eder. 

Sonbahar renklerini içeren triko elbise modelleri arasında en çok kaktüs yeşili, zümrüt yeşili, kahverengi, taş, bej, siyah gibi seçenekler dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, triko kolları poplin elbise seçenekleri arasında gri, siyah, haki, taş gibi muhteşem renkler yer alıyor. Her cilt tonuna, her cilt tipine ve her tarza hitap edecek elbise modellerinden mutlaka dolabınızda bir tane yer alması gerekiyor! 

Triko elbise takı, çanta ve ayakkabı ile her tarza uyarlanabilen joker bir parçadır. Eğer özel günlerde giymek isterseniz altına topuklu bot giyip, minimal takılar ve gösterişli bir şal takmanız gerekir. Gündelik yaşam için de spor ayakkabı, pamuklu şal ve spor bir çanta tercih etmeniz doğru olur. Bahsi geçen elbise modellerini incelemek ve satın almak üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

Her Kombinin Kurtarıcısı: Triko Pantolonlar 

Sonbaharın vazgeçilmez parçaları arasında her daim kurtarıcı ve konforlu olan triko pantolonlar da yer alır. Yoğun geçen günlerde, ofis hayatında ve hareketli zaman dilimlerinde sağladığı sınırsız hareket olanağı ile kişinin gün boyunca rahat etmesine olanak sağlar. Günümüzde birçok renk seçeneğinde üretilen triko pantolonlardan her kadının dolabında mutlaka bulunması gerekir. Siyah, gri, taş, bej gibi kurtarıcı renkler başta olmak üzere daha pek çok renk alınarak stil sahibi olunabilir.  

Triko pantolon modelleri tunik, gömlek, sweatshirt, süveter gibi daha pek çok üst giyim ürünüyle rahatlıkla kombinlenebilir. Örneğin kahverengi kapüşonlu kalın bir sweatshirt altına, bej bol paça triko pantolon giyilerek son derece sportif bir tarz oluşturulabilir. Bunun yanı sıra renkli süveter modelleri renkli triko pantolonlar ile eşleştirildiğinde ortaya sıra dışı bir tarz çıkar. Birbirinden renkli tasarıma ve konforlu kumaşa sahip olan triko pantolonları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Sonbaharda Bir Numara: Triko Tunik 

Her tesettürlü kadının dolabında yer alan tunik, triko kumaş ile buluştuğunda hem ekstra konfor hem de estetik görünüm kazanmıştır. İnce, hassas ve incelikli dokuma kumaştan elde edilen bu tunikler kadınların üzerinden hiç çıkarmak istemeyeceği cinstedir. Öte yandan bej, kahverengi, sarı, turuncu, hardal, vizon gibi sonbahar renklerinin yanı sıra pembe, yeşil, lila, ekru gibi canlı renkleri her kombini taçlandıracak niteliktedir. 

Triko tunik modelleri istenirse etek istenirse pantolon modellerinin üzerine tercih edilebilir. Örneğin bej triko tunik, kahverengi yırtmaçlı pantolon üzerine oldukça hoş durur. Altına bej topuklu bot giyilip, üzerine koyu bej pamuklu şal ve minimal takılar tercih edildiğinde ise son derece iddialı görünüme sahip olunur. Bahsi geçen kombin özel günler için uygun olurken spor ayakkabı ve spor çanta ile gündelik yaşama da uyarlanabilir. Birbirinden iddialı renklere ve tasarımlara sahip olan triko tunikleri incelemek ve satın almak üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Sıcacık ve Cool Görünüm: Triko Hırka 

Sonbaharın soğuk ve esintili havalarında triko hırkalar ile hem cool hem de sıcacık olmak mümkün! Her kombinin en güzel tamamlayıcısı olan bu hırkalar, oversize kesim ve salaş görünümü ile kişiye üzerinde yokmuş gibi hissettirir.  Öte yandan birbirinden hoş renklere sahip olması çeşitli tarzlarda kombin oluşturulmasına olanak sağlayarak her kadına hitap etmeyi başarır. 

Sonbahar renkleri göz önünde bulundurularak tasarlanan triko hırkalar arasında bej, kahverengi, turuncu, haki, yeşil, toprak tonları yer alır. Aynı zamanda yazın heyecanını ve renklerini sonbaharda da taşımak isteyenlere yeşil, pembe, lila, turuncu, mavi gibi daha pek çok seçenek yer alır. Triko hırka modelleri kişinin yorumu ile birçok tarza uyarlanır ve kişinin kombiniyle çevresine ilham olmasına olanak sağlar. 

Triko hırka ile sportif, klasik ve modern kombinler yapılabilir. Örneğin bej deri pantolon üzerine kahverengi tonlarında uzun triko elbise giyilebilir. İçerisine salaş bir tunik veya body tercih edilebilir, koyu bej gösterişli bir şal ve kahve tonlarında bir ayakkabı ile kombin tamamlanabilir. Bahsi geçen kombin spor şık olduğu için hem özel günlerde hem de gündelik yaşamda tercih edilebilir. 

Triko hırkalar yalnızca pantolonlarla değil, etek modelleri ile de kombinlenmeye uygundur. Örneğin piliseli etek üzerine midi boy düğmeli hırkalardan giyilebilir. İçerisine body veya tişört, altına casual ayakkabı ve askılı çanta ile kombin tamamlanabilir. Birbirinden güzel ve eşsiz parçaları incelemek üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

Moda Ala sonbahar sezonuna birbirinden iddialı tasarımlara ve renklere sahip olan triko parçalar ile damga vuruyor! Tuniklerden ikili takımlara, pantolonlardan elbiselere kadar pek çok triko seçeneğine yer vererek her giyim tarzını taçlandırıyor. Siz de triko parçalar ile tarzınızı bir adım öteye taşımak için Moda Ala’yı ziyaret edebilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/vucut-seklinize-gore-etek-ve-pantolon-secimi linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Ekim 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR