Özel Günlerde Göz Kamaştıran Tesettür Elbise Modelleri

Özel Günlerde Göz Kamaştıran Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür özel gün kombinleri yapmak için birbirinden güzel elbise modellerini değerlendirebilirsiniz. Düğünler, nişanlar ve davetlerde tercih edebileceğiniz abiyeler, bu sezon bambaşka dokunuşlarla karşınıza çıkıyor. 

Fırfır detayları, volanlı kollar, tüllü etekler, sezonun en popüler detayları. Etek boyları uzun ve midi olarak birbirinden ayrılıyor. Genellikle salaş kesimler tercih edilse de saten elbiselerde dar kesimler kullanılıyor. Geçtiğimiz yılların modası olan turuncu, pembe ve yeşil renkler, bu yıl da karşınıza çıkacak. Gelin, tesettür elbise modelleri ve kombin önerilerine birlikte bakalım. 

Düğünlerde Şıklığınızı Tamamlayacak Abiye Tesettür Elbiseler 

Tesettür düğün elbiseleri, zarif dokunuşları ve modern kesimleriyle her kadına hitap ediyor. Bu sezon; balon kol, taş kemer, kuşak detayı, drapeli abiyeler oldukça revaçta. Fikir edinmek isteyenler için benzersiz tasarımlarımızdan birkaç örnek verebiliriz: 

Genellikle saten kumaştan tasarlanan bu modeller, kalitesiyle ön plana çıkıyor. Gösterişli abiyeler olduğu gibi sade ve minimalist detaylara sahip olan birçok elbise seçeneği de mevcut. 

Düğünlerde şıklığınızı tamamlayacak parçaları seçerken davetlerin nerede düzenlendiğine de dikkat etmelisiniz. Örneğin, salon düğünlerinde balon kol detayına sahip olan tasarımlar en iyi seçimlerdir. Kır düğünlerinde ise daha salaş ve minimalist detayların ön planda olduğu parçaları değerlendirmelisiniz. Moda Ala ürünleri son derece çeşitli olduğu için mutlaka zevkinize hitap edecek alternatifleri bulabilirsiniz. 

Nişan ve Kına Gecesi İçin Özel Tasarım Tesettür Elbiseler

Nişan elbisesi tesettür modelleri de özel günlerde farklı ve şık tercihler yapmak isteyenlerin favorisidir. Bu tasarımları, hem kendi nişanınız hem de yakınlarınızın davetlerinde tercih edebilirsiniz. Özellikle detaylı ve işlemeli abiye modelleri, kombin yapmanız için en iyi seçimlerdir. 

Nişan kombinleri tesettür giyimde dikkat edilen seçimler arasındadır. Özel bir davet olduğu için bu günlerde gösterişli elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Zarif detaylı tasarımlarla kendi tarzınıza özgü görünümler kazanabilirsiniz. Gelin, kombin önerilerine birlikte bakalım. 

  • Taş işlemeli elbise modelleri, büyüleyici bir görünüme sahiptir. Tek başına son derece gösterişli olduğu için kombin yaparken diğer parçaları daha sade seçmelisiniz. Örneğin, bej tonlarında ayakkabı ve çanta, taşlı pudra elbiseye çok yakışacaktır. 
  • Tesettür düğün elbiseleri arasında yer alan balon kollu bordo abiye, taşlı ayakkabılar, gösterişli şallar, çeşitli takılarla harika bir görünüm kazanacaktır. 
  • Büyük motifler, bu sezonun şüphesiz en sevilen detayları. Genellikle maksi boy elbiselerin omuz ya da bel kısımlarında kullanılan fiyonk, çiçek ve gül motifleri, oldukça gösterişlidir. Bu nedenle üzerinde takı kullanmadan ve diğer parçaları sade seçerek benzersiz görünümler elde edebilirsiniz. 

Bu modellerin yan sıra Moda Ala tasarımları arasında her kadına hitap edecek çeşitlilik mevcut! 

Doğru Aksesuarlarla Özel Günlerde Göz Alıcı Bir Tarz Oluşturun 

Aksesuar seçimi, tercih edeceğiniz elbiseler kadar önemlidir. Kolye, küpe ve yüzük bir kadının zarafetini ortaya çıkarabileceği en iyi parçalardır. Broşlar, tesettür giyimin incisi olan benzersiz aksesuarlardan bir diğeridir. Gümüş tonlarında takı kombini yaparken abiyenin üzerine broş takabilirsiniz. Bir diğer stil önerisi ise gold rengin ışıltısından yararlanabileceğiniz kombinlerdir. Altın rengi takılar, broşlar ve bej tonlarında ayakkabı-çanta, oldukça modern görünmenizi sağlayacak. 

Dilerseniz şallarınızın üzerinde de çeşitli aksesuarlar kullanabilirsiniz. İnci detaylı taç, pırıltılı toka, renkli minimalist aksesuarlar, sezonun en sevilen takıları arasındadır. Elbette bu parçaları kullanırken elbisenizle sağlayacağı uyuma dikkat etmelisiniz. Şayet gösterişli bir abiye giyecekseniz, takılarınızın daha sade olması gerekir. Düz elbiseler ise birbirinden ihtişamlı takılarla süslenebilir. 

Etiketler: tesettür giyim
Temmuz 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR