Günlük Şıklık için 5 Basit Tarz Önerisi

Günlük Şıklık için 5 Basit Tarz Önerisi

Günlük şıklık için kombininizin parçalarını doğru seçmeniz oldukça önemli. Bu kombinlerde dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. Öncelikle seçtiğiniz parçalar, günlük işlerinizi engellemeyecek rahatlığa ve konfora sahip olmalıdır. Peki, spor şık kombinler nasıl yapılır? İşte, sizin için günlük şıklığınızı tamamlayacak 5 basit tarz önerisi.

Günlük Şıklık ve Tesettür Modası 

Günlük şıklık ve tesettür modası için takip edilmesi gereken sitelerin başında Moda Ala adresimiz geliyor. Çeşitli ürün kategorileriyle ve geniş renk seçenekleriyle kombin yapmanızı daha keyifli hale getirmeniz mümkün. Birbirini tamamlayan ikili takımlar, modern pantolon ve etek seçenekleri, rahatça kombin yapabilmenizi sağlar. Moda Ala’nın ikili takım ürünleri ile şık tesettür giyim modasına ayak uydurmuş olursunuz.

Şık ve Rahat: Tesettür Jean Kombinleri

Tesettür giyimde jeanler oldukça popülerdir ve çok çeşitli stillere uygunluk sağlar. Bir kot pantolonu uyumlu bir şekilde kullanarak günlük giyimde şıklık elde edebilirsiniz. Örneğin, şık bir tunik veya salaş bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Mevsime uygun ceket ve spor ayakkabıyla kombini tamamlayabilirsiniz. Rahat ve stil sahibi bir görünüm elde etmek ve tesettür şık giyim trendine uymak için jean kombinleri kullanmanız mümkün.

Şık ve Minimalist: Beyaz Gömlek Kombinleri

En şık tesettür giyim parçalarından biri de beyaz gömleklerdir. Beyaz gömlek, zamansız bir parçadır ve her tarza uyum sağlar. Bu parçayı, etek veya pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Örneğin, poplin beyaz gömlek ile taş detaylı denim pantolonu kombinleyerek şık bir görünüm elde etme şansınız var. Aksesuar olarak belinizi vurgulayan bir kemer kullanabilir ya da girift desenli bir eşarp tercih edebilirsiniz. 

Şık ve Spor: Tesettür Spor Giyim Önerileri

Hem spor hem de şık giyinmek, Moda Ala ile mümkündür. “Hem sporumu yapayım hem de tarzımdan ödün vermeyeyim” diyorsanız, günlük şık tesettür giyim ürünü olan takımlar tam size göre! Rahatlıkla şıklığı bir araya getirmek için denim üçlü takımı tercih edebilir ya da sweat- jean kombini yapabilirsiniz. Kaliteli ve şık bir Ribana detaylı spor takımı alarak uyumlu renklerde bir şal ile birlikte kullanabilirsiniz. 

Şık ve Feminen: Etek-Kazak Kombinleri

Şık tesettür giyim için ilham alınan sitelerin başında pinterest gelir. Hatta günümüzde pinterest kombini olarak bilinen bir tarz bile bulunmaktadır. Salaş ve şık bir görünümü hedef alan bu kombinin olmazsa olmazları, etek ve kazaktır. Pastel tonlarda olan kalem ya da piliseli etek üzerine çizgili ya da etnik desenli kazak giyilebilir. Özellikle taş rengi kalem eteğin üzerine etnik desenli kahverengi kazak kombinlenebilir.

Şık ve Trend: Bu Sezonun Trendleri ile Tesettür Giyim Kombinleri

Her sezonun farklı bir trendi vardır. Geçtiğimiz sezon, bol paça kumaş pantolonlar ve gömlek üzerine giyilen kazaklar revaçtaydı. Bu sezon ise yazın ruhuna uygun olarak uçuşan elbiseler revaçta olacak. Uçuş uçuş, renkli ve çiçekli elbiseler, sezonun trendi olmaya çoktan başladı. Bu yazın sık sık göreceğimiz tesettür elbise günlük olarak da kullanılacak. Günlük tesettür elbiselerin saten ve çiçekli modelleri raflarda yerini aldı. Siz de bu şık ve trend parçayı edinerek sezonun modasını yakalayabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Parçalar Seçin: Nasıl Kombinleyebilirsiniz? 

Her tarza uygun ürünleri bulabileceğiniz Moda Ala’da sizler için birkaç farklı kombin önerisi:

  • Bir davet için balon kol saten çiçekli elbise ile pamuk ipek zümrüt rengi eşarbı takabilirsiniz.
  • İşe giderken likralı kumaş pantolonun kahverengi rengi ile oversize tensel gömleğin taş rengini tercih edebilirsiniz.
  • Günlük tesettür şıklık kullanımı için paçası düğmeli denim pantolon ile halka detaylı krep tunik giyebilir üzerine de penye şal takabilirsiniz.

Kombin önerilerimiz müşterilere örnek teşkil etmesi için oluşturulmaktadır. Her kombini değiştirebilir, kendi özgün tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Aksesuarlar: Tesettür Giyimde Şıklığı Tamamlayan Parçalar

Aksesuarlar kombini ortaya çıkartan ve tarzınızı ortaya çıkartan parçalardır. Tesettür giyim ipuçları olarak aksesuarların doğru kullanımı önerilir. Şık bir davet için gömleğinizin yakasına broş takabilir ya da boynunuza fular bağlayabilirsiniz. Günlük kombinlerinizde kemer kullanabilir ya da spor bir saat tercih edebilirsiniz.

Günlük Şıklıkta Saç ve Makyaj Önerileri: Basit ve Hızlı Çözümler

Günlük kullanımda hafif makyaj yapmak önerilmektedir. Makyajın olmazsa olmazı rimel ve kapatıcıyı uyguladıktan sonra, daha canlı bir görünüm için allık sürebilirsiniz. Bu zamanlarda trend parlak makyaj olduğu için gözlerinize hafifçe simli bir far geçebilir ya da göz kenarlarına glitter uygulayabilirsiniz. Parlak rujlar moda olduğu için bir dudak kalemiyle dudağınızı çevreleyip bir lipgloss geçebilirsiniz. Farınızı başörtünün rengine göre seçmeniz yüzünüze daha bütüncül bir görüntü verecektir.

Tesettür Giyimde Günlük Şıklık için Yararlı Öneriler 

İşte sizin için günlük tesettür giyim ipuçları:

  • Şalınızı rahat şekil alan ve kaymayan bir şal olarak seçmeniz gerekir. Bu sayede gün boyu şalınızı düzeltme ihtiyacı hissetmezsiniz.
  • Mutlaka kombininize bir aksesuar ekleyin. Uzun kolyeler ya da taşlı bileklikler bu aralar oldukça trend olduğu için bu parçaları kullanarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.
  • Renk seçimine dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, siyah ve kahverengi birlikte kullanılmaması önerilen renklerdir. Renk uyumunu iyi yakalamak şıklık için önemli bir adımdır.
  • Mevsime uygun giyinin ve sezonun trendlerini takip edin. Örneğin, kışın şifon gömlek giymek absürt olur, keten veya kalın başka bir gömlek giymek gerekir. Bunun dışında modası geçmiş ürünleri giymek pek önerilmez. Örnek verecek olursak kollarında dantel detaylar bulunan gömlekler birkaç sezon öncenin trendidir ve modası geçmiştir.

Bu önerilere uyarak daha fresh bir görünüm elde ederek modayı takipte kalabilir ve her daim şık görünebilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim
Haziran 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR