Gardırobunuzda Olması Gereken 10 Temel Parça

Gardırobunuzda Olması Gereken 10 Temel Parça

Moda dünyası gibi tesettür giyim de sürekli değişen bir yapıya sahip. Trendler sürekli değişiyor olsa da gardırobumuzdan asla çıkaramadığımız parçalar var. Üzerinden yıllar geçiyor olmasına rağmen kombinlere eşlik eden klasik parçaları kullanabilir, tarzınızın dışına çıkmadan şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Tesettürlü Bayanların Günlük Şıklık Konusunda Dikkat Etmesi Gerekenler  

Günlük tesettür giyim için rahatlık ve şıklık önemlidir. Kullanışlı ve kombinlenmesi kolay olan ürünleri tercih edebilirsiniz. Renkli kıyafetler ile enerjinizi yükseltmeniz mümkün. Fular, eşarp ve güzel bir çanta, kombinin star parçalarıdır. Bedeninize uygun ve tarzınızı yansıtan ürünler, Moda Ala kategorilerinde ve mağazalarında sizi bekliyor!

Renk ve Desen Seçimi: Tesettürlü Bayanlar için Uygun Renk ve Desenler Nelerdir? 

Uygun renk ve desenler tesettür giyim modellerine göre değişkenlik gösterebilir. Pastel renkler ve minimal desenler oldukça popülerdir. Soft tonları günlük kıyafetlerde tercih ettiğiniz gibi özel günlerde de kullanabilirsiniz. Renkleri orantılı kullanmak, göz yormayan bir görünüm sağlar. Sadeliğe önem veriyorsanız; çiçekli, geometrik desenler tam size göre! 

Aksesuar Kullanımı: Tesettürlü Bayanlar için Hangi Aksesuarlar Uygun Olur? 

Modern tesettür giyim trendlerinin vazgeçemediği parçalardan olan aksesuarlarla kombinlerinizi süsleyebilirsiniz. Gümüş, gold ve rose gold takılar, günlük kombinleri dahi benzersiz görünümlere kavuşturur. Pırlantalar, gece davetlerinde en iyi seçimlerdir. 

Şık Detaylar: Kombinlerinize Şıklık Katacak Detaylar Nelerdir? 

Yazlık tesettür giyim kombinlerinde; renkli takı, ayakkabı ve çantalar sıklıkla tercih edilir. Kaliteli kumaş ise şık görünmenin en önemli detayıdır. Moda Ala tasarımlarında kullanmış olduğumuz kumaşlar, kalitesiyle ön plana çıkar. Bununla birlikte kemer, broş, tül ve dantel detaylarıyla yapılan ufak dokunuşlar, modern görünmeniz için yeterlidir.  

Hijyen ve Bakım: Giyim ve Aksesuarlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? 

Temiz ve bakımlı bir görünüm, en güzel tesettür giyim unsurlarından biridir. Giysilerinizi düzenli olarak yıkamalı ve ütülemelisiniz. Hijyenik koşullarda üretilen kaliteli ürünleri tercih etmek sağlığınız için önemlidir. Temizliği kolay, kaşıntı ve alerji yapmayan kumaşlar arıyorsanız, Moda Ala ürünleri beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. 

İş için Şık Kombinler: Tesettürlü Bayanlar için İş Kıyafetleri Nasıl Olmalıdır? 

İş hayatımızda şık bir görünüme sahip olmak isteriz. Bu kıyafetler, ciddi bir görünüm vermeli ve kurumsallığa uygun olmalıdır. Tarz tesettür giyim modeline önem verdiğiniz kadar rahat parçalar seçmeniz, iş hayatınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olacaktır. Blazer ceket ve pantolon takımları, iş kadınları için sunmuş olduğumuz en iyi seçenekler arasında. 

Her Dolapta Olması Gereken 10 Temel Parça 

Tesettür giyim takım modası her geçen gün ürün çeşitliliğini artırıyor. Bizler de sizlere sunduğumuz ürünlerde bu çeşitliliği göz önünde bulunduruyoruz. Tesettür giyim; 

  • İkili takım,
  • Şal ve eşarp,
  • Tunik,  
  • Gömlek, 
  • Ceket,
  • Kaban, 
  • Aksesuar,  
  • Elbise, 
  • Pantolon olarak farklı kategorilere sahiptir. 

Bu ürünler farklı renkler ve desenlerle üretiliyor. Bu kadar seçenek ile birlikte dolabımızdan çıkaramadığımız, çeşitli kombinler yapma imkanı sunan temel parçalardan vazgeçemiyoruz.  Tesettür giyim stiline uygun 10 temel parçayı sizlerle paylaşıyoruz. 

Pastel Tonlarda Şal veya Eşarp  

Birçok renk ve modele sahip olan şal ve eşarplar, kombininizi tamamladığınız önemli parçalardandır. Açık pembe, mint yeşili, pudra rengi gibi tonları kullanarak kombininizde yumuşak geçişler yapabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de oldukça zarif olan bu renk şal ve eşarplar, estetik bir görüntü sağlar. 

Tek Renk Tunikler 

Tesettür giyimin en kullanışlı parçalarından olan tunikler, günlük hayatınızda şık olabileceğinizin kanıtıdır. Tek renk tuniklerinizi farklı tonlardaki pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Uzun ve geniş kesimli olan tunikler fazla kilolarınızı kamufle etmek için iyi parçalardandır. 

Elbiseler 

Tesettür giyimde tercih edilen bir diğer ürün tesettür elbise seçenekleridir. Rahat ve günlük kıyafetler olduğu gibi şık elbiseler de bulmak mümkün. Tek renkten oluşan günlük elbiseler her dönem modaya ayak uydurur. Bu yüzden hiçbir zaman eskimeyecek bu parçaları kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. 

Aksesuarlar 

Günlük giyimlerde ya da şık davetlerde tarzınıza uygun aksesuarları seçerek stilinizi tamamlayabilirsiniz. 

Gömlekler 

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi olan gömlekler, temiz ve düzenli görünüm sağlar. Hemen giyip çıkabileceğiniz, günlük hayatta kullanışlı olan gömlekleri doğru aksesuarlar ile modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 

Şalvar Pantolonlar 

Rahatlık ve şıklığı bir araya getiren şalvar pantolonlar günümüzün moda trendlerinden biridir. Keten kumaşlar ile yaz aylarının bunaltıcı sıcağını daha az hissedebilirsiniz. Şile bezi, ipek, keten gibi kumaşlardan yapılan şalvar pantolonları tercih edebilirsiniz. 

İkili Takımlar 

Moda dünyasının önemli parçalarından biri olan tesettür giyim takımlar son yıllarda oldukça popüler. İkili takımlar sade bir görünüm ile iş hayatınızdaki ciddiyetinizi korur. 

Klasik Pantolonlar 

Resmi kurumların vazgeçilmez parçasıdır. Kurumsal iş hayatında çalışıyorsanız koyu renkli pantolonları tercih edebilirsiniz. Klasik pantolonları koyu renkli tunikler ile kullanabilirsiniz. Tarz tesettür giyim parçaları ile pantolonlarınızı tamamlayabilirsiniz. 

Ceketler 

İş kıyafetlerinin önemli parçalarından biri olarak ceketler kullanılır. Pantolon veya eteklerle kombinleyerek sade şıklık yakalayabilirsiniz. Koyu renkli ceketleri ciddi ortamlarda tercih edebilir, renkli ve desenli olanları günlük hayatta kullanabilirsiniz. 

Kabanlar 

Tesettür dış giyim ürünlerinden olan kabanlar, kış aylarında tercih edilir. Sonbaharda kahve tonları daha çok ön plana çıkar. İş hayatında klasik görünümü yakalamak için kaşe kabanları kullanabilirsiniz. Farklı renk ve modellere sahip bu kabanları kullanarak asil bir şıklık yakalarsınız. Hem içinizi ısıtan hem de ruhunuzu besleyen kaban modellerimize sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: tesettür giyim
Haziran 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR