Düğün Sezonunda Göz Kamaştıran Tesettür Elbise Modelleri: Şıklığınızla Büyüleyin

Düğün Sezonunda Göz Kamaştıran Tesettür Elbise Modelleri: Şıklığınızla Büyüleyin

Düğün elbiseleri tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Özellikle abiyeler, şıklığı yakalamak için tek bir parçanın yeterli olduğunun kanıtıdır. Şık ve zarif görünümleri, bu parçaları kombinin yıldızı haline getirir. Beraberinde kullanacağınız ayakkabı ile çantayı seçmekse oldukça kolaydır. Büyüleyici bir görünüm kazanabileceğiniz tesettür abiye, bu sezon da birbirinden güzel detaylarla karşınızda! Gelin, trend abiye modellerinden kombin önerilerine kadar her detayı birlikte inceleyelim. 

Yaz Düğünlerinde Tercih Edilen Hafif ve Ferah Tesettür Elbiseler 

Tesettür düğün kombinleri yaz aylarında ekstra dikkat edilmesi gereken seçimlerdir. Düğün sezonu olarak bilinen yaz aylarında, daha hafif ve rahat kıyafetler tercih edilir. Özellikle tesettür kombinlerinde, salaş seçimler yapılması önemlidir. Sıcak havalarda şık olmanın yanı sıra konfora da önem vermelisiniz. 

Yaz düğünleri için; hafif ve ince kumaşlar kullanılarak tasarlanan tesettür abiyelerin tercih edilmesi, daha doğru olacaktır. Krep, saten ve şifon kumaşlara sahip olan zarif elbiseler, rahat bir kullanım sunar. Sezonun trendlerine bakıldığında ise renkli modellerin tercih edildiğini görebilirsiniz. 

Balon kol saten çiçekli elbise, farklı renk seçenekleri ile yaz düğünleri için ideal bir seçimdir. Sarı, lila, kahverengi ve yeşil çiçekli alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Saten yapısı ve geniş kesimi, sıcak havalarda konfor sağlar. 

Taş püsküllü krep elbise de yine yazlık modellerden biridir. Yeşil ve taş rengi tasarımı ile hem sade hem de şık bir kombin yapmayı mümkün kılar. İnce ve hava alan kumaşıyla rahatlıkla kullanılır. Birbirinden güzel abiye modelleri, benzersiz dokunuşlarla karşınıza çıkıyor. Her kadının zevkine hitap eden bu tasarımlar, mutlaka dolabınızda yer almalı!

 

Kış Düğünlerine Uygun Sıcak ve Zarif Tesettür Elbise Seçenekleri 

“Kış düğününde ne giyilir tesettür?” sorusuna yanıt arayanlar için de harika ipuçları vereceğiz! Bu kombinleri yapmanın zor olduğu düşünülse de aksine oldukça zarif görünümler kazanabilirsiniz. Kadife kumaşın asaletiyle birleşen modern dokunuşlar, benzersiz kombinler yaratmanızı sağlayacak. Tercih edebileceğiniz tesettür elbise modelleri ise şunlardır:

  • Beli çiçek desenli abiye, sezonun en trend modelleri arasında yer alıyor. Ufak dokunuşlarla tasarlansa da kahverengi tonu, modele benzersiz bir şıklık katmış. Üstelik birçok renkte çanta ve ayakkabı ile kombin yapma şansınız da var. 
  • Düğün için ceket pantolon kombinleri tesettür giyimin nadide parçalarıdır. Maskülen bir görünüm kazandıran takımlar, ince topuklu ayakkabılarla harika bir kombin ortaya çıkarıyor. Pembe, mor ve yeşil gibi trend renkleri tercih edebilir, çeşitli takılarla daha modern görünümler kazanabilirsiniz. 

Bu öneriler size hitap etmiyorsa mutlaka Moda Ala tasarımlarımızı incelemelisiniz. Tesettür giyimin fark yaratan modelleri, her kadının zevkine hitap edecek çeşitliliğe sahip! 

 

Düğün Konseptinize Uyumlu Renk ve Desen Seçenekleriyle Dikkat Çekin

Düğünler; salon, kır bahçesi, havuz kenarı gibi birçok mekanda yapılır. Konseptleri birbirinden farklı olduğu için elbise seçimlerinizi de bu doğrultuda yapmalısınız. Örneğin, kır düğünlerinde mutlaka uçuş uçuş abiyeleri değerlendirmelisiniz. Salonda gerçekleşen organizasyonlarda ise zarif saten elbiseler harika seçimlerdir. Gece davetlerinde drape ve fırfır desenleri, sabah düğünlerinde ise çiçek desenleri tercih edilebilir. 

 

Dantel ve İşleme Detaylarla Göz Alıcı Bir Görünüm Elde Edin 

Düğün kombinleri sade tesettür elbiselerle yapılsa da günümüzün trendleri arasında dantel ve işlemeler ön planda. Kolunda ve eteğin bitişinde kullanılan dantel detayı, vintage görünümleri sevenler için harika bir görünüm ortaya çıkarıyor. Çiçekler, pırıltılı işlemeler, taş detayları ise eşsiz güzelliğiyle her kadına hitap ediyor. Siz de düğünlerde göz alıcı görünümler kazanmak istiyorsanız Moda Ala abiyeleri beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır!

Etiketler: tesettür giyim
Temmuz 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR