Şişme Mont Kombini için İpuçları

Şişme Mont Kombini için İpuçları

Dış giyim modasının dikkat çekici parçalarından biri olan şişme mont, her kadının dolabında mutlaka yer edinmesi gereken bir kıyafettir. Sıcak tutuşu, kullanım kolaylığı sunması ve estetik görünüm sağlaması gibi daha pek çok özellikten dolayı sıklıkla tercih edilen şişme mont, birbirinden farklı renkleri ve tasarımları ile her kadına hitap etmeyi başarır. 

Şık ve iddialı tasarımlara sahip olan şişme mont modelleri, üretildiği materyaller sayesinde zorlu hava şartlarında kullanıcıyı soğuktan ve yağıştan korur. Tarza ve vücut yapısına uygun seçimlerde bulunulduğu zaman ise kış aylarında bile şıklığınızı sürdürmenize olanak tanır. Hem spor hem klasik hem de modern giyim tarzına hitap ederek, kadınların her ortamda stilini ortaya koymasını sağlar. 

Şişme montlar ile alışılmış ve ezberlenmiş kombinler yapıldığında son derece kötü bir görünüm elde edilebilir. Öte yandan uygun parçalar seçilmediğinde şişme mont sadece işlevsel yönünü yerine getirirken, estetik görünümünden bir hayli uzaklaşır. Bu konudan siz de muzaripseniz ve şişme mont kombini için kendinize bir rehber arıyorsanız, doğru adrestesiniz! 

Hafif Formuyla Karşınızda: Sportif Kombinler 

Dış giyim ürünleri denilince akla ilk gelen, hiç şüphesiz ki şişme monttur. Hem sonbahar hem de kış aylarında tercih edilebilecek seçeneklere sahip olan şişme montlar, farklı kalınlıktaki yapıları ile dikkat çeker. Yazdan sonbahara geçildiğinde hem üşütmeyecek hem de terletmeyecek modellerin yanı sıra; kış aylarında sıcacık tutacak modellerde mevcuttur. Moda Ala, bu konuda imdadınıza yetişerek iki mevsimde de sportif kombinler oluşturmanıza olanak sağlar. 

Bej, kahverengi, siyah, camel gibi sonbahar renklerini içeren şişme montların yanı sıra beyaz, kırmızı, gri gibi canlı renklerde de şişme yelekler vardır. Bahsi geçen renkler ile birbirinden iddialı ve modern kombinler oluşturmak mümkün. Örneğin siyah şişme montu füme mom jean, siyah beyaz çizgili tunik ile kombinleyebilirsiniz. Üzerine siyah bürümcük şal ve gri spor çanta takabilir, siyah bot ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

İçinizi kıpır kıpır yapacak görünüme sahip olan kırmızı şişme montu da sportif bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Kırmızıyı ön plana çıkarmak için içerisine ekru eşofman takımı giyebilirsiniz. Siyah çanta, siyah şal ve beyaz sneakers ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen kombin parçalarını incelemek ve satın almak üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Renkli Şişme Mont Kombini 

Şişme mont modelleri birbirinden farklı canlı ve parlak dokuları ile içinizi kıpır kıpır edecek kombinler oluşturmanıza olanak sağlar. Mevsim fark etmeksizin kombinlerin de canlı ve parlak renklere yer veren kadınlara, bu başarıyı kolaylıkla yaşatır! Enerjik kombin oluştururken “tam isabet” diyebileceğin şişme mont modelleri Moda Ala’da! 

Pembe, kırmızı, gri, beyaz, siyah, kahverengi, bej, camel gibi daha pek çok canlı renk bulunur. Bu renkler arasından seçim yaparken cilt tonunuzu ve yapacağınız kombini göz önünde bulundurmanız önem arz eder. Renkli kombinlerinizi tamamlayacak bir renk isterseniz, beyaz şişme montu almanızı öneririz. Örneğin pembe, fuşya ve yeşil ikili takımların; jean ve renkli tunik kombinlerinin üzerine beyaz mont tercih edebilirsiniz. 

Ton Sür Ton Uyumu Yakala: Kahve Şişme Mont 

Sonbahar ve kış aylarına uygun bir kombin oluşturmaya ne dersiniz? Özellikle sonbaharda solan ve dökülen yaprakların görünümüne uygun bir kombin oluşturmanız hem modern hem de sezona uygun giyinmenize olanak sağlar. Üstelik bu kombini şişme mont ile taçlandırdığınız da girdiğiniz her ortam da stiliniz ile parlamanız mümkün olur. 

Camel, bej ve kahverengi şişme mont renkleri, ton sür ton uyum yakalamanıza olanak sağlar. İster spor isterseniz de klasik tarzda ton sür ton uyum elde edebilirsiniz. Öncelikle bej, ekru, krem, vizon ve daha pek çok tonda kıyafetlerden seçmeniz gerekir. Örneğin bej ikili takım veya bej elbise üzerine kahverengi şişme mont giyebilirsiniz. Vizon ipek şal, koyu bej postal ve açık bej çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. 

Bej şişme mont ile de muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz. İçerisine kahverengi tonlarında deri pantolon ve deri gömlek giyebilirsiniz. Koyu bej veya vizon ipek şal takabilir, kahverengi tonlarında kalın askılı çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. Kombine hareketlilik ve şıklık kazandırmak istediğiniz de ise gold takılara yer verebilirsiniz. 

Sezonun Parlayan Yıldızı: Kırmızı Şişme Mont Kombini 

Modası asla geçmeyen ve ikonik renklerden biri olan kırmızı şişme mont, her kadının dolabında yer almalıdır. İnce formu, bunaltmayan yapısı ile özellikle sonbahar aylarında tercih edilebilecek kırmızı şişme mont, bol bol kombin çeşitliliği sunarken stilinize de hava katar.  

Kırmızı şişme mont cep, kuşak ve midi boyu ile her kadına hitap etmeyi başarır. Bu zamansız parçayı, beyaz parçalarla kombinleyerek öne çıkarabilirsiniz. Örneğin beyaz triko elbise, beyaz ikili takım veya beyaz eşofman takımı üzerine giyerek hem spor şık hem de iddialı bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Vazgeçilemeyen ve bağımlısı olunan ikili takımların üzerine kırmızı şişme mont tercih ederek zahmetsiz şıklığa kavuşabilirsiniz. Altına beyaz ayakkabı ve ekru şal tercih ettiğiniz de kırmızı şişme montu vurgulamış ve daha çok ön plana çıkarmış olursunuz. Bahsi geçen şişme mont, ikili takım ve şal modellerini incelemek üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

Havalı Duruşu Yakala: Beyaz Şişme Mont Kombini 

Sonbahar ve kış aylarında beyaz mı giyilir demeyin! Fresh ve modern bir görünüm için beyaz kıyafetleri giyebileceğiniz gibi beyaz şişme montu da tercih edebilirsiniz. Beyaz şişme mont hem soğuk hava koşulları hem de stilin için fazlasıyla şık bir tasarıma sahiptir. 

Göz alıcı tasarıma sahip olan beyaz şişme montlar, stiline hiç ummadığın kadar mükemmel dokunuşlar yapar. Kuşak, cep ve midi boy detayıyla dikkat çeken bu montu hemen hemen her parça ile kombinleyebilirsiniz. Buz mavisi mom jean üzerine lila tunik giyebilir ve mor pamuklu şal yapabilirsiniz. Üzerine renkli bir çanta takabilir, altına beyaz bot giyebilir ve kuşaklı beyaz şişme mont ile kombini tamamlayabilirsiniz. Pembe ikili takım üzerine de beyaz şişme mont giyebilirsiniz. Üzerine pembe tonlarında pamuklu şal, beyaz spor ayakkabı ve renkli bir çanta ile yakalamış olduğunuz ışıltıyla sokak modasında baş döndürebilirsiniz. 

Her Kombini Tamamlar: Siyah Şişme Mont Kombini 

Sonbahar ve kış aylarında her kadının dolabında mutlaka olması gereken dış giyim ürünü nedir derseniz, hiç şüphesiz olarak siyah şişme mont deriz. Çünkü siyah şişme mont her tarz kıyafet ve her renk ile kolay bir şekilde bütünleşerek, tarz sahibi olmanıza olanak sağlar. 

Asil ve ihtişamlı bir görünüme sahip olmak için siyah şişme montu siyah parçalarla kombinlemelisiniz. İçerisine siyah deri pantolon, siyah beyaz çizgili bir tunik giymeli, üzerine siyah şal takmalısınız. Siyah bot ve siyah askılı çanta ile kombini tamamlamalısınız. Eğer kombine renk katmak isterseniz, kırmızı veya bordo askılı çanta tercih edebilirsiniz. 

Moda Ala sunduğu renkli şişme mont modelleri ile sonbahar ve kış aylarında şıklığınızı konuşturmanıza yardımcı oluyor.  Her tarza ve her zevke hitap eden modelleri incelemek üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.modaala.com/blog/icerik/sonbahara-uygun-esarp-secimi linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: tesettür giyim
Ekim 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR